Povezane vesti

Državljanin Srbije priveden u Hrvatskoj zbog prevoženja ilegalnih migranata

Novi magazin 15.05.2019
Hrvatska policija saopštila je danas da je privela 51-godišnjeg državljanina Srbije koji je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i učestvovao u saobraćajnoj nesreći. U saopštenju međimurske policijske uprave navodi se da je državljanin… »

HR: Srbin u kombiju prevozio 10 Pakistanaca i sleteo s puta

B92 15.05.2019
Kombi u kojem je prevozio 10 ilegalnih migranata iz Pakistana i u kojem je u utorak kod Čakovca u Međumurju sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije. To je saopštila hrvatska policija. Nesreća se dogodila juče ujutro u 6.40 u Železnoj… »

Srbijanac u kombiju prevozio deset pakistanskih migranata i sletio s ceste

Sandžak haber 15.05.2019
Kombi u kojemu je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca sletio s ceste u jarak vozio je 51-godišnji državljanin Srbije, priopćila je međimurska policija Nesreća se dogodila oko 6:40 sati u Železnoj Gori… »

Hrvatska, državljanin Srbije prevozio ilegalne migrante

RTS 15.05.2019
Kombi u kojem je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca u Međumurju, sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije, saopštila je hrvatska policija. Nesreća se dogodila u utorak ujutru u 6.40 u Železnoj… »

Kod Čakovca kombi sa deset Pakistanaca sleteo s puta, vozač iz Srbije

RTV 15.05.2019
ČAKOVEC - Kombi u kojem je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca, u Međumurju, sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije, saopštila je danas hrvatska policija. Nesreća se dogodila juče ujutro u… »

Srbin prevozio migrante pa sleteo s puta: Kombi sa 10 Pakistanaca udario u saobraćajni znak kod Čakoveca, svi završili u…

Kurir 15.05.2019
Kombi u kojem je bilo deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca, u Međumurju, sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije, saopštila je danas hrvatska policija. Nesreća se dogodila juče ujutro u 6.40 u Železnoj… »

Vesti dana »