Povezane vesti

Ovako su Neveni čestitali prolazak u finale (FOTO)

Vesti online 15.05.2019
Nevena Božović podelila je sa svojim pratocima na društvenoj mreži Instagram sliku torte na kojoj su čestitke povodom prolaska u finale takmičenja za pesmu Evrovizije. Nevena je uspela da se plasira u finale takmičenja, koje će biti održano u… »

Nova provokacija s Kosova oko Nevene Božović!

Mondo 15.05.2019
"Nevena Božović s Kosova upravo je završila nastup na Eurosongu" Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije Nevena Božović plasirala se sinoć u finale ovog muzičkog takmičenja, koje će biti održano u subotu, 18. maja u Izraelu, ali i… »

Evrovizija: Nevena Božović oduševila Evropu! Kruna dobila ovacije!

Svet plus 15.05.2019
Evrovizija! Naša predstavnica na "Evroviziji" prošla u finale! Nevena Božović oduševila Evropu! "Kruna" je dobila ovacije publike u "Ekspo" hali u Tel Avivu! Ovogodišnja predstavnica Srbije na pesmi "Evrovizije", Nevena Božović predstavila se pod… »

Uvrede i psovke zbog nevene Božović: Evo šta je predstavnica Srbije doživela nakon prolaska u finale Evrovizije

Blic 15.05.2019
Nevena Božović je sinoć obezbedila Srbiji plasman u finale "Evrovizije", odličnim nastupom za numeru "Kruna", koju je sama pisala, a malo nakon nastupa doživela je niz uvreda i psovki na račun pesme i performansa. Naša predstavnica na najvećem… »

Nevena Božović u finalu Evrovizije (VIDEO, FOTO)

Danas 15.05.2019
Finale se održava u subotu 18. maja Predstavnica Srbije na Evroviziji 2019. Nevena Božović sa pesmom Kruna, plasirala se u finale ovog takmičenja koje se održava u Tel Avivu u Izraelu. Pored Srbije, u finalno veče plasirali su se i Belorusija… »

Srbija sa Nevenom Božović u finalu Evrosonga

IndeksOnline 15.05.2019
TEL AVIV – Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu u Tel Avivu Nevena Božović plasirala se večeras u finale tog takmičenja, koje se održava u Tel Avivu. Božović je na 64. “Pesmi Evrovizije” nastupila pod rednim brojem devet na prvoj… »

Srbija ušla u finale Evrovizije: Nevena Božović nas sve učinila ponosnim, a evo koje sve države su prošle dalje

Blic 14.05.2019
Večeras je održano prvo polufinale ovogodišnje "Evrovizije", u kojem je učestvovala i srpska predstavnica Nevena Božović sa numerom "Kruna", koju je sama napisala. Nevena je uspela da se plasira u finale takmičenja, koje će se održati u subotu… »

Vesti dana »