Povezane vesti
Vulin: Vezani smo za Prištinu dok ne poludimo, treba da se razgraničimo
Beta 13.05.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Priština ne želi dijalog i da ga ideja o razgraničenju ne raduje, ali veruje da je moguća. "Voleo bih da Kadri Veselji bude što dalje od mene, ja bih voleo da izmedju mene i njega, izmedju nas i njih… »
Vulin: Voleo bih da između nas i njih ima snažna, čvrsto dobro posednuta granica
N1 Info 13.05.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da Priština ne želi dijalog i da ga ideja o razgraničenju ne raduje, ali veruje da je moguća. "Voleo bih da Kadri Veselji bude što dalje od mene, ja bih voleo da između mene i njega, između nas i njih ima… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi obeležili Dan studenata protestnom šetnjom: Rektor položio cveće na grob Žarka Marinovića
NIN pre 4 satijoš 16 povezanih
Besana noć u Lučanima: Proglašena vanredna odbrana od poplave, teška mehanizacija upućena na kritične tačke, putevi pod vodom
Blic pre 28 minutajoš 30 povezanih
Dmitrijev: Evropske benzinske pumpe bi mogle da ostanu bez goriva već oko 20. aprila
RTV pre 59 minutajoš 59 povezanih
Zborovi građana Novog Sada zatražili hitnu ostavku ministra Bratine zbog pretnji studentima
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih
Zrenjaninci u molitvenoj litiji obeležili Lazarevu subotu – radost Vrbice ispunila gradske hramove i ulice Lazareva subota - Vrbica
Volim Zrenjanin pre 13 minutajoš 30 povezanih