Повезане вести
Киша пада у целој Србији, а веје и снег
РТС 14.05.2019
У готово селој Србији пада слаба или умерена киша, а на Златибору, Копаонику и у Сјеници снег. Према последњим информацијама из Сектора за ванредне ситуације, нема већих проблема. Имајући у виду временску прогнозу и упозорења… »
До сутра ујутру највећа количина кише, од суботе топлије
ИндексОнлине 14.05.2019
БЕОГРАД – У Србији ће до сутра ујутру пасти највећа количина кише, променљиво облачно биће до петка, а од суботе се очекује топлије време, изјавио је данас метеоролог Недељко Тодоровић. “Главнина падавина биће до сутра ујутро… »
Какво је заиста тренутно стање на рекама у Србији и где постоји опасност од изливања (фото) (видео)
Телеграф 14.05.2019
Према подацима локалних хидрометереолошких станица, највише кише у Поморавском округу пало је у Ћуприји 28,3 литра, у Свилајнцу 21,2, Јагодини 20,3, Деспотовцу 18,7 и Рековцу 14 литара. Због кише, која од понедељка увече пада… »
Киша до петка, на снази наранџасти метео аларм
Плус онлине 14.05.2019
У већини места у Србији пада киша слабог до умереног интензитета, понегде и јаког, а обилне падавине очекују се до краја дана и током ноћи, поручују из Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ). Киша од ноћас падала у већем… »
Вести дана »

Без промене: Званични средњи курс данас је 117,1788 динара за евро
Курир пре 30 минутајош 1 повезана

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана