Voditeljka dala otkaz!

Voditeljka dala otkaz!

Mondo pre 4 dana
"Previše stresa i dreke".
Slađana Petrušić, koja se proslavila kao učesnica u rijaliti Parovi, a potom postala i voditeljka programa, više neće raditi ovaj posao. Ona je na svom Facebook nalogu otkrila da daje otkaz na "Happy" televiziji, jer joj "previše stresno". "Da vam javi tetka Slađa. Još... »

Voditeljka parova posle infarkta dala otkaz! Slađana Petrušić neće više voditi rijaliti: Previše stresa i dreke! Moram na lečenje!

Kurir pre 4 dana
Slađana Petrušić, koja se proslavila učešćem u rijalitiju Parovi, više neće voditi Parove.
Naime, Slađa se oglasila na svom Fejsbuk nalogu: "Da vam javi tetka Slađa. Još večeras pogledajte "Provodadžiju" i više ne gledate tetku na "Happy" televiziji. Svaka priča ima svoj kraj, pa tako i ova. Bitno je otići sa osmehom... »

Dala otkaz na srpskoj televiziji: Voditeljka koja je nedavno imala infarkt saopštila da odlazi sa malih ekrana

Blic pre 4 dana
Voditeljka "Parova" i emisije "Provodadžije" Slađana Petrušić saopštila je da je dala otkaz i da napušta televiziju "Happy".
Slađana Petrušić je putem Fejsbuka obavestila pratioce da je više neće gledati na malim ekranima i da je njeno poslednje pojavljivanje bilo sinoć u "Provodadžijama". - Da vam javi tetka Slađa... još večeras pogledajte... »

Slađana Petrušić neće više voditi rijaliti Parovi! Mora na lečenje!

Svet plus pre 4 dana
Voditeljka se oglasila i priznala da se pravila kako joj nije ništa! Previše stresa i dreke! Slađana Petrušić neće više voditi rijaliti "Parovi"! Mora na lečenje!
Slađana Petrušić, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", više neće voditi Parove. Naime, Slađa se oglasila na svom Fejsbuk nalogu: "Da vam javi tetka Slađa. Još večeras pogledajte "Provodadžiju" i više ne gledate tetku... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.