Повезане вести

Отац ми је у крв усадио црно-белу боју: Ево како је Миша од малена знао само за један клуб!

Отац ми је у крв усадио црно-белу боју: Ево како је Миша од малена знао само за један клуб!

Телеграф 15.05.2019
Највише је долазио на утакмице током шездесетих година. Легенда српског глумишта Михајло Миша Јанкетић преминуо је данас у Београду у 81. години, а остаће упамћен и по томе што спада у ону групу глумачких доајена која је навијала… »
Миша Јанкетић је преживео отмицу јатовог авиона: 3 мушкарца наоружана до зуба 20 сати су их држали као таоце, а он је све…

Миша Јанкетић је преживео отмицу јатовог авиона: 3 мушкарца наоружана до зуба 20 сати су их држали као таоце, а он је све…

Курир 15.05.2019
Прослављени глумац Михаило Миша Јанкетић преминуо је данас у Београду у 81. години. Пре 38 година чувени глумац преживео је отмицу ЈАТ-овог авиона, а иако се трудио да овај догађај заборави, у јавности је истицао да га је… »
Миша је био киднапован са фудбалерима Будућности: Током отмице желео је само једну ствар!

Миша је био киднапован са фудбалерима Будућности: Током отмице желео је само једну ствар!

Телеграф 15.05.2019
Ја то тада нисам доживео као неку опасност, већ као неку авантуру - говорио је Јанкетић. Легенда српског глумишта Михајло Миша Јанкетић преминуо је данас у Београду у 81. години, а поред маестралних улога и култних цитата, остаће… »

Вести дана »