Povezane vesti

Nema opasnosti od izlivanja reka

RTS 15.05.2019
Reke Sava, Drina i Jadar ispod nivoa redovne odbrane od poplava. Vodostaj Save kod Šapca od sinoć je u porastu. Reka je na koti od 330 centimetara, 61 centimetar više nego juče. Prognoze su da će Sava i narednih dana biti u porastu, i da će kod tog… »

Prati se vodostaj ali nema neposredne opasnosti

Studio B 15.05.2019
U Srbiji više nema opasnosti od poplava, kažu u Sektoru za vanredne situacije i dodaju da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni stanovništvo ni objekte. Nadležne službe i dalje će biti u pripravnosti zbog porasta vodostaja na… »

Reke u čačanskom kraju u blagom porastu, nema opasnosti od poplave

Morava info 15.05.2019
ČAČAK – Posle jučerašnje i noćašnje kiše vodostaji reka prvog i drugog reda, koje protiču kroz Čačak, bili su u blagom poratu, ali opasnosti od njihovog izlivanja nije bilo. Na rekama Zapadna Morava i Čemernica tokom jutra zabeležena je… »

Sektor za vanredne situacije: Prošla opasnost od poplava

Moj Novi Sad 15.05.2019
U Srbiji više nema opasnosti od poplava, izjavio je načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić i dodao da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni stanovništvo… »

U Srbiji više nema opasnosti od poplava

Sputnik 15.05.2019
U Srbiji više nema opasnosti od poplava, kaže načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić. Nikolić dodaje da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni… »

Oglasio se Sektor za vanredne situacije: Najave o padavinama se nisu obistinile, nema opasnosti od poplava

Telegraf 15.05.2019
Vodostaji reka su i dalje u blagom porastu, ali ne mogu da ugroze ni stanovništvo ni objekte. U Srbiji više nema opasnosti od poplava, izjavio je načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran… »

Sektor za vanredne situacije: Prošla opasnost od poplava

IndeksOnline 15.05.2019
BEOGRAD – U Srbiji više nema opasnosti od poplava, izjavio je načelnik Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Goran Nikolić, i dodao da su vodostaji reka malo povećani, ali da ne mogu ugroziti ni… »

Uprkos jakim padavinama hidrolozi veruju da neće biti poplava: Sve oči uprte u Savu i Drinu

Večernje novosti 15.05.2019
Stručnjaci isključuju svaku sličnost sa katastrofom od pre pet godina. Narednih pet dana rastu vodostaji velikih reka. NEMA razloga za strah i paniku, poplave kakve su zadesile Srbiju u maju 2014. godine neće se ponoviti. Mogući su jedino vrlo… »

Vesti dana »