Povezane vesti

Četnici mu ubili majku: Zrelo doba proveo u srećnom braku s balerinom

B92 15.05.2019
Jedan od naših najvećih glumaca Mihailo Miša Janketić ispričao je za života potresno priču o stradanju njegove porodice tokom Drugog svetskog rata. Prenosimo vam deo intervjua koji je dao davne 1973. godine. "Sećam se dobro tog dana četrdeset… »

Molio je da mu ne kažu gde žive sinovi četnika koji mu je ubio majku: Stravična životna priča Miše Janketića

Telegraf 15.05.2019
- Mаjku su bili uhvаtili četnici, i u Kolаšinu osudili je nа 21 godinu robije. Sestru Milenu i mene čuvаlа je strinа, pа nаs je jednog dаnа uhvаtilа zа ruke i odvelа u Kolаšin. Prаvo pred čuvenog Pаvlа Đurišićа, i reklа: "Evo… »

Četnici su mu ubili majku: Miša Janketić: "Molio sam da mi ne kažu gde stanuju" (video)

Blic 15.05.2019
Davne 1973. godine Miša Janketić, koji je preminuo danas u svojoj 80. godini u Beogradu, ispričao je u jednom intervjuu kako je molio da ne ubiju njegovu majku tokom Drugog svetskog rata. - Nije se više vrаtilа mojа mаjkа Milicа. Zаludo smo… »

Iz života slavnog glumca: Priča o smrti majke

Vesti online 15.05.2019
Jedan od naših najvećih glumaca Mihailo Miša Janketić ispričao je za života potresno priču o stradanju njegove porodice tokom Drugog svetskog rata. Prenosimo vam deo intervjua koji je dao davne 1973. godine. "Sećam se dobro tog dаnа četrdeset… »

Bio je siroče, otac mu je ubijen, poznati četnik pop maca streljao mu je majku, sestru mu oteli: Mučenički život Miše…

Kurir 15.05.2019
Mihailo Miša Janketić peeminuo je u 81. godini u Beogradu. Bio je jedan od najvećih glumaca velike Jugoslavije, a njegov život bio je više nego težak. Ispričao je jednom potresnu priču o stradanju njegove porodice tokom Drugog svetskog rata… »

Stravična životna priča miše janketića: Molio je da mu ne kažu gde žive sinovi čoveka koji mu je ubio majku

Večernje novosti 15.05.2019
Proslavljeni glumac Miša Janketić preminuo u sredu u 80. godini, a vest je rastužila javnost u našoj zemlji. Proslavljeni glumac Miša Janketić preminuo u sredu u 80. godini, a vest je rastužila javnost u našoj zemlji. Janketić, koji je briljirao… »

Vesti dana »