Odbornici smenili jednog direktora i dva većnika

Odbornici smenili jednog direktora i dva većnika

Jugmedia pre 6 dana
Skupština Vranja danas je na 34. sednice donela je Odluka o razrešenju direktora JKP ,,Komrad” Momira Stojiljkovića, a za v.d. direktora izabran je diplomirani ekonomista iz Vranja Zoran Dimitrijević. Ovoj smeni prethodio je protest ispred Gradske uprave, gde se okupilo oko sedamdesetak radnika JKP... »

Vranjska vlast smenila "stranački neposlušnog" direktora

Južne vesti pre 6 dana
I pored peticije i protesta zaposlenih iz JKP Komrad ispred zgrade Skupštine, odbornici vladajuće većine u Vranju smenili su danas Momira Stojiljkovića, dosadašnjeg direktora ovog preduzeća, a za vršioca dužnosti izabran je Zoran Dimitrijević, diplomirani ekonomista, takođe kadar SNS-a. Nakon... »

Protest radnika Komrada protiv smene direktora Stojiljkovića

OK radio pre 6 dana
Oko sedmadesetak radnika JKP “Komrad” iz Vranja okupilo se ispred zgrade Gradske uprave u Vranju pre početka sednice lokalnog parlamenta, pružajući podršku svom direktoru Momiru Stojiljkoviću, na kojoj bi on zvanično trebalo da bude smenjen.
Protest vranjskih komunalaca podržao je i Dragan Antić Recko, prvi čovek FK “Dinamo”, zajedno sa fudbalerima. Aktuelni direktor Stojiljković dočekan je ovacijama i aplauzom kada se pojavio. Okupljenima se prvo obratio Nenad... »

Radnici protestom brane "stranački neposlušnog" direktora

Južne vesti pre 6 dana
Stotinak radnika Javnog komunalnog preduzeća Komrad okupilo se ispred Gradske uprave u Vranju pre početka sednice Skupštine Grada na kojoj bi zvanično trebalo da bude smenjen direktor ovog preduzeća Momir Stojiljković. Smenu su inicirale Stojiljkovićeve stranačke kolege iz SNS, a kako saznajemo... »
©2019 Netmark d.o.o.