Ovako su Neveni čestitali prolazak u finale (FOTO)

Ovako su Neveni čestitali prolazak u finale (FOTO)

Vesti online pre 6 dana
Nevena Božović podelila je sa svojim pratocima na društvenoj mreži Instagram sliku torte na kojoj su čestitke povodom prolaska u finale takmičenja za pesmu Evrovizije.
Nevena je uspela da se plasira u finale takmičenja, koje će biti održano u subotu. Među onima koji su prošli dalje su: Grčka, Belorusija, Srbija, Kipar, Estonija, Češka, Australija, Island, San Marino i... »

Nova provokacija s Kosova oko Nevene Božović!

Mondo pre 6 dana
"Nevena Božović s Kosova upravo je završila nastup na Eurosongu"
Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije Nevena Božović plasirala se sinoć u finale ovog muzičkog takmičenja, koje će biti održano u subotu, 18. maja u Izraelu, ali i PONOVO završila na Twitter nalogu Eurovision... »

Evrovizija: Nevena Božović oduševila Evropu! Kruna dobila ovacije!

Svet plus pre 6 dana
Evrovizija! Naša predstavnica na "Evroviziji" prošla u finale! Nevena Božović oduševila Evropu! "Kruna" je dobila ovacije publike u "Ekspo" hali u Tel Avivu!
Ovogodišnja predstavnica Srbije na pesmi "Evrovizije", Nevena Božović predstavila se pod rednim brojem devet, a otpevavši pesmu "Kruna" izazvala je brojne ovacije publike u "Ekspo" hali u Tel Avivu. Evropa je prepoznala kvalitet... »

Uvrede i psovke zbog nevene Božović: Evo šta je predstavnica Srbije doživela nakon prolaska u finale Evrovizije

Blic pre 6 dana
Nevena Božović je sinoć obezbedila Srbiji plasman u finale "Evrovizije", odličnim nastupom za numeru "Kruna", koju je sama pisala, a malo nakon nastupa doživela je niz uvreda i psovki na račun pesme i performansa. Naša predstavnica na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, Nevena Božović, našla se... »

Nevena Božović u finalu Evrovizije (VIDEO, FOTO)

Danas pre 7 dana
Finale se održava u subotu 18. maja Predstavnica Srbije na Evroviziji 2019. Nevena Božović sa pesmom Kruna, plasirala se u finale ovog takmičenja koje se održava u Tel Avivu u Izraelu.
Pored Srbije, u finalno veče plasirali su se i Belorusija, Grčka, Kipar, Estonija, Češka, Australija, San Marino i Slovenija. Od zemalja iz regiona Crna Gora nije prošla u finale. Izrael je osvojio pravo da bude domaćin... »

Srbija sa Nevenom Božović u finalu Evrosonga

IndeksOnline pre 7 dana
TEL AVIV – Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu u Tel Avivu Nevena Božović plasirala se večeras u finale tog takmičenja, koje se održava u Tel Avivu.
Božović je na 64. “Pesmi Evrovizije” nastupila pod rednim brojem devet na prvoj polufinalnoj večeri, a publika je predstavnicu Srbije nagradila velikim aplauzom posle izvođenja pesme “Kruna”, koju je sama napisala. Od 17 zemalja... »

Srbija ušla u finale Evrovizije: Nevena Božović nas sve učinila ponosnim, a evo koje sve države su prošle dalje

Blic pre 7 dana
Večeras je održano prvo polufinale ovogodišnje "Evrovizije", u kojem je učestvovala i srpska predstavnica Nevena Božović sa numerom "Kruna", koju je sama napisala.
Nevena je uspela da se plasira u finale takmičenja, koje će se održati u subotu. Voditelji ceremonije su, nakon izvođenja svih 17 pesama iz ovog polufinala i glasanja država, saopštili koje zemlje su se plasirale u finale... »
©2019 Netmark d.o.o.