Povezane vesti

SKANDAL U EMISIJI SAŠE POPOVIĆA! Nada Topčagić i Marinko Rokvić se VREĐALI zbog 500 evra! (VIDEO)

SKANDAL U EMISIJI SAŠE POPOVIĆA! Nada Topčagić i Marinko Rokvić se VREĐALI zbog 500 evra! (VIDEO)

Svet & Skandal 13.05.2019
Marinko Rokvić i Nada Topčagić gostovali su u emisiji “Zvezde Granda Specijal”, a direktor “Granda” Saša Popović pokušao je da pomiri ove zvezde narodne muzike. – Pošto ova emisija ide ad hoc, ja bih voleo da se pomirite – rekao je… »
Skandal u emisiji: Marinko Rokvić otkrio šta mu je Nada Topčagić uradila, ona u šoku: Puklo prijateljstvo zbog 500 evra…

Skandal u emisiji: Marinko Rokvić otkrio šta mu je Nada Topčagić uradila, ona u šoku: Puklo prijateljstvo zbog 500 evra…

Blic 13.05.2019
U poslednjoj emisiji specijala "Zvezde Granda" dogodila se neprijatna situacija, kada su se usred emisije dvoje kolega, Nada Topčagić i Marinko Rokvić, prepirali - zbog novca. - Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla… »
Skandalčina u emisiji, Saša Popović ih preklinjao da prekinu: Marinko Rokvić prozvao Nadu Topčagić za 500 €, ona u…

Skandalčina u emisiji, Saša Popović ih preklinjao da prekinu: Marinko Rokvić prozvao Nadu Topčagić za 500 €, ona u…

Kurir 13.05.2019
Nada Topčagić i Marinko Rokvić usred emisije su se prepirali i to zbog 500 evra. "Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla: "Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari". Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu… »

Vesti dana »