Povezane vesti

Voditeljka dala otkaz!

Mondo 15.05.2019
"Previše stresa i dreke". Slađana Petrušić, koja se proslavila kao učesnica u rijaliti Parovi, a potom postala i voditeljka programa, više neće raditi ovaj posao. Ona je na svom Facebook nalogu otkrila da daje otkaz na "Happy" televiziji, jer joj… »

Voditeljka parova posle infarkta dala otkaz! Slađana Petrušić neće više voditi rijaliti: Previše stresa i dreke! Moram na…

Kurir 15.05.2019
Slađana Petrušić, koja se proslavila učešćem u rijalitiju Parovi, više neće voditi Parove. Naime, Slađa se oglasila na svom Fejsbuk nalogu: "Da vam javi tetka Slađa. Još večeras pogledajte "Provodadžiju" i više ne gledate tetku na "Happy"… »

Dala otkaz na srpskoj televiziji: Voditeljka koja je nedavno imala infarkt saopštila da odlazi sa malih ekrana

Blic 15.05.2019
Voditeljka "Parova" i emisije "Provodadžije" Slađana Petrušić saopštila je da je dala otkaz i da napušta televiziju "Happy". Slađana Petrušić je putem Fejsbuka obavestila pratioce da je više neće gledati na malim ekranima i da je njeno… »

Slađana Petrušić neće više voditi rijaliti Parovi! Mora na lečenje!

Svet plus 15.05.2019
Voditeljka se oglasila i priznala da se pravila kako joj nije ništa! Previše stresa i dreke! Slađana Petrušić neće više voditi rijaliti "Parovi"! Mora na lečenje! Slađana Petrušić, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", više… »

Vesti dana »