Povezane vesti

Pucnjava u Novom Sadu: Ranjen radnik obezbeđenja u kladionici

Dnevnik pre 6 dana
NOVI SAD: I. L. (40) povređen je u pucnjavi koja se dogodila u utorak uveče u Novom Sadu, kada ga je hicem iz vatrenog oružja ranio M. P. (31).
Kako “Dnevnik” nezvanično saznaje, I. L. je zadobio povrede potkolenice, dok je M. P. posle pucnjave pobegao. Incident se dogodio kod jednog kazina, kada je došlo do sukoba grupe mladića i radnika obezbeđenja. I. L., radnik... »

Pucao u radnika kladionice u Novom Sadu

Radio 021 pre 6 dana
Novosadska policija traga za M.P. (31) osumnjičenim da je u utorak uveče, nakon svađe, pucao na I.L. (40) radnika obezbeđenja jedne kladionice.
Osumnjičeni je pogodio radnika obezbeđenja i lakše ga povredio, jer ga je metak pogodio u potkolenicu. Prema nezvaničnim informacijama, M.P. je bio pijan i do kladionice-kazina došao je u društvu dva mlađa muškarca. Oni su se... »

Pucnjava u Novom Sadu: Hitac u nogu posle sukoba

Večernje novosti pre 6 dana
Incident se dogodio kod jednog novosadskog kazina, kada je došlo do svađe grupe mladića i radnika obezbeđenja
U PUCNjAVI u Novom Sadu u utorak uveče, povređen je I.L. (40), a sumnja se da ga je hicem ispaljenim iz vatrenog oružja ranio M.P. (31). Četrdesetogodišnjaka je, kako saznajemo, hitac pogodio u potkolenicu, i lakše ga ranio, a... »

Pucnjava u Novom Sadu: Pijani muškarac ispalio hice na radnika obezbeđenja kladionice

Blic pre 6 dana
M. P. (31) osumnjičen je da je sinoć u Novom Sadu nakon svađe pucao na I. L. (40) koji radi kao obezbeđenje u jednoj kladionici. Kako se saznaje od očevidaca nemilog događaja, M. P. je uspeo da pogodi I. L, ali mu je srećom naneo lakše povrede. M. P. je bio pijan i navodno je pravio probleme.... »

Pucnjava u Novom Sadu: Posvađao se sa obezbeđenjem pa zapucao!

Kurir pre 6 dana
M. P. (31) osumnjičen je da je sinoć u Novom Sadu nakon svađe pucao na I. L. (40) koji radi kao obezbeđenje u jednoj kladionici. Kako nezvanično saznajemo od očevidaca nemilog događaja, M.P. je uspeo da pogodio I.L., ali mu je srećom naneo lakše povrede. M.P. je bio pijan i navodno je pravio... »
©2019 Netmark d.o.o.