Povezane vesti

Uhvaćena u laži! Ana Korać tvrdi da nije imala ništa s njim, a on je sada objavio dokaze koji govore suprotno! (foto) (video)…

Uhvaćena u laži! Ana Korać tvrdi da nije imala ništa s njim, a on je sada objavio dokaze koji govore suprotno! (foto) (video)…

Telegraf 12.05.2019
Ana i Filip Mijatov bili su i te kako bliski, a njene tvrdnje da ju je on proganjao nakon ovoga padaju u vodu. Ana Korać je tokom ovonedeljne emisije "Uspomene zadrugara" pominjala i svog bivšeg dečka Filipa Mijatova, za kojeg tvrdi kako ju je progonio i… »
"Slao sam joj novac kad nisam bio u Srbiji!" Bivši dečko Ane Korać tvrdi da je finansirao njene operacije i plaćao joj stan…

"Slao sam joj novac kad nisam bio u Srbiji!" Bivši dečko Ane Korać tvrdi da je finansirao njene operacije i plaćao joj stan…

Telegraf 12.05.2019
- Bio sam sa njom, još je bila u komi kad sam došao u Istanbul. Ona je imala nešto malo novca - ispričao je Filip Mijatov. Tokom današnje emisije "Uspomene zadrugara" potegla se priča o Filipu Mijatovu, bivšem dečku Ane Korać za kojeg ona tvrdi kako ju… »

Vesti dana »