Повезане вести
Путин: Желим поново да успоставим потпуне односе са САД
Н1 Инфо 14.05.2019
Руски председник Владимир Путин рекао је када је примио шефа америчке дипломатије Мајка Помпеа да жели поново да успостави "потпуне односе са САД" упркос бројним тачкама неслагања између две земље. "Имам утисак да је председник… »
Путин се састао са помпеом: Имам утисак да Трамп жели обнављање контаката са Русијом, а то и ми желимо
Курир 14.05.2019
Руски председник Владимир Путин рекао је данас када је примио шефа америчке дипломатије Мајка Помпеа да жели поново да успостави "потпуне односе са САД" упркос бројним тачкама неслагања између две земље. "Имам утисак да је… »
Помпео са Лавровом у Сочију - покушај побољшања односа две силе
Глас Америке 14.05.2019
САД и Русија потврдиле су да желе да раде на побољшању својих нарушених односа, током сусрета америчког државног секретара Мајка Помпеа и његовог руског колеге Сергеја Лаврова у Сочију. Међутим, нису постигли сагласност о… »
Помпео и Лавров: Многе разлике остају између двије стране
Слободна Европа 14.05.2019
Амерички државни секретар Мике Помпео и његов домаћин, руски министар ванских послова Сергеј Лавров саопштили су у Сочију да многе разлике остају између Вашингтона и Москве, али да су разговори које су у уторак одржали кораци… »
Путин са Помпеом: Имам утисак да Трамп жели нормализацију
РТС 14.05.2019
Руски председник Владимир Путин рекао је на састанку са америчким државним секретаром Мајком Помпеом да има утисак да председник САД Доналд Трамп искрено жели нормализацију односа са Русијом. Владимир Путин је истакао да се… »
Помпео и Лавров верују да су могући бољи односи САД и Русије
Н1 Инфо 14.05.2019
Амерички државни секретар Мајк Помпео изразио је наду на састанку са шефом руске дипломатије Сергејом Лавровом, да Вашингтон и Москва могу побољшати односе и пронаћи подручја заједничке сарадње. Помпео је у Сочију изјавио да је… »
Лавров Помпеу: Доста неповерења, време за заједнички рад
РТС 14.05.2019
Постоје сумње и предрасуде, али Русија сматра да је време за нову матрицу односа са САД, рекао је руски министар спољних послова Сергеј Лавров у Сочију на састанку са америчким колегом Мајком Помпеом. Председник Трамп посвећен… »
Састали се Лавров и Помпео: "Имамо проблеме који захтевају хитне мере" (ФОТО)
Вести онлине 14.05.2019
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров и амерички државни секретар Мајк Помпео почели су разговоре у Сочију. На почетку састанка Лавров је изразио наду да ц́е у разговору са Помпеом успети да се израде конкретни предлози… »
Лавров и Помпео се залажу за побољшање односа Русије и САД
Данас 14.05.2019
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров рекао је данас када је примио свог америчког колегу Мајка Помпеа у Сочију да је време да Русија и САД формирају „одговорније“ односе да би се изашло из садашње ситуације. „Време је… »
Руска игра: Зашто Путинова стратегија из Сирије неће успети у Венецуели
Блиц 13.05.2019
Русија у Венецуели поново игра исту игру као у Сирији. САД су у Венецуели наметнуле санкције које су ослабиле државну нафтну компанију, а укинуле санкције званичницима који су се придружили опозицији, као што је шеф обавештајне… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро