Povezane vesti

Pucnjava u Novom Sadu: Ranjen radnik obezbeđenja u kladionici

Dnevnik 15.05.2019
NOVI SAD: I. L. (40) povređen je u pucnjavi koja se dogodila u utorak uveče u Novom Sadu, kada ga je hicem iz vatrenog oružja ranio M. P. (31). Kako “Dnevnik” nezvanično saznaje, I. L. je zadobio povrede potkolenice, dok je M. P. posle pucnjave… »

Pucao u radnika kladionice u Novom Sadu

Radio 021 15.05.2019
Novosadska policija traga za M.P. (31) osumnjičenim da je u utorak uveče, nakon svađe, pucao na I.L. (40) radnika obezbeđenja jedne kladionice. Osumnjičeni je pogodio radnika obezbeđenja i lakše ga povredio, jer ga je metak pogodio u potkolenicu… »

Pucnjava u Novom Sadu: Pijani muškarac ispalio hice na radnika obezbeđenja kladionice

Blic 15.05.2019
M. P. (31) osumnjičen je da je sinoć u Novom Sadu nakon svađe pucao na I. L. (40) koji radi kao obezbeđenje u jednoj kladionici. Kako se saznaje od očevidaca nemilog događaja, M. P. je uspeo da pogodi I. L, ali mu je srećom naneo lakše povrede. M… »

Pucnjava u Novom Sadu: Hitac u nogu posle sukoba

Večernje novosti 15.05.2019
Incident se dogodio kod jednog novosadskog kazina, kada je došlo do svađe grupe mladića i radnika obezbeđenja. U PUCNjAVI u Novom Sadu u utorak uveče, povređen je I.L. (40), a sumnja se da ga je hicem ispaljenim iz vatrenog oružja ranio M.P. (31)… »

Pucnjava u Novom Sadu: Posvađao se sa obezbeđenjem pa zapucao!

Kurir 15.05.2019
M. P. (31) osumnjičen je da je sinoć u Novom Sadu nakon svađe pucao na I. L. (40) koji radi kao obezbeđenje u jednoj kladionici. Kako nezvanično saznajemo od očevidaca nemilog događaja, M.P. je uspeo da pogodio I.L., ali mu je srećom naneo lakše… »

Vesti dana »