Повезане вести

Молио је да му не кажу где живе синови четника који му је убио мајку: Стравична животна прича Мише Јанкетића

Молио је да му не кажу где живе синови четника који му је убио мајку: Стравична животна прича Мише Јанкетића

Телеграф 15.05.2019
- Мајку су били ухватили четници, и у Колашину осудили је на 21 годину робије. Сестру Милену и мене чувала је стрина, па нас је једног дана ухватила за руке и одвела у Колашин. Право пред чувеног Павла Ђуришића, и рекла: "Ево ти… »
Четници су му убили мајку: Миша Јанкетић: "Молио сам да ми не кажу где станују" (видео)

Четници су му убили мајку: Миша Јанкетић: "Молио сам да ми не кажу где станују" (видео)

Блиц 15.05.2019
Давне 1973. године Миша Јанкетић, који је преминуо данас у својој 80. години у Београду, испричао је у једном интервјуу како је молио да не убију његову мајку током Другог светског рата. - Није се више вратила моја мајка Милица… »
Из живота славног глумца: Прича о смрти мајке

Из живота славног глумца: Прича о смрти мајке

Вести онлине 15.05.2019
Један од наших највећих глумаца Михаило Миша Јанкетић испричао је за живота потресно причу о страдању његове породице током Другог светског рата. Преносимо вам део интервјуа који је дао давне 1973. године. "Сећам се добро тог… »
Био је сироче, отац му је убијен, познати четник поп маца стрељао му је мајку, сестру му отели: Мученички живот Мише…

Био је сироче, отац му је убијен, познати четник поп маца стрељао му је мајку, сестру му отели: Мученички живот Мише…

Курир 15.05.2019
Михаило Миша Јанкетић пееминуо је у 81. години у Београду. Био је један од највећих глумаца велике Југославије, а његов живот био је више него тежак. Испричао је једном потресну причу о страдању његове породице током Другог… »
Стравична животна прича мише јанкетића: Молио је да му не кажу где живе синови човека који му је убио мајку

Стравична животна прича мише јанкетића: Молио је да му не кажу где живе синови човека који му је убио мајку

Вечерње новости 15.05.2019
Прослављени глумац Миша Јанкетић преминуо у среду у 80. години, а вест је растужила јавност у нашој земљи. Прослављени глумац Миша Јанкетић преминуо у среду у 80. години, а вест је растужила јавност у нашој земљи. Јанкетић… »

Вести дана »