Povezane vesti

Hrvati napali legendarnog fudbalskog trenera Miroslava Ćiru Blaževića zbog učešća u promotivnom spotu srpske stranke

Hrvati napali legendarnog fudbalskog trenera Miroslava Ćiru Blaževića zbog učešća u promotivnom spotu srpske stranke

Telegraf 15.05.2019
Ja volim sve ljude i ne delim ih po nacionalnosti, odgovara Ćira. Samostalna demokratska srpska stranka, čija je kampanja za evroparlamentarne izbore u Hrvatskoj već izazvala brojne reakcije, za svoj novi promotivni spot angažovala je Miroslava Ćiru… »
Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu ni setili

Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu ni setili

Alo 15.05.2019
Legendarni fudbalski trener u kampanji za SDSS. Samostalna demokratska srpska stranka, čija je kampanja za evroparlamentarne izbore već izazvala brojne reakcije, za svoj novi promotivni spot angažoval je Miroslava Ćiru Blaževića. "ZAKOLJI SRPSKU… »
Horor u Zagrebu: "Zakolji srpsku decu"!

Horor u Zagrebu: "Zakolji srpsku decu"!

Mondo 15.05.2019
U Zagrebu je ponovo uništen predizborni plakat Milorada Pupovca i SDSS-a i na njemu su napisane antisrpske poruke – "Zakolji srpsku decu" i "Ubij Srbina", prenosi hrvatski "Indeks". Foto: Mondo/ Goran Sivački Na Facebooku se povodom uništavanja… »
Najjezivije poruke Srbima u Zagrebu: Samo dan posle postavljanja vandali uništili plakat Milorada Pupovca! Pozivaju na klanje…

Najjezivije poruke Srbima u Zagrebu: Samo dan posle postavljanja vandali uništili plakat Milorada Pupovca! Pozivaju na klanje…

Kurir 15.05.2019
Na predizbornom plakatu Milorada Pupovca ispisane poruke mržnje. Nakon što je u Zagrebu osvanuo predizborni plakat Milorada Pupovca na kom piše “Rođen u Hrvatskoj”, pri čemu je reč “rođen” napisana ćirilicom, nije dugo trebalo da neko… »
Brutalne poruke na zagrebačkom bilbordu: Preko slike Pupovca napisali: "Zakolji srpsku decu"

Brutalne poruke na zagrebačkom bilbordu: Preko slike Pupovca napisali: "Zakolji srpsku decu"

Telegraf 15.05.2019
Pupovac odgovara: Zagreb je i Загреб. U širem centru Zagreba išaran je jedan bilbord sa predizbornom porukom Milorada Pupovca i SDSS. Na plakatu je napisano "Rođen u Hrvatskoj", ali je reč "rođen" na čiričičnom pismu i, kako prenosi N1… »
Novi izlivi ustaštva u Hrvatskoj: ”Zakolji srpsku decu” na bilbordu Milorada Pupovca

Novi izlivi ustaštva u Hrvatskoj: ”Zakolji srpsku decu” na bilbordu Milorada Pupovca

Večernje novosti 14.05.2019
Plakat SDSS-a za evropske izbore u Zagrebu je išaran užasnom porukom ”zakolji srpsku decu”. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA Plakat SDSS-a za evropske izbore u Zagrebu je išaran užasnom porukom ”zakolji srpsku decu”. Na plakatu je lik Milorada… »

Vesti dana »