Povezane vesti

Vikala je da je trudna: Žena se posvađala sa policajcem, on je upucao

Blic pre 4 dana
Jedna žena ubijena je tokom prepirke s policajcem u američkom gradu Bejtaun, u Teksasu, pošto se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.
Na društvenim medijima pojavio se snimak tog inicidenta, na kojem se čuje kako žena više puta uzvikuje "trudna sam", pre nego što policajac pucao u nju. Policija je saopštila da je policajac juče patrolirao stambenim kompleksom,... »

SAD: Policajac ubio ženu posle prepirke

RTV pre 4 dana
RTV: SAD: Policajac ubio ženu posle prepirke
HJUSTON - Jedna žena ubijena je tokom prepirke s policajcem u američkom gradu Bejtaun, u Teksasu, pošto se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.
Na društvenim medijima pojavio se snimak tog inicidenta, na kojem se čuje kako žena više puta uzvikuje "trudna sam", pre nego što policajac pucao u nju, navodi TV stanica Si-Bi-Es. Policija je saopštila da je policajac juče... »

Američki policajac ubio ženu posle prepirke

Politika pre 4 dana
HJUSTON - Jedna žena ubijena je tokom prepirke sa policajcem u američkom gradu Bejtaun u Teksasu nakon što se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.
Na društvenim medijima pojavio se snimak tog incidenta, na kojem se čuje kako žena više puta uzvikuje „trudna sam”, pre nego što policajac puca u nju, navodi Si-Bi-Es, pozivajući se na svoj ogranak KHOU-TV. Policija je saopštila... »

"Trudna sam": Policajac pokušao da uhapsi ženu, a potom je ubio (video)

Blic pre 5 dana
Jedna žena ubijena je tokom prepirke sa policajcem u američkom gradu Bejtaun u Teksasu nakon što se, kako tvrdi policija, opirala hapšenju i uzela elektrošoker policajca.
Na društvenim medijima pojavio se snimak tog inicidenta, na kojem se čuje kako žena više puta uzvikuje "trudna sam", pre nego što policajac puca u nju, navodi Si-Bi-Es, pozivajući se na svoj ogranak KHOU-TV. Policija je saopštila... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.