Povezane vesti
Dalibor je pre 40 godina rođen u Ćupriji, a sada mu je potrebna pomoć: Objavio je emotivan status na Fejsbuku, a onda je…
Kurir 14.05.2019
"Odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac", status je Dalibora Ćatića koji je pozvao sve svoje prijatelje da mu pomognu da pronađe biološkog oca. On je podelio i… »
"Javite mi ako znate ovog čoveka, možda je to moj otac": Dalibor je objavio emotivan status na Fejsbuku i krenula je velika…
Blic 14.05.2019
"Odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac." Ovim rečima se Dalibor Ćatić (40) iz Svilajnca obratio svim korisnicima društvene mreže Fejsbuk moleći ih da podele… »
Vesti dana »

Sutra sednica niške Skupštine – moguć ekspresni kraj, deo opozicije bojkotuje, a ispred protest
Novi magazin pre 6 satijoš 13 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
Nova pre 8 satijoš 19 povezanih

Odjekivale eksplozije, buknuo veliki požar: Detalji havarije na Severnom moru: Tanker prevozio gorivo za američku vojsku kad se sudario sa teretnim brodom, evo šta znamo o posadi
Blic pre 5 satijoš 27 povezanih

Zelenski stigao u Saudijsku Arabiju, SAD polaže nade u razgovore s Ukrajincima
Al Jazeera pre 5 satijoš 26 povezanih