Повезане вести
Уметник с тајном, Михаило Миша Јанкетић: Гатара ми прорекла славу
Вести онлине 15.05.2019
Чувени глумац Михаило Миша Јанкетић преминуо је 15. маја у 80. години живота. Присећамо се како је бард нашег глумишта говорио о свом животу у исповести за "Вести". Тек сам кренуо у школу када је ми је једна чергарка гледала у… »
Одлазак легенде Миша Јанкетић - глумачки књаз, краљ и маршал (фото+видео)
Вечерње новости 15.05.2019
У Београду, у 81. години, преминуо бард југословенске и српске сцене Михаило Миша Јанкетић (1938 - 2019). Рада Ђуричин: Изузетан партнер, увек пун подршке и добре воље. ОТИШАО је наш књаз Милош, краљ Никола, војвода Живојин… »
Миша Јанкетић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана
Вести онлине 15.05.2019
Драмски уметник Михаило Миша Јанкетић биће сахрањен у суботу, 18. маја, у 15 сати у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу, саопштило је Југословенско драмско позориште. Опело почиње у 14.30 сати, а претходно ће од 12 часова… »
Колеге се опраштају: Пера Божовић: "Знао сам да је у болници, жао ми га је као брата", а Мира Бањац у сузама шаље телеграм…
Блиц 15.05.2019
Од глумца Михаила Мише Јанкетића који је преминуо данас у својој 80. години живота у Београду колеге и пријатељи опрштају се дирљивим речима. Миша Јанкетић је оставио неизбрисив траг на нашој позоришној и филмској сцени, а сви… »
Срце ми се стегло! Одлазе нам највећи и непоновљиви: Глумци и колеге у дубокој тузи опраштају се од Мише Јанкетића! Била је…
Курир 15.05.2019
Прослављени глумац Михаило Миша Јанкетић преминуо је данас у Београду у 81. години. Оставио је неизбрисив траг у српској и југословенској кинематографији, а колеге и пријатељи се опраштају од великог глумца. Милош Биковић… »
Петар Божовић тугује за мишом јанкетићем: Жао ми га је као брата! Оставио је неизбрисив траг...
Курир 15.05.2019
Михаило Миша Јанкетић је преминуо данас, у 81. години живота. Његове колеге су неутешне, сви деле тугу и покушавају да прихвате да легенде више нема. "Знао сам да је био болестан и да је у болници. Шта да вам кажем? Жао ми га је… »
Са 12 је певао песму о сирочету које је дозивало мајку: Имао је путујуће позориште кад му је она гледала у длан... После хајке…
Курир 15.05.2019
Прослављени глумац Михаило Миша Јанкетић преминуо је данас у Београду у 81. години. У богатој каријери одиграо је преко стотину улога у позоришту, највише у свом Југословенском драмском. Глумачку каријеру је започео као певач. У… »
Глумац не умире од смрти, већ кад престане да игра: Због ових речи Миша Јанкетић је био велики човек којег су сви обожавали!…
Курир 15.05.2019
Глумачки бард Михаило Миша Јанкетић преминуо је данас у 81. години. У раскошно богатој каријери одиграо је преко стотину улога у позоришту, највише у свом Југословенском драмском. Огроман траг оставио је и на филму, телевизији и… »
Преминуо Миша Јанкетић великан српског глумишта
РТВ 15.05.2019
БЕОГРАД - Данас је у Београду у 80. години преминуо један од највећих српских и југословенских глумаца Михаило Миша Јанкетић. У раскошно богатој каријери одиграо је преко стотину улога у позоришту, највише у свом Југословенском… »
Преминуо глумац Михаило Миша Јанкетић
Дневник 15.05.2019
Један од највећих српских и југословенских глумаца Михаило Миша Јанкетић преминуо је у 81. години, саопштио је ЈДП, а пренела Радио телевизија Србије. Остварио је бројне велике улоге у позоришту, на филму и телевизији. Дипломирао… »
Преминуо глумац Михаило Миша Јанкетић
Н1 Инфо 15.05.2019
Један од највећих српских и југословенских глумаца Михаило Миша Јанкетић преминуо је данас у Београду, саопштило је Југословенско драмско позориште (ЈДП). У богатој каријери одиграо је преко стотину улога у позоришту, највише у… »
Вести дана »
Познато када ће падати снег: Огласио се РХМЗ, већ пљушти ледена киша, погледајте радарске снимке (Фото)
Мондо пре 1 сатјош 67 повезаних
Почињу преговори о промени власништва у НИС-у! Огласио се генерални директор и открио детаље
Ало пре 9 минутајош 23 повезане