Povezane vesti

Državljanin Srbije priveden u Hrvatskoj zbog prevoženja ilegalnih migranata

Novi magazin pre 6 dana
Hrvatska policija saopštila je danas da je privela 51-godišnjeg državljanina Srbije koji je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i učestvovao u saobraćajnoj nesreći.
U saopštenju međimurske policijske uprave navodi se da je državljanin Srbije u utorak upravljao kombijem slovenačkih registracija u kojem je iz koristoljublja, za unapred dogovoreni novčani iznos, prevozio deset migranata u... »

Srbijanac u kombiju prevozio deset pakistanskih migranata i sletio s ceste

Sandžak haber pre 6 dana
Kombi u kojemu je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca sletio s ceste u jarak vozio je 51-godišnji državljanin Srbije, priopćila je međimurska policija Nesreća se dogodila oko 6:40 sati u Železnoj Gori, kada 51-godišnji vozač kombi nije vozio sredinom... »

HR: Srbin u kombiju prevozio 10 Pakistanaca i sleteo s puta

B92 pre 6 dana
B92: HR: Srbin u kombiju prevozio 10 Pakistanaca i sleteo s puta
Kombi u kojem je prevozio 10 ilegalnih migranata iz Pakistana i u kojem je u utorak kod Čakovca u Međumurju sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije.
To je saopštila hrvatska policija. Nesreća se dogodila juče ujutro u 6.40 u Železnoj Gori, kada 51-godišnji srpski vozač kombija nije vozio sredinom obeležene saobraćajne trake, pa je pri izlasku iz krivine sleteo s puta u jarak,... »

Hrvatska, državljanin Srbije prevozio ilegalne migrante

RTS pre 6 dana
RTS: Hrvatska, državljanin Srbije prevozio ilegalne migrante
Kombi u kojem je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca u Međumurju, sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije, saopštila je hrvatska policija.
Nesreća se dogodila u utorak ujutru u 6.40 u Železnoj Gori, kada je 51-godišnji srpski vozač kombija nije vozio sredinom obeležene saobraćajne trake, pa je izlaskom iz zavoja sleteo s puta u jarak, gde je potom udario u putokazni... »

Srbin prevozio migrante pa sleteo s puta: Kombi sa 10 Pakistanaca udario u saobraćajni znak kod Čakoveca, svi završili u bolnici!

Kurir pre 6 dana
Kombi u kojem je bilo deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca, u Međumurju, sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije, saopštila je danas hrvatska policija.
Nesreća se dogodila juče ujutro u 6.40 u Železnoj Gori, kada 51-godišnji srpski vozač kombija nije vozio sredinom obeležene saobraćajne trake, pa je izlaskom iz krivine sleteo s puta u jarak, gde je potom udario u saobraćajni... »

Kod Čakovca kombi sa deset Pakistanaca sleteo s puta, vozač iz Srbije

RTV pre 6 dana
RTV: Kod Čakovca kombi sa deset Pakistanaca sleteo s puta, vozač iz Srbije
ČAKOVEC - Kombi u kojem je prevozio deset ilegalnih migranata iz Pakistana i s kojim je u utorak kod Čakovca, u Međumurju, sleteo s puta u jarak, vozio je državljanin Srbije, saopštila je danas hrvatska policija.
Nesreća se dogodila juče ujutro u 6.40 u Železnoj Gori, kada 51-godišnji srpski vozač kombija nije vozio sredinom obeležene saobraćajne trake, pa je izlaskom iz zavoja sleteo s puta u jarak, gde je potom udario u putokazni stub.... »
©2019 Netmark d.o.o.