Povezane vesti

Požar u firmi "Frikom": Izgorelo 6 kamiona, još dva oštećena, zapalili se dok su se hladnjače punile strujom

Telegraf 15.05.2019
Vatra se brzo proširila i na ostale kamione, čemu je pogodovao i jak vetar koji je sinoć duvao u Nišu. Šest kamiona, vlasništvo firme „ Frikom“ je potpuno izgorelo, dok su dva oštećena u požaru koji je noćas oko 23.45 sati izbio na parkingu… »

"Frikomovi" kamioni izgoreli na parkingu

RTS 15.05.2019
Šest kamiona je izgorelo, a dva su oštećena u požaru koji je noćas izbio na parkingu "Frikoma" na Mramorskom brdu kod Niša. Na parkingu "Frikoma", na Mramorskom brdu kod Niša, u požaru izgorelo šest kamiona tog preduzeća, dva vozila su… »

Požar u Nišu: Izgorelo šest hladnjača (foto)

Večernje novosti 15.05.2019
Prema prvim informacijama, sumnja se da je požar izbio najpre na jednom vozilu, a da se potom proširio na druge kamione usled jakog vetra. POTPUNO je izgorelo šest kamiona hladnjača kompanije "Frikom" dok su dva oštećena u požaru koji je izbio… »

Izgorelo šest Frikomovih kamiona

Jugmedia 15.05.2019
Šest kamiona je izgorelo, a dva su oštećena u požaru koji je sinoć oko ponoći izbio na parkingu firme „Frikom“ na Mramorskom brdu kod Niša. Kamioni su bili pakirani na razdaljini od jednog metra jedan od drugog i priključeni na električno… »

Požar u Nišu: Izgorelo osam hladnjača

OK radio 15.05.2019
Prema prvim informacijama, sumnja se da je požar izbio najpre na jednom vozilu, a da se potom proširio na druge kamione usled jakog vetra. Šest kamiona hladnjača kompanije "Frikom" u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio… »

Požar u „Frikomu“: Izgorelo šest kamiona

Niške vesti 15.05.2019
U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je u momentu izbijanja požara na parkingu bio stražar koji je pokušao da ugasi vatru, ali nije uspeo. „Nema sumnjivih okolnosti, požar je najverovatnije izazvao kratki spoj na utičnici iz koje se kamioni… »

Izgorelo osam hladnjača kod Niša: Stradali „Frikomovi“ kamioni

Sputnik 15.05.2019
Šest kamiona hladnjača kompanije „Frikom“ u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio sinoć oko 23.45 na prostoru te firme na Mramorskom brdu u Nišu. Kako prenosi „Blic“, kamioni su bili parkirani na razdaljini od… »

U požaru izgorelo osam kamiona kompanije “Frikom”

IndeksOnline 15.05.2019
NIŠ – Šest kamiona hladnjača kompanije „Frikom“ u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio noćas oko 23.45 časova na prostoru ove firme na Mramorskom brdu, saznaje „Blic“. Kamioni su bili pakirani na razdaljini od… »

Vesti dana »