Šta kaže Putin, a šta Pompeo?

Šta kaže Putin, a šta Pompeo?

B92 pre 6 dana
B92: Šta kaže Putin, a šta Pompeo?
Soči -- Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je u Sočiju sa američkim državnim sekretarom Majkom Popmpeom. Putin: Nadam se razvoju boljih odnosa.
Putin je podsetio da je pre nekoliko dana razgovarao telefonom s predsednikom SAD Donaldom Trampom i istakao da je stekao utisak da je on posvećen obnovi rusko-američkih odnosa i kontakata, kao i zajedničkom rešavanju pitanja od... »

Putin Pompeu: Nadam se obnovi rusko-američkih odnosa

Večernje novosti pre 6 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u utorak, u razgovoru sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom u Sočiju, da se nada da se razvijaju uslovi za obnovu odnosa dve zemlje
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u utorak, u razgovoru sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom u Sočiju, da se nada da se razvijaju uslovi za obnovu odnosa dve zemlje. Putin je podsetio da je pre nekoliko dana... »

Putin se nada obnovi rusko-američkih odnosa

Politika pre 6 dana
SOČI - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je tokom razgovora sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom u Sočiju da se nada da se razvijaju uslovi za obnovu rusko-američkih odnosa.
Putin je podsetio da je pre nekoliko dana razgovarao telefonom sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i istakao da je stekao utisak da je Tramp posvećen obnovi rusko-američkih odnosa i kontakata, kao i zajedničkom rešavanju pitanja... »

Putin: Imam utisak da Tramp želi obnovu odnosa

Blic pre 6 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je juče u razgovoru sa državnim sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Majkom Pompeom u Sočiju da se nada da se razvijaju uslovi za obnovu odnosa dve zemlje. On je podsetio da je pre nekoliko dana razgovarao telefonom s predsednikom SAD Donaldom Trampom i... »

Putin otkrio detalje razgovora sa Trampom

Vesti online pre 7 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je na sastanku s američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom u Sočiju da je tokom nedavnog telefonskog razgovora s predsednikom SAD Donaldom Trampom stekao utisak da je američki lider zainteresovan za obnavljanje rusko-američkih odnosa.
- Kao što znate, pre nekoliko dana imao sam zadovoljstvo da razgovaram s predsednikom SAD telefonom. Stekao sam utisak da je predsednik raspoložen za obnavljanje rusko-američkih veza, kontakata, za zajedničko rešavanje pitanja... »

Putin: Želim ponovo da uspostavim potpune odnose sa SAD

Danas pre 7 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas kada je primio šefa američke diplomatije Majka Pompea da želi ponovo da uspostavi „potpune odnose sa SAD“ uprkos brojnim tačkama neslaganja između dve zemlje.
„Imam utisak da je predsednikSAD za obnavljanje kontakata između Rusije i Sjedinjenih Država. Sa naše strane mi smo više puta rekli da bi želeli ponovo da uspostavimo pune odnose“, rekao je Putin na početku sastanka sa državnim... »

Lavrov rekao da je imao koristan i iskren razgovor sa Pompeom

Danas pre 7 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas u Sočiju da je imao „iskren i koristan“ razgovor sa američkim kolegom Majkom Pompeom sa kojim se složio da je potrebno obnoviti kanale komunikacije između Moskve i Vašingtona.
„Razgovor je bio iskren i koristan“, rekao je Lavrov posle sastanka koji je trajao više od tri sata. „Složili smo se da je važno obnoviti kanale komunikacije. Oni su bili zamrznuti u poslednje vreme pretežno zbog neosnovanih... »
©2019 Netmark d.o.o.