Povezane vesti

Jelena Karleuša: Koga LGBT populacija ne prepozna, taj neće pobediti na Evroviziji

Tračara 15.05.2019
Skroman ali divan nastup nastup naše Nevene Božović u prvom finalu Evrovizije je bio dovoljan da očara publiku i obezbedi mesto u finalu. Međutim, domaće i evropske kladionice joj ne predviđaju visok plasman, a čini se da slično mišljenje ima i… »

Karleuša otkrila ko stvarno bira pobednika evrosonga: Jk prvo brutalno ispljuvala našu Nevenu, a ono što je dodala sve će…

Kurir 15.05.2019
Nevena Božović se plasirala se "Krunom" u finale Pesme za Evroviziju. Čestitke mladoj pevačici stižu sa svih strana, što zbog pesme, glasa što zbog stajlina, pa joj je i pobednica Evrovizije Marija Šerifović čestitala plasman, ali Jelena… »

Marija Šerifović javno otkrila šta joj je Saša Popović rekao o neveni Božović, ali i šta joj duguje

Blic 15.05.2019
Marija Šerifović svim srcem bodrila je Nevenu Božović, koja se sinoć plasirala u finale Evrovizije, a koliko je verovala u njen prolazak govori i to što se opkladila sa Sašom Popovićem. Marija je bila ubeđena da ćemo Nevenu gledati u finalu, dok… »

Marija Šerifović i Saša Popović se KLADILI OKO NEVENE BOŽOVIĆ I EVROVIZIJE! Evo ko je izgubio!

Svet 15.05.2019
Srpska predstavnica Nevena Božović prošla je u veliko finale “Evrosonga”, koje će biti održano u subotu 18. maja. Prolazak Srbije u završnicu “Evrovizije” čestitala je i Marija Šerifović, koja je otkrila da se kladila sa direktorom… »

Marija Šerifović se kladila sa sašom popovićem: Sada će direktor Granda morati da joj kupi patike, a sve zbog Evrovizije…

Kurir 15.05.2019
Marija Šerifović od početka je podržavala predstavnicu Evrovizije 2019. godine Nevenu Božović, a sada je otkrila zanimljivu činjenicu. Naime, Marija je bila ubeđena da će Nevena proći dalje u prvom polufinalu muzičkog takmičenja, dok direktor… »

Vesti dana »