Повезане вести

Запаљен ауто Маје Маријане: Упали са капуљачама у гаражу, њена ћерка вриштала из свег гласа (фото)

Запаљен ауто Маје Маријане: Упали са капуљачама у гаражу, њена ћерка вриштала из свег гласа (фото)

Вечерње новости 14.05.2019
Како "Новости" незванично сазнају, ауто је запаљен још 22. априла, али се све држало у тајности због полицијске истраге. АУТОМОБИЛ "мерцедес" фолкерке Маје Маријане запаљен је испред њене куће у Филмском граду, у којој се… »
"Верујем да ће полиција открити налогодавце"

"Верујем да ће полиција открити налогодавце"

Мондо 14.05.2019
Запаљен ауто Маје Маријане, ево како певачица то коментарише. Аутомобил певачице Маје Маријане запаљен је испред њене куће у Жаркову, а полиција ради на овом случају. "То се догодило током ноћи, муж је приметио на камери неку… »
Фотографије са лица места: Маја Маријана: "Ово сам видела само на филму"

Фотографије са лица места: Маја Маријана: "Ово сам видела само на филму"

Блиц 14.05.2019
Певачици Маји Маријани синоћ је запаљен аутомобил испред њене зграде у београдском насељу Жарково. Сигурносне камере снимиле су две особе које су на глави имале капуљаче како прилазе аутомобилу и поливају га, претпоставља се… »
Језиве сцене из гараже маје маријане: Погледајте шта је остало од певачициног запаљеног мерцедеса! Тотално уништен! (Курир ТВ)…

Језиве сцене из гараже маје маријане: Погледајте шта је остало од певачициног запаљеног мерцедеса! Тотално уништен! (Курир ТВ)…

Курир 14.05.2019
Певачици Маји Маријани запаљен је аутомобиле мерцедес испред зграде у Жаркову. "Видела сам са терасе како ми гори аутомобил. Моја ћерка се толико уплашила да је вриштала из свег гласа. Не знамо ко је у питању. Сумњам у неке… »
Певачици запаљен аутомобил испред куће: Маја Маријана: "Моја ћерка је вриштала из свег гласа"

Певачици запаљен аутомобил испред куће: Маја Маријана: "Моја ћерка је вриштала из свег гласа"

Блиц 14.05.2019
Певачици Маји Маријани синоћ је запаљен аутомобил испред њене куће у насељу Жарково. - Видела сам са терасе како ми гори аутомобил. Моја ћерка се толико уплашила да је вриштала из свег гласа. Не знамо ко је у питању. Сумњам… »
Маја Маријана са балкона гледала како јој горе кола: 2 мушкарца са капуљачама пале певачицин мерцедес! Све букнуло у секунди…

Маја Маријана са балкона гледала како јој горе кола: 2 мушкарца са капуљачама пале певачицин мерцедес! Све букнуло у секунди…

Курир 14.05.2019
Певачици Маји Маријани запаљен је аутомобиле мерцедес испред зграде у Жаркову. "Видела сам са терасе како ми гори аутомобил. Моја ћерка се толико уплашила да је вриштала из свег гласа. Не знамо ко је у питању. Сумњам у неке… »
Маји Маријани запалили аутомобил!

Маји Маријани запалили аутомобил!

Вести онлине 14.05.2019
Аутомобил певачице Маје Маријане запаљен је данас испред њене куће у Филмском граду. Како је певачица рекла, два непозната мушкарца са капуљачама улетела су у гаражу и запалила њен скупоцени аутомобил марке ”мерцедес”… »

Вести дана »