Povezane vesti
Pelegrini: Srećan sam zbog Sitija
Večernje novosti 13.05.2019
Liverpul je bio sjajan, ali mislim da je Siti zaslužio titulu. Svi znaju koliko je teško odbraniti trofej - rekao je nekadašnji menadžer “građana”. Trener fudbalera Vest Hema Manuel Pelegrini čestitao je svom bivšem klubu, Mančester sitiju… »
Siti odbranio titulu u Premijer ligi
Politika 13.05.2019
Fudbaleri Mančester sitija osvojili su titulu u Premijer ligi, pošto su u poslednjem kolu slavili protiv Brajtona u gostima sa 4:1. Siti je tako odbranio trofej i osvojio četvrtu titulu u Premijer ligi, a ukupno šestu u istoriji kluba. Ekipa Pepa… »
Ponosni Rafa Benitez, 13 kao srećan broj! Ostaje li u Njukaslu?
Sportske.net 13.05.2019
Trener fudbalera Njukasla Rafael Benitez rekao je da je zadovoljan osvajanjem 13. mesta u Premijer ligi ove sezone. Njukasl je kao gost pobedio Fulam sa 4:0, u poslednjem kolu Premijer lige. "Bila je sjajna utakmica. Rano smo postigli gol i to nam je… »
Gvardiola: Najteže osvojeni trofej u karijeri
Večernje novosti 12.05.2019
Siti je danas odbranio titulu u Premijer ligi, pošto je u poslednjem kolu pobedio Brajton 4:1. Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je titula koju je danas osvojio u Premijer ligi najteže osvojeni trofej u njegovoj karijeri. -… »
Vesti dana »
„Mučki je ubijen“: Seka Aleksić se oglasila povodom tragedije u Leskovcu
Nova pre 3 satajoš 34 povezane
Tužilaštvo u Kikindi za Insajder: U eksploziji u fabrici u Čoki teže povređene tri osobe
Insajder pre 6 satijoš 23 povezane
Putinova pretnje su jezive: Predstavio "raketni meni" za Kijev na kom je "Orešnik" samo delić
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih