Povezane vesti
Umetnik s tajnom, Mihailo Miša Janketić: Gatara mi prorekla slavu
Vesti online 15.05.2019
Čuveni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je 15. maja u 80. godini života. Prisećamo se kako je bard našeg glumišta govorio o svom životu u ispovesti za "Vesti". Tek sam krenuo u školu kada je mi je jedna čergarka gledala u dlan i rekla mojoj strini… »
Odlazak legende Miša Janketić - glumački knjaz, kralj i maršal (foto+video)
Večernje novosti 15.05.2019
U Beogradu, u 81. godini, preminuo bard jugoslovenske i srpske scene Mihailo Miša Janketić (1938 - 2019). Rada Đuričin: Izuzetan partner, uvek pun podrške i dobre volje. OTIŠAO je naš knjaz Miloš, kralj Nikola, vojvoda Živojin Mišić, Marko Miljanov… »
Miša Janketić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana
Vesti online 15.05.2019
Dramski umetnik Mihailo Miša Janketić biće sahranjen u subotu, 18. maja, u 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište. Opelo počinje u 14.30 sati, a prethodno će od 12 časova u Jugoslovenskom dramskom… »
Kolege se opraštaju: Pera Božović: "Znao sam da je u bolnici, žao mi ga je kao brata", a Mira Banjac u suzama šalje telegram…
Blic 15.05.2019
Od glumca Mihaila Miše Janketića koji je preminuo danas u svojoj 80. godini života u Beogradu kolege i prijatelji oprštaju se dirljivim rečima. Miša Janketić je ostavio neizbrisiv trag na našoj pozorišnoj i filmskoj sceni, a svi su složni u tome da mu… »
Srce mi se steglo! Odlaze nam najveći i neponovljivi: Glumci i kolege u dubokoj tuzi opraštaju se od Miše Janketića! Bila je…
Kurir 15.05.2019
Proslavljeni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini. Ostavio je neizbrisiv trag u srpskoj i jugoslovenskoj kinematografiji, a kolege i prijatelji se opraštaju od velikog glumca. Miloš Biković Velika čast je bila deliti… »
Petar Božović tuguje za mišom janketićem: Žao mi ga je kao brata! Ostavio je neizbrisiv trag...
Kurir 15.05.2019
Mihailo Miša Janketić je preminuo danas, u 81. godini života. Njegove kolege su neutešne, svi dele tugu i pokušavaju da prihvate da legende više nema. "Znao sam da je bio bolestan i da je u bolnici. Šta da vam kažem? Žao mi ga je kao brata. Miša je bio… »
Sa 12 je pevao pesmu o siročetu koje je dozivalo majku: Imao je putujuće pozorište kad mu je ona gledala u dlan... Posle hajke…
Kurir 15.05.2019
Proslavljeni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini. U bogatoj karijeri odigrao je preko stotinu uloga u pozorištu, najviše u svom Jugoslovenskom dramskom. Glumačku karijeru je započeo kao pevač. U početku je pevao pesmu o… »
Glumac ne umire od smrti, već kad prestane da igra: Zbog ovih reči Miša Janketić je bio veliki čovek kojeg su svi obožavali!…
Kurir 15.05.2019
Glumački bard Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u 81. godini. U raskošno bogatoj karijeri odigrao je preko stotinu uloga u pozorištu, najviše u svom Jugoslovenskom dramskom. Ogroman trag ostavio je i na filmu, televiziji i radiju. Miša je jednom… »
Preminuo Miša Janketić velikan srpskog glumišta
RTV 15.05.2019
BEOGRAD - Danas je u Beogradu u 80. godini preminuo jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić. U raskošno bogatoj karijeri odigrao je preko stotinu uloga u pozorištu, najviše u svom Jugoslovenskom dramskom. Ogroman trag… »
Preminuo glumac Mihailo Miša Janketić
Dnevnik 15.05.2019
Jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić preminuo je u 81. godini, saopštio je JDP, a prenela Radio televizija Srbije. Ostvario je brojne velike uloge u pozorištu, na filmu i televiziji. Diplomirao je glumu na Akademiji za… »
Preminuo glumac Mihailo Miša Janketić
N1 Info 15.05.2019
Jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP). U bogatoj karijeri odigrao je preko stotinu uloga u pozorištu, najviše u svom Jugoslovenskom… »
Vesti dana »
Poznato ko je bio u stručnom žiriju Srbije na Evroviziji: Evo ko je bio njihov favorit, a ko favorit publike
Kurir pre 1 minutjoš 54 povezane
Pevala NATO trupama na Kosovu i važila za favorita: Šta se desilo s predstavnicom Finske u finalu? (Foto, video)
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
SZO proglasila epidemiju smrtonosne bolesti! Pogođene dve države u kojima živi skoro 160 miliona ljudi! Izdato naređenje o zabrani međunarodnih putovanja!
Kurir pre 26 minutajoš 13 povezanih
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 21 minutajoš 10 povezanih