Povezane vesti

Policajac se igrao pištoljem pa slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje: Drama ispred suda u Vlasenici

Telegraf 15.05.2019
Policajac je uhapšen. Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice. Kako prenosi Srpska info, radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo raditi u Sudskoj policiji. - On… »

Šok u Vlasenici: Policajac nehotično ubio svedoka!

Večernje novosti 15.05.2019
Nesvakidašnja drama odigrala se u Vlasenici ispred zgrade Suda. Usled nestručnog rukovanja službenim pištoljem upucan Jeftić. SUDSKI policajac Mladen Deurić (21) iz Vlasenice uhapšen je zbog sumnje da je, nestručnim rukovanjem službenim… »

Sudski policajac ispred suda u Vlasenici "slučajno" ubio muškarca

B92 15.05.2019
Sudski policajac M. D. ubio je hicima iz pištolja pedesetogodišnjeg muškarca ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici, navode "Nezavisne". Prema nezvaničnim saznanjima, sudski policajac je slučajno pucao iz pištolja, ali detalji još nisu poznati… »

Vlasenica, policajac ubio muškarca ispred suda

RTS 15.05.2019
Sudski policajac M. D. je oko 12 časova hicima iz pištolja ubio pedesetogodišnjeg muškarca ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici. Banjalučke Nezavisne novine nezvanično saznaju da je sudski policajac slučajno opalio iz službenog pištolja… »

Kobna igra pištoljem: Policajac u službu došao pre tri meseca, pa na poslu ubio oca troje dece

Blic 15.05.2019
Mladen Deurić koji je osumnjičen za ubistvo u Vlasenici pre manje od tri meseca počeo je raditi kao sudski policajac, saznaje Srpskainfo. Direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević rekao je za naš portal da je upoznat sa ovim… »

Drama ispred suda u vlasenici: Sudski policajac slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje

Kurir 15.05.2019
Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Mila Jevtića (52) iz Vlasenice. Prema našim informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji. "On je sedeo u portirnici… »

Sudski policajac slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje?!

Alo 15.05.2019
Osumnjičeni za ubistvo uhapšen. Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice. Prema našim informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj… »

Ubistvo ispred zgrade suda: Uhapšen sudski policajac, igrao se pištoljem i slučajno upucao stranku?

Blic 15.05.2019
Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, nepravilno rukujući pištoljem slučajno je ubio Mila Jevtića (52) ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici u Republici Srpskoj, saznaje Srpskainfo. Prema informacijama Srpskainfo, radi se o mlađem… »

Vesti dana »