Повезане вести
Новаку трофеј на шљаци после три године: Добро је, узео сам титулу без изгубљеног сета
Моззарт спорт 12.05.2019
Српски ас додатно побегао Надалу на врху АТП листе. Три године Новак Ђоковић није освојио титулу на шљаци. Још откако је 2016. године узео Ролан Гарос и заокружио каријеру, остварио „Ноле слем“, успех који скоро пола века ником… »
Новак трећи пут шампион у Мадриду, стигао Рафу по броју Мастерса
Глас Америке 12.05.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је другу титулу ове сезоне, прву на турнирма серије Мастерс 1000, пошто је у финалу у Мадриду победио Грка Стефаноса Циципаса - 6:3 и 6:4, после нешто више од сат и по времена игре. То… »
Новак: Ја најбољи у 2019, Стефанос будућност
Н1 Инфо 12.05.2019
Најбољи играч света Новак Ђоковић после освајања титуле у Мадриду истакао је да му је било потребно време да се врати на прави колосек после Аустралијан Опена. Српски тенисер је у финалу Мастерса у престоници Шпаније победио… »
Мастерс у Мадриду: Ђоковић освојио 74. наслов у каријери
Ал Јазеера 12.05.2019
Тенисер из Србије у финалу је побиједио Грка Стефаноса Тситсипаса са 6:3, 6:4. Први тенисер свијета Србин Новак Ђоковић побједник је АТП турнира из серије „мастерс 1000“ у Мадриду. Како пише Хина, он је у финалу надиграо Грка… »
Сјајном Ђоковићу трећа титула у Мадриду
Н1 Инфо 12.05.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић у финалу Мастерса у Мадриду победио је Грка Стефаноса Циципаса и трећи пут у каријери освојио титулу у престоници Шпаније. Први играч света је славио у два сета, 6:3, 6:4 за сат и 32 минута игре за… »
Надал није забринут због лошијих резултата на шљаци
Вечерње новости 12.05.2019
Нормалније је ово што се сада дешава, него оно што се дешавало у претходних 14 година. Мислим да је тенис ишао испред мене, да је време ишло испред мене – каже Шпанац. Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да није забринут због… »
Бертенс до трона без изгубљеног сета: Холанђанка победила Халепову и остварила пласман каријере
Спортал блиц 11.05.2019
Холандска тенисерка Кики Бертенс победила је Симону Халеп у финалу турнира у Мадриду са 6:4, 6:4, те ће од понедељка бити на четвртој позицији на ВТА листи. Она је тако постала прва играчица у историји овог тунира, који се за… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 43 минутајош 22 повезане

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 23 минутајош 29 повезаних

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Данас пре 2 сатајош 2 повезане