Povezane vesti

Požar u firmi "Frikom": Izgorelo 6 kamiona, još dva oštećena, zapalili se dok su se hladnjače punile strujom

Telegraf pre 6 dana
Vatra se brzo proširila i na ostale kamione, čemu je pogodovao i jak vetar koji je sinoć duvao u Nišu
Šest kamiona, vlasništvo firme „ Frikom“ je potpuno izgorelo, dok su dva oštećena u požaru koji je noćas oko 23.45 sati izbio na parkingu ove firme na Mramorskom Brdu kod Niša, a koji je prema prvim informacijama izazvan kvarom... »

"Frikomovi" kamioni izgoreli na parkingu

RTS pre 6 dana
RTS: "Frikomovi" kamioni izgoreli na parkingu
Šest kamiona je izgorelo, a dva su oštećena u požaru koji je noćas izbio na parkingu "Frikoma" na Mramorskom brdu kod Niša.
Na parkingu "Frikoma", na Mramorskom brdu kod Niša, u požaru izgorelo šest kamiona tog preduzeća, dva vozila su oštećena. U Policiji kažu da, za sada, nema sumnjivih okolnosti, pa se pretpostavlja da je reč o kvaru na električnoj... »

Požar u Nišu: Izgorelo šest hladnjača (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
Prema prvim informacijama, sumnja se da je požar izbio najpre na jednom vozilu, a da se potom proširio na druge kamione usled jakog vetra
POTPUNO je izgorelo šest kamiona hladnjača kompanije "Frikom" dok su dva oštećena u požaru koji je izbio sinoć oko 23.45 na parkingu te firme na Mramorskom brdu u Nišu. Vatra progutala auto u centru Pirota Vozila su bila... »

Požar u Nišu: Izgorelo osam hladnjača

OK radio pre 6 dana
Prema prvim informacijama, sumnja se da je požar izbio najpre na jednom vozilu, a da se potom proširio na druge kamione usled jakog vetra
Šest kamiona hladnjača kompanije "Frikom" u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio sinoć oko 23.45 na prostoru te firme na Mramorskom brdu u Nišu. Kako prenosi Blic, kamioni su bili pakirani na... »

Izgorelo osam hladnjača kod Niša: Stradali „Frikomovi“ kamioni

Sputnik pre 6 dana
Šest kamiona hladnjača kompanije „Frikom“ u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio sinoć oko 23.45 na prostoru te firme na Mramorskom brdu u Nišu.
Kako prenosi „Blic“, kamioni su bili parkirani na razdaljini od jednog metra jedan od drugog i priključeni na električno napajanje, s obzirom na to da se radi o hladnjačama namenjenim prevozu smrznute robe. Prema prvim... »

Izgorelo šest Frikomovih kamiona

Jugmedia pre 6 dana
Šest kamiona je izgorelo, a dva su oštećena u požaru koji je sinoć oko ponoći izbio na parkingu firme „Frikom“ na Mramorskom brdu kod Niša.
Kamioni su bili pakirani na razdaljini od jednog metra jedan od drugog i priključeni na električno napajanje, s obzirom na to da se radi o hladnjačama namenjenim prevozu smrznute robe, javlja RTS. Prema prvim informacijama,... »

Požar u „Frikomu“: Izgorelo šest kamiona

Niške vesti pre 6 dana
U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je u momentu izbijanja požara na parkingu bio stražar koji je pokušao da ugasi vatru, ali nije uspeo. „Nema sumnjivih okolnosti, požar je najverovatnije izazvao kratki spoj na utičnici iz koje se kamioni napajaju strujom, jer se radi o vozilima koja prevoze... »

U požaru izgorelo osam kamiona kompanije “Frikom”

IndeksOnline pre 6 dana
NIŠ – Šest kamiona hladnjača kompanije „Frikom“ u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio noćas oko 23.45 časova na prostoru ove firme na Mramorskom brdu, saznaje „Blic“. Kamioni su bili pakirani na razdaljini od jednog metra jedan od drugog i priključeni na električno... »
©2019 Netmark d.o.o.