Povezane vesti

Šta kaže Putin, a šta Pompeo?

B92 15.05.2019
Soči -- Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je u Sočiju sa američkim državnim sekretarom Majkom Popmpeom. Putin: Nadam se razvoju boljih odnosa. Putin je podsetio da je pre nekoliko dana razgovarao telefonom s predsednikom SAD Donaldom Trampom… »

Putin Pompeu: Nadam se obnovi rusko-američkih odnosa

Večernje novosti 15.05.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u utorak, u razgovoru sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom u Sočiju, da se nada da se razvijaju uslovi za obnovu odnosa dve zemlje. Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u utorak, u razgovoru sa… »

Putin: Imam utisak da Tramp želi obnovu odnosa

Blic 15.05.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je juče u razgovoru sa državnim sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Majkom Pompeom u Sočiju da se nada da se razvijaju uslovi za obnovu odnosa dve zemlje. On je podsetio da je pre nekoliko dana razgovarao… »

Putin se nada obnovi rusko-američkih odnosa

Politika 15.05.2019
SOČI - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je tokom razgovora sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom u Sočiju da se nada da se razvijaju uslovi za obnovu rusko-američkih odnosa. Putin je podsetio da je pre nekoliko dana razgovarao… »

Putin otkrio detalje razgovora sa Trampom

Vesti online 15.05.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je na sastanku s američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom u Sočiju da je tokom nedavnog telefonskog razgovora s predsednikom SAD Donaldom Trampom stekao utisak da je američki lider zainteresovan za… »

Putin: Želim ponovo da uspostavim potpune odnose sa SAD

Danas 14.05.2019
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas kada je primio šefa američke diplomatije Majka Pompea da želi ponovo da uspostavi „potpune odnose sa SAD“ uprkos brojnim tačkama neslaganja između dve zemlje. „Imam utisak da je predsednikSAD za… »

Lavrov rekao da je imao koristan i iskren razgovor sa Pompeom

Danas 14.05.2019
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas u Sočiju da je imao „iskren i koristan“ razgovor sa američkim kolegom Majkom Pompeom sa kojim se složio da je potrebno obnoviti kanale komunikacije između Moskve i Vašingtona. „Razgovor je… »

Vesti dana »

Veselji u Hagu tri sata pred istražiteljima

RTS pre 5 satijoš 16 povezanih

Vučić: Bolje saobraćajno povezivanje Grčke i Srbije

Dnevnik pre 7 satijoš 15 povezanih

Oglasila se vojska: Avion se srušio

B92 pre 3 satajoš 16 povezanih