Повезане вести

Јокић: Србија? Још увек нисам донео одлуку

Јокић: Србија? Још увек нисам донео одлуку

Вечерње новости 13.05.2019
Не знам хоћу ли бити део националног тима на лето. Разговараћу са тренерима, пријатељима и породицом - рекао је Никола. Сезона Денвера и Николе Јокића је завршена поразом у седмој утакмици од Портланда у полуфиналу Запада… »
Јокић и Србија - Да ли је ово први сигнал могуће коначне одлуке?

Јокић и Србија - Да ли је ово први сигнал могуће коначне одлуке?

Спортске.нет 13.05.2019
Још увек нема дефинитивног става Николе Јокића када је наступ за репрезентацију у питању. Да ли ово наговештава неповољан епилог? Нешто мање од четири месеца остало је до почетка Мундобаскета у Кини, а свакако доста мање до… »
Никола Јокић и репрезентација: Да ли је ово назнака исхода наде о наступу центра Денвера на Мундобаскету? (фото)

Никола Јокић и репрезентација: Да ли је ово назнака исхода наде о наступу центра Денвера на Мундобаскету? (фото)

Хот спорт 13.05.2019
Навијачи Србије надали су се да ће Никола Јокић задужити дрес репрезентације Србије и предводити селекцију на Светском првенству у Кини, али последње информације нису ни најмање охрабрујуће. Јокић је након пораза од Портланда у… »
Јокић о репрезентацији: Видећемо да ли је то добро за мене... (видео)

Јокић о репрезентацији: Видећемо да ли је то добро за мене... (видео)

Моззарт спорт 13.05.2019
"Причаћу са мојом породицом, тренерима, са мојим агентом", поручио српски ас. Лепа вест из Куће кошарке коју су данас посетили капитен Милош Теодосић и Богдан Богдановић, изјавивши како су први дошли да се "упишу" на списак… »
Јокић о игрању за Србију на СП: Видећемо како ћу се осећати

Јокић о игрању за Србију на СП: Видећемо како ћу се осећати

Спортски журнал 13.05.2019
- Видећемо, прво како се ја осећам, шта тим мисли о томе, породица, мој агент, да ли је то добро за мене. Много сам утакмица одиграо, али никада не знате - рекао је Јокић. Српски кошаркаш Никола Јокић, након елиминације Денвера… »
Јокић: Србија? Одлука после серије разговора

Јокић: Србија? Одлука после серије разговора

Н1 Инфо 13.05.2019
Још увек није познато да ли ће српски кошаркаш Никола Јокић бити на располагању селектору Србије Александру Ђорђевићу за Светско првенство у Кини, тако преносе амерички медији. Српски центар је пред повратак у Србију говорио за… »
Јокић о репрезентацији: Видећу да ли је то добро за мене (ВИДЕО)

Јокић о репрезентацији: Видећу да ли је то добро за мене (ВИДЕО)

Вести онлине 13.05.2019
Наш центар, који је после Денверовог пораза против Портланда у "мајсторици" полуфинала у Западној конференцији завршио ову сезону у НБА лиги, још не зна хоће ли играти за Србију на Светском првенству у Кини (31. август - 15… »
Јокић открио од чега зависи наступ на мундобаскету: Србија чека одлуку НБА звезде, али пре свега - разговор!

Јокић открио од чега зависи наступ на мундобаскету: Србија чека одлуку НБА звезде, али пре свега - разговор!

