Prati se vodostaj ali nema neposredne opasnosti

Prati se vodostaj ali nema neposredne opasnosti

Studio B pre 6 dana
U Srbiji više nema opasnosti od poplava, kažu u Sektoru za vanredne situacije i dodaju da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni stanovništvo ni objekte.
Nadležne službe i dalje će biti u pripravnosti zbog porasta vodostaja na rekama. Vodostaj na Savi je u porastu i kod hidrološke stanice Šabac približiva se granici redovne odbrane od poplava. Hidrolozi poručuju da će nastaviti da... »

Nema opasnosti od izlivanja reka

RTS pre 6 dana
RTS: Nema opasnosti od izlivanja reka
Reke Sava, Drina i Jadar ispod nivoa redovne odbrane od poplava.
Vodostaj Save kod Šapca od sinoć je u porastu. Reka je na koti od 330 centimetara, 61 centimetar više nego juče. Prognoze su da će Sava i narednih dana biti u porastu, i da će kod tog grada dostići granicu redovne mere odbrane od... »

Reke u čačanskom kraju u blagom porastu, nema opasnosti od poplave

Morava info pre 6 dana
ČAČAK – Posle jučerašnje i noćašnje kiše vodostaji reka prvog i drugog reda, koje protiču kroz Čačak, bili su u blagom poratu, ali opasnosti od njihovog izlivanja nije bilo. Na rekama Zapadna Morava i Čemernica tokom jutra zabeležena je stagnacija vodostaja. Načelnik Štaba za vanredne situacije u... »

Sektor za vanredne situacije: Prošla opasnost od poplava

Moj Novi Sad pre 6 dana
U Srbiji više nema opasnosti od poplava, izjavio je načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić i dodao da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni stanovništvo ni objekte. Goran Nikolić je rekao da će prema... »

U Srbiji više nema opasnosti od poplava

Sputnik pre 6 dana
U Srbiji više nema opasnosti od poplava, kaže načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić.
Nikolić dodaje da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni stanovništvo ni objekte. Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, kiša će danas prestati, rekao je Nikolić i istakao da tokom jučerašnjeg... »

Oglasio se Sektor za vanredne situacije: Najave o padavinama se nisu obistinile, nema opasnosti od poplava

Telegraf pre 6 dana
Vodostaji reka su i dalje u blagom porastu, ali ne mogu da ugroze ni stanovništvo ni objekte
U Srbiji više nema opasnosti od poplava, izjavio je načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić, i dodao da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu... »

Sektor za vanredne situacije: Prošla opasnost od poplava

IndeksOnline pre 6 dana
BEOGRAD – U Srbiji više nema opasnosti od poplava, izjavio je načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić, i dodao da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni stanovništvo ni objekte. Prema najavama Republičkog... »

Uprkos jakim padavinama hidrolozi veruju da neće biti poplava: Sve oči uprte u Savu i Drinu

Večernje novosti pre 6 dana
Stručnjaci isključuju svaku sličnost sa katastrofom od pre pet godina. Narednih pet dana rastu vodostaji velikih reka
NEMA razloga za strah i paniku, poplave kakve su zadesile Srbiju u maju 2014. godine neće se ponoviti. Mogući su jedino vrlo kratkotrajni porasti manjih, bujičnih vodotoka za čiji nadzor i obezbeđivanje su nadležne lokalne... »
©2019 Netmark d.o.o.