Povezane vesti

Policajac se igrao pištoljem pa slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje: Drama ispred suda u Vlasenici

Telegraf pre 6 dana
Policajac je uhapšen
Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice. Kako prenosi Srpska info, radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo raditi u Sudskoj policiji. - On je sedeo u portirnici sa ostalim kolegama i... »

Šok u Vlasenici: Policajac nehotično ubio svedoka!

Večernje novosti pre 6 dana
Nesvakidašnja drama odigrala se u Vlasenici ispred zgrade Suda. Usled nestručnog rukovanja službenim pištoljem upucan Jeftić
SUDSKI policajac Mladen Deurić (21) iz Vlasenice uhapšen je zbog sumnje da je, nestručnim rukovanjem službenim pištoljem, slučajno ubio sugrađanina Milomira Jeftića (50) pred zgradom Osnovnog suda u Vlasenici. Tragedija se... »

Vlasenica, policajac ubio muškarca ispred suda

RTS pre 6 dana
RTS: Vlasenica, policajac ubio muškarca ispred suda
Sudski policajac M. D. je oko 12 časova hicima iz pištolja ubio pedesetogodišnjeg muškarca ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici.
Banjalučke Nezavisne novine nezvanično saznaju da je sudski policajac slučajno opalio iz službenog pištolja. "Policija je uhapsila M. D. koji je osumnjičen da je hicima iz pištolja usmrtio jednu osobu" potvrdio je Miljan Bobar,... »

Sudski policajac ispred suda u Vlasenici "slučajno" ubio muškarca

B92 pre 6 dana
B92: Sudski policajac ispred suda u Vlasenici "slučajno" ubio muškarca
Sudski policajac M. D. ubio je hicