Повезане вести

Немојте да вас чуди ако ме видите на трибинама да пијем пиво и једем сендвич са навијачима: Де Роси открио због чега иде из…

Немојте да вас чуди ако ме видите на трибинама да пијем пиво и једем сендвич са навијачима: Де Роси открио због чега иде из…

Телеграф 14.05.2019
Схватио сам поруку клуба, али нећу да престајем да играм, поручио је Де Роси. Гвидо Фијенга, извршни директор Роме рекао је да клуб више не види Данијелеа Де Росија као фигуру на терену, већ у фотељи и ципелама. Вучица је свом… »
Коларов и екипа у дресовима Де Росија, пале овације и сузе: Емотиван опроштај играча Роме од легенде Вучице (видео)

Коларов и екипа у дресовима Де Росија, пале овације и сузе: Емотиван опроштај играча Роме од легенде Вучице (видео)

Телеграф 14.05.2019
Капитен фудбалера Роме, Данијеле де Роси, после 19 година напустиће клуб. Не тако давно се Франческо Тоти опростио, сада је време да и Де Роси каже збогом активном игрању фудбала у дресу Вучице. Пред њим су две утакмице, против… »
Де Роси напушта Рому после 19 година

Де Роси напушта Рому после 19 година

ИндексОнлине 14.05.2019
РИМ – Капитен и дете Роме Данијеле Де Роси напушта римски клуб после 19 година. Искусни 35-годишњи везни фудбалер неће завршити каријеру као његов ментор Франческо Тоти играјући само за Рому, већ ће на лето променити средину… »

Вести дана »