Povezane vesti
Dalibor je pre 40 godina rođen u Ćupriji, a sada mu je potrebna pomoć: Objavio je emotivan status na Fejsbuku, a onda je cela…
Kurir 14.05.2019
"Odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac", status je Dalibora Ćatića koji je pozvao sve svoje prijatelje da mu pomognu da pronađe biološkog oca. On je podelio i… »
"Javite mi ako znate ovog čoveka, možda je to moj otac": Dalibor je objavio emotivan status na Fejsbuku i krenula je velika…
Blic 14.05.2019
"Odrastao sam bez oca i bio bih vam veoma zahvalan ako biste mi pomogli da pronađem i upoznam čoveka za kog verujem da mi je otac." Ovim rečima se Dalibor Ćatić (40) iz Svilajnca obratio svim korisnicima društvene mreže Fejsbuk moleći ih da podele… »
Vesti dana »

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 45 povezanih

Rasta se baškari dok je majka njegovog deteta pretučena Reperova devojka razvukla osmeh od uha do uha! (Foto)
Alo pre 50 minutajoš 20 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 39 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: osveženje sa svežom vazdušnom masom i promenljivo oblačno vreme
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 31 povezana