Повезане вести
"Ја бих себи понудио нови уговор..."
Вести онлине 14.05.2019
Искусни везиста напушта "вучицу" после читаве каријере у њеном дресу. Рома је данас потврдила одлазак свог капитена Данијелеа де Росија на крају сезоне након 19 година проведених у клубу. Италијан је био њихов универзални… »
Дирљиво! Амбијент за памћење: Погледајте како су се фудбалери Роме опростили од капитена /видео/
Спортал блиц 14.05.2019
Легендарни капитен Роме после 19 година напушта клуб! Данијеле де Роси је одлучио да каже "збогом" клубу у ком је фудбалски проходао и стасао, па тако од лета више неће носити дрес "вучице". Овог уторка је обелодањено да… »
Де Роси уништио управу Роме: Рекли су ми да бих био добар директор, али да јесам продужио бих уговор са играчем као што сам ја…
Моззарт спорт 14.05.2019
„Нисам срећан, али немам никакву врсту замерке. То је одлука коју прихватам“, поручио легендарни Капитан футуро. Данијеле де Роси напушта Рому после 18 година у дресу Вучице, али не својом жељом, већ због одлуке клуба да не… »
Де Роси после 19 година иде из Роме
Дневник 14.05.2019
РИМ: Капитен и дете Роме Данијеле Де Роси напушта римски клуб после 19 година. Искусни 35-годишњи везни фудбалер неће завршити каријеру као његов ментор Франческо Тоти играјући само за Рому, већ ће на лето променити средину. Де… »
Рома објавила: Биће суза јер иде Де Роси
Вести онлине 14.05.2019
"Вучица" потврдила да је њен 35-годишњи капитен, који је у клубу од 2001, одлучио да од следеће сезоне игра у неком другом тиму. После 18 година у Роми (615 утакмица, 63 гола) ветеран Данијеле де Роси је решио да оде, али не и… »
Званично! Оде легенда, Рома неће бити његов једини клуб!
Спортске.нет 14.05.2019
Данијеле Де Роси наставља каријеру, али далеко од Рима. Данијеле Де Роси ће напустити Рому, али не и фудбал. Намерава да још игра, неће попут Тотија завршити у "Вучици", како сада стоје ствари, капитен Римљана чека понуду из… »
Вести дана »
Трампов изасланик: Лукашенко обећао да ће зауставити прелете балона ка Литванији
Политика пре 1 сатјош 37 повезаних
Трамп запретио да ће САД узвратити због убиства троје Американаца у Сирији
Нова пре 23 минутајош 24 повезане
Стојаковић након лудог меча и победе: „Важна су три бода, више не бих коментарисао“
Нова пре 12 минутајош 65 повезаних
Зеленски: Украјина са савезницима у Берлину тражи начин да заустави рат и обезбеди "достојанствен мир"
Еуроневс пре 47 минутајош 38 повезаних