Povezane vesti

Poslednja porodična fotografija: Miša Janketić je Uskrs proslavio nasmejan sa svojom decom (video)

Blic 15.05.2019
Čuveni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 80. godini života i iza sebe ostavio suprugu Svjetlanu i četvoro dece. Jedan od najboljih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić bio je veoma posvećen i privržen… »

"Ovako da: Plešemo..." Ćerka Miše Janketića tada je raznežila slikom sa venčanja, a ove fotografije pokazuju kakav je bio…

Blic 15.05.2019
Danas je preminuo glumac Mihailo Miša Janketić, a ova vest rastužila je sve ljude koji su ga voleli i generacije koje su stasavale uz njegove uloge. Mihailo Janketić je, pored toga što je bio slavan glumac, bio i voljen otac, a iza sebe je ostavio… »

Imala je 16 godina kada ju je zavoleo: Miša Janketić oženio je balerinu, a ovo što je govorio o njihovoj ljubavi dira u…

Blic 15.05.2019
Glumac Mihailo Miša Janketić godinama je uživao u skladnom braku sa balerinom i glumicom Svjetlanom Knežević. Od nje je bio stariji 12 godina, a to nije sprečilo da se među njima rodi velika ljubav. Miša Janketić se sa suprugom Svjetlanom retko… »

Oni su bili njegov život: Brak od skoro pola veka, četvoro dece, unučići

B92 15.05.2019
Naš legendarni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u 81. godini, a sem mnoštva uloga, iza sebe je ostavio suprugu, četvoro dece i unučiće. Sinove Radomira i Marka i ćerke Ivu i Milicu dobio je u 45 godina dugom braku sa balerinom… »

Ovo je poslednja fotografija miše janketića sa celom porodicom! Žena, deca i unuci su mu bili sve, a zadnji Vaskrs s njim…

Kurir 15.05.2019
Jedan od najboljih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić bio je veoma posvećen i privržen porodici. U braku sa suprugom Svjetlanom Knežević dobio je četvoro naslednika - ćerke Ivu i Milicu i sinove Radomira i Marka, a njihova… »

Starija ćerka miše janketića poznata je balerina, a udata je za vaterpolistu: Onda je odlučila da se povuče iz javnosti…

Kurir 15.05.2019
Mihailo Miša Janketić koji je preminuo u 81. godini je sa svojom suprugom Svjetlanom Knežević imao četvoro dece, a među njima je i ćerka Iva Ćirić. Iva je, kao i njena majka, po profesiji balerina. Dugo je bila pod svetlima reflektora, a onda je… »

Marko Janketić mogao je samo očevim stopama: Ono što je rekao kada je govorio o Miši urezaće vam se duboko u pamćenje!

Kurir 15.05.2019
Mihailo Miša Janketić napustio nas je u 80. godini, a iza sebe je otavio sjajne uloge, supruga Svjetlana Knežević i deca, Iva, Milica, Radomir i Marko. Marko je krenuo očevim stopama, a na pitanje da li mu roditelji kao poznata glumačka imena daju… »

Odgovor miše janketića da li voli svoju ženu posle 45 godina braka lekcija je svima! Publika u emisiji je samo ustala i…

Kurir 15.05.2019
Jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u 81. godini, a priča o njemu i njegovoj supruzi lepša je od romana! Naime, Miša je od Svjetlane stariji 12 godina, a na početku ih nisu delile samo godine… »

Poslednja fotografija velikog Miše Janketića: Široko se smejao u zagrljaju najvoljenijih (foto)

Telegraf 15.05.2019
Miša je iza sebe ostavio četvoro dece, unuke i voljenu suprugu Svjetlanu Knežević (68) koju je oženio 1972. godine. Legendarni Mihailo Miša Janketić preminuo je danas, u sredu 15. maja, u 81. godini života u Beogradu. Na profilima članova njegove… »

Vesti dana »