Povezane vesti

"Ja bih sebi ponudio novi ugovor..."

"Ja bih sebi ponudio novi ugovor..."

Vesti online 14.05.2019
Iskusni vezista napušta "vučicu" posle čitave karijere u njenom dresu. Roma je danas potvrdila odlazak svog kapitena Danijelea de Rosija na kraju sezone nakon 19 godina provedenih u klubu. Italijan je bio njihov univerzalni ratnik, večiti "budući… »
Dirljivo! Ambijent za pamćenje: Pogledajte kako su se fudbaleri Rome oprostili od kapitena /video/

Dirljivo! Ambijent za pamćenje: Pogledajte kako su se fudbaleri Rome oprostili od kapitena /video/

Sportal blic 14.05.2019
Legendarni kapiten Rome posle 19 godina napušta klub! Danijele de Rosi je odlučio da kaže "zbogom" klubu u kom je fudbalski prohodao i stasao, pa tako od leta više neće nositi dres "vučice". Ovog utorka je obelodanjeno da Danijele de Rosi više… »
De Rosi uništio upravu Rome: Rekli su mi da bih bio dobar direktor, ali da jesam produžio bih ugovor sa igračem kao što sam…

De Rosi uništio upravu Rome: Rekli su mi da bih bio dobar direktor, ali da jesam produžio bih ugovor sa igračem kao što sam…

Mozzart sport 14.05.2019
„Nisam srećan, ali nemam nikakvu vrstu zamerke. To je odluka koju prihvatam“, poručio legendarni Kapitan futuro. Danijele de Rosi napušta Romu posle 18 godina u dresu Vučice, ali ne svojom željom, već zbog odluke kluba da ne produži ugovor… »
De Rosi posle 19 godina ide iz Rome

De Rosi posle 19 godina ide iz Rome

Dnevnik 14.05.2019
RIM: Kapiten i dete Rome Danijele De Rosi napušta rimski klub posle 19 godina. Iskusni 35-godišnji vezni fudbaler neće završiti karijeru kao njegov mentor Frančesko Toti igrajući samo za Romu, već će na leto promeniti sredinu. De Rosiju do kraja… »
Roma objavila: Biće suza jer ide De Rosi

Roma objavila: Biće suza jer ide De Rosi

Vesti online 14.05.2019
"Vučica" potvrdila da je njen 35-godišnji kapiten, koji je u klubu od 2001, odlučio da od sledeće sezone igra u nekom drugom timu. Posle 18 godina u Romi (615 utakmica, 63 gola) veteran Danijele de Rosi je rešio da ode, ali ne i da završi karijeru… »
Zvanično! Ode legenda, Roma neće biti njegov jedini klub!

Zvanično! Ode legenda, Roma neće biti njegov jedini klub!

Sportske.net 14.05.2019
Danijele De Rosi nastavlja karijeru, ali daleko od Rima. Danijele De Rosi će napustiti Romu, ali ne i fudbal. Namerava da još igra, neće poput Totija završiti u "Vučici", kako sada stoje stvari, kapiten Rimljana čeka ponudu iz Amerike. De Rosi je… »

Vesti dana »