Maja Pavlović: Premijerkine ocene mog štrajka dupli aršini

Maja Pavlović: Premijerkine ocene mog štrajka dupli aršini

SEEbiz pre 6 dana
NOVI SAD - Vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović kazala je danas da su ocene premijerke Ane Brnabić da je njen štrajk gladju ucena zapravo "dupli aršini".
"To su oni dupli aršini. Jer kada neko iz vlasti spomene štrajk gladju, onda je to legalan vid borbe, a kada neko drugi to radi, onda je to ozbiljna ucena", izjavila je Pavlović za televiziju N1. Pavlović je poručila da je... »

Pavlović: Moj štrajk glađu je ucena, a kad ga vlast najavljuje, onda je u redu (VIDEO)

Cenzolovka pre 6 dana
Vlasnica i direktorka Kanala 9 Maja Pavlović, koja je do nedavno štrajkovala glađu zbog, kako je govorila, loših uslova u kojima se ta televizija, a i mnogi lokalni mediji nalaze, rekla je u Novom danu da je u stalnom kontaktu s REM-om i kabinetom predsednice Vlade Anom Brnabić i da se nada da će svi problemi koje ima ta televizija biti rešeni.
Nakon 23 dana, vlasnica Kanala 9 prekinula je 7. maja štrajk glađu, posle sastanka u Vladi Srbije sa premijerkom Anom Brnabić. Iako joj nisu ispunjeni svi zahtevi, Pavlović je izjavila da će verovati institucijama da će zajedno... »

Maja Pavlović: Premijerkine ocene mog štrajka dupli aršini

Beta pre 6 dana
Vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović kazala je danas da su ocene premijerke Ane Brnabić da je njen štrajk gladju ucena - zapravo "dupli aršini". "To su oni dupli aršini. Jer kada neko iz vlasti spomene štrajk gladju, onda je to legalan vid borbe, a kada neko drugi to radi, onda je... »

Maja Pavlović: Premijerkine ocene mog štrajka dupli aršini

Danas pre 6 dana
Vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović kazala je danas da su ocene premijerke Ane Brnabić da je njen štrajk glađu ucena – zapravo „dupli aršini“.
„To su oni dupli aršini. Jer kada neko iz vlasti spomene štrajk glađu, onda je to legalan vid borbe, a kada neko drugi to radi, onda je to ozbiljna ucena“, izjavila je Pavlović za televiziju N1. Pavlović je poručila da je... »

Maja Pavlović: Premijerkine ocene mog štrajka dupli aršini

Novi magazin pre 6 dana
Vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović kazala je danas da su ocene premijerke Ane Brnabić da je njen štrajk glađu ucena - zapravo "dupli aršini".
"To su oni dupli aršini. Jer kada neko iz vlasti spomene štrajk glađu, onda je to legalan vid borbe, a kada neko drugi to radi, onda je to ozbiljna ucena", izjavila je Pavlović za televiziju N1. Pavlović je poručila da je... »
©2019 Netmark d.o.o.