Povezane vesti
Luka Milivojević među trojicom koji su odigrali svaki minut u Premijer ligi
Sportski žurnal 14.05.2019
Pored Milivojevića, ovim mogu da se pohvale još samo dva fudbalera - Ben Mi iz Barnlija i Konor Koadiju iz Vuleverhemptona. Srpski fudbaler Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa, jedan je od samo trojice igrača koji su odigrali svaki minut u 38… »
Milivojevićev neverovatan podatak o kom bruji Evropa: Srpski vezista je uradio nešto što se retko viđa u modernom fudbalu!
Sportal blic 13.05.2019
Naš vezista Luka Milivojević imao je sjajnu sezonu u Kristal Palasu čiji je kapiten, a istu je završio sa 12 golova, što ga čini najefikasnijim vezistom u Premijer ligi. Jeste da je većina bila sa bele tačke, ali to samo potvrđuje koliko poverenja u… »
Vesti dana »
Borba s vatrom iz vazdha i sa zemlje: Kako izgleda akcija gašenja požara u Deliblatskoj peščari (FOTO GALERIJA)
Insajder pre 25 minutajoš 34 povezane
Vrućine ne daju Srbiji predaha: Do 38 stepeni, kratko osveženje pa novi skok temperature
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 20 povezanih
Ako krećete ka granici: Na Batrovcima se čeka oko tri sata, na Horgošu oko sat i po
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Ministarka upozorava: NIS “živi od licence do licence”, naredne sedmice ključne za Srbiju
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 6 povezanih
Horor u centru Beograda! Tinejdžerka (18) izbodena nožem, lekari je hitno prevezli u Urgentni centar
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih