Povezane vesti

Pevačici Maji Marijani zapaljen je automobile mercedes ispred zgrade! (VIDEO)

Pevačici Maji Marijani zapaljen je automobile mercedes ispred zgrade! (VIDEO)

Svet plus 14.05.2019
Automobil je buknuo u sekundi! Pogledajte kako dva muškarca sa kapuljačama pale Majin mercedes! Šteta na automobilu totalna! Na snimku se vide se dvojica muškaraca sa kapuljačama na glavama kako prilaze parkiranom automobilu marke mercedes S klase… »
Zapaljen auto Maje Marijane: Upali sa kapuljačama u garažu, njena ćerka vrištala iz sveg glasa (foto)

Zapaljen auto Maje Marijane: Upali sa kapuljačama u garažu, njena ćerka vrištala iz sveg glasa (foto)

Večernje novosti 14.05.2019
Kako "Novosti" nezvanično saznaju, auto je zapaljen još 22. aprila, ali se sve držalo u tajnosti zbog policijske istrage. AUTOMOBIL "mercedes" folkerke Maje Marijane zapaljen je ispred njene kuće u Filmskom gradu, u kojoj se pevačica nalazila sa… »
"Verujem da će policija otkriti nalogodavce"

"Verujem da će policija otkriti nalogodavce"

Mondo 14.05.2019
Zapaljen auto Maje Marijane, evo kako pevačica to komentariše. Automobil pevačice Maje Marijane zapaljen je ispred njene kuće u Žarkovu, a policija radi na ovom slučaju. "To se dogodilo tokom noći, muž je primetio na kameri neku dvojicu sa… »
Jezive scene iz garaže maje marijane: Pogledajte šta je ostalo od pevačicinog zapaljenog mercedesa! Totalno uništen! (Kurir…

Jezive scene iz garaže maje marijane: Pogledajte šta je ostalo od pevačicinog zapaljenog mercedesa! Totalno uništen! (Kurir…

Kurir 14.05.2019
Pevačici Maji Marijani zapaljen je automobile mercedes ispred zgrade u Žarkovu. "Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i videla neke… »
Fotografije sa lica mesta: Maja Marijana: "Ovo sam videla samo na filmu"

Fotografije sa lica mesta: Maja Marijana: "Ovo sam videla samo na filmu"

Blic 14.05.2019
Pevačici Maji Marijani sinoć je zapaljen automobil ispred njene zgrade u beogradskom naselju Žarkovo. Sigurnosne kamere snimile su dve osobe koje su na glavi imale kapuljače kako prilaze automobilu i polivaju ga, pretpostavlja se benzinom. Posle toga… »
Pevačici zapaljen automobil ispred kuće: Maja Marijana: "Moja ćerka je vrištala iz sveg glasa"

Pevačici zapaljen automobil ispred kuće: Maja Marijana: "Moja ćerka je vrištala iz sveg glasa"

Blic 14.05.2019
Pevačici Maji Marijani sinoć je zapaljen automobil ispred njene kuće u naselju Žarkovo. - Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i… »
Maja Marijana sa balkona gledala kako joj gore kola: 2 muškarca sa kapuljačama pale pevačicin mercedes! Sve buknulo u…

Maja Marijana sa balkona gledala kako joj gore kola: 2 muškarca sa kapuljačama pale pevačicin mercedes! Sve buknulo u…

Kurir 14.05.2019
Pevačici Maji Marijani zapaljen je automobile mercedes ispred zgrade u Žarkovu. "Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i videla neke… »
Maji Marijani zapalili automobil!

Maji Marijani zapalili automobil!

Vesti online 14.05.2019
Automobil pevačice Maje Marijane zapaljen je danas ispred njene kuće u Filmskom gradu. Kako je pevačica rekla, dva nepoznata muškarca sa kapuljačama uletela su u garažu i zapalila njen skupoceni automobil marke ”mercedes”. Pevačica ističe da… »

Vesti dana »