Povezane vesti

Cicipas: Novak je zasluženo pobedio, nisam imao rešenje

Cicipas: Novak je zasluženo pobedio, nisam imao rešenje

Vesti online 13.05.2019
Grčki teniser pružio je sjajnu igru na mastersu u Madridu, ali posle eliminacije Rafaela Nadala nije imao snage da u finalu protiv Đokovića stigne do boljeg rezultata. U borbi za titulu srpski teniser imao je jasan plan i sa 2:0 savladao Grka, koji mu… »
Novak osvojio Madrid i stigao Nadala

Novak osvojio Madrid i stigao Nadala

Večernje novosti 12.05.2019
Đoković je do 33. titule na turnirima iz serije 1.000, po čemu je izjednačio rekord Rafaela Nadala, došao na dominantan način i bez ijednog izgubljenog seta u prestonici Španije. U finalu savladan Cicipas. Srpski teniser Novak Đoković osvojio je… »
Đoković o tituli u Madridu: Igrao sam najbolji tenis

Đoković o tituli u Madridu: Igrao sam najbolji tenis

Večernje novosti 12.05.2019
Jučerašnja pobeda nad Timom mi je podigla samopouzdanje - istakao je srpski as. Srpski teniser Novak Đoković, nakon titule u Madridu, izjavio je da mu je drago što je podigao formu i igrao na visokom nivou ceo turnir. Đoković je u glavnom gradu… »
Novak Đoković osvojio Masters u Madridu

Novak Đoković osvojio Masters u Madridu

Danas 12.05.2019
Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Masters u Madridu, po treći put u svom životu. Ovoga puta, u velikom finalu bio je bolji od Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 u setovima (6:3, 6:4). Na taj način okončao je perfektnu nedelju u španskoj prestonici i… »

Vesti dana »