Povezane vesti
Otac mi je u krv usadio crno-belu boju: Evo kako je Miša od malena znao samo za jedan klub!
Telegraf 15.05.2019
Najviše je dolazio na utakmice tokom šezdesetih godina. Legenda srpskog glumišta Mihajlo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini, a ostaće upamćen i po tome što spada u onu grupu glumačkih doajena koja je navijala za Partizan. Jedan od… »
Miša Janketić je preživeo otmicu jatovog aviona: 3 muškarca naoružana do zuba 20 sati su ih držali kao taoce, a on je sve…
Kurir 15.05.2019
Proslavljeni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini. Pre 38 godina čuveni glumac preživeo je otmicu JAT-ovog aviona, a iako se trudio da ovaj događaj zaboravi, u javnosti je isticao da ga je doživeo kao avanturu i nešto… »
Miša je bio kidnapovan sa fudbalerima Budućnosti: Tokom otmice želeo je samo jednu stvar!
Telegraf 15.05.2019
Ja to tada nisam doživeo kao neku opasnost, već kao neku avanturu - govorio je Janketić. Legenda srpskog glumišta Mihajlo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini, a pored maestralnih uloga i kultnih citata, ostaće upamćen i po tome što je… »
Vesti dana »
Selektor Paragvaja Alfaro: Zadovoljan sam reakcijom svojih igrača
Radio sto plus pre 12 minutajoš 24 povezane
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 2 satajoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šta radi ovaj čovek, gori Meksiko!?
Večernje novosti pre 2 minutajoš 3 povezane