Спортал блиц 13.05.2019
Наш кошаркаш Никола Јокић говорио је за америчке медије о томе да ли ће током лета наступати за Србију на Светском првенству у Кини. Како преноси Херсион Винд, новинар близак Денверу, Јокић је у разговору навео како "није сигуран… »
"Јокић је ове сезоне постао прави лидер, није он крив"

"Јокић је ове сезоне постао прави лидер, није он крив"

Н1 Инфо 13.05.2019
Крилни кошаркаш Денвер Нагетса Уанћо Ернангомес каже да не може да дозволи да Никола Јокић преузме кривицу за пораз у седмом мечу од Портланда (100:96). Јокић је меч завршио са 29 поена и 13 скокова, а после меча је рекао да… »
"Убио је: Плеј-оф!" Кад Никола Јокић прође кроз бруталну анализу саиграча са четвороструким Ол-стар искуством /видео/

"Убио је: Плеј-оф!" Кад Никола Јокић прође кроз бруталну анализу саиграча са четвороструким Ол-стар искуством /видео/

Спортал блиц 13.05.2019
Никола Јокић и Денвер Нагетси изгубили су мајсторицу полуфинала Западне конференције од Портланда, а после тог меча наш млади ас прошао је кроз тотално отворену анализу од стране саиграча. И то не било ког, већ Пола Милсапа, који… »
Емотивни Јокић преузео одговорност за пораз (видео)

Емотивни Јокић преузео одговорност за пораз (видео)

Спортски журнал 13.05.2019
Српски кошаркаш и играч Денвера Никола Јокић преузео је кривицу за пораз Нагетса од Портланда у одлучујућем, седмом мечу полуфинала Западне конференције НБА лиге. Упркос томе што је постигао 29 поена, уз 12 скокова и четири… »
"Тај дечко је: Невероватан!" Тренер Портланда прекинуо новинара да би причао о Јокићу и Денверу

"Тај дечко је: Невероватан!" Тренер Портланда прекинуо новинара да би причао о Јокићу и Денверу

Спортал блиц 13.05.2019
Оно што су Никола Јокић и Денвер урадили у овој сезони НБА лиге оставило је снажан утисак на многе, па и на тренера Портланда, Терија Стотса. Након што је у мајсторици полуфинала Западне конференције успео да у гостима савлада… »
"А САД: - по још веће ствари!" Никола Јокић објаснио онакву реакцију после тужног краја НБА бајке

"А САД: - по још веће ствари!" Никола Јокић објаснио онакву реакцију после тужног краја НБА бајке

Спортал блиц 13.05.2019
Никола Јокић није скривао емоције након што је први НБА плеј-оф у дресу Денвера окончао поразом у мајсторици полуфинала Западне конференције од Портланда. "Тужан сам, разочаран. Била је ово тешка утакмица, имали смо своје шансе… »
Јокић: "Зна се ко је главни кривац за пораз..."

Јокић: "Зна се ко је главни кривац за пораз..."

Спортске.нет 13.05.2019
Манир великог играча, Мелоун се не слаже... "Шта да вам кажем, тужан сам и разочаран, имали смо своје шансе, они су своје искористили, једноставно, били су паметнији", рекао је Јокић након утакмице. Новинари су га питали да… »
Никола Јокић: Ово је моја кривица

Никола Јокић: Ово је моја кривица

Мондо 13.05.2019
"Узнемирен је јер мисли да није учинио довољно да Денвер добије утакмицу, невероватно је колики притисак ставља на себе, иако то није његова кривица!", рекао је тренер Мајкл Малоун после утакмице. Болан пораз Денвера пред… »
Утучени Јокић: Промашивао сам и осећам да сам одговоран

Утучени Јокић: Промашивао сам и осећам да сам одговоран

Н1 Инфо 13.05.2019
Никола Јокић је био видно разочаран и незадовољан после пораза Денвера од Портланд Трејл Блејзерса у седмом мечу полуфинала плеј-оф серије Западне конференције. "Тужан сам и разочаран јер је била тешка утакмица, а они су… »
Мелоун: Овај пораз је мотив, Америка цени Николину игру

Мелоун: Овај пораз је мотив, Америка цени Николину игру

Н1 Инфо 13.05.2019
Денвер је завршио сезону после пораза у седмом мечу серије са Портландом, а тренер Нагетса Мајкл Мелоун каже да ће овај изгубљени меч бити мотивација за целу екипу да буде још боља наредне године. "Честитам Трејл Блејзерсима, а… »

Вести дана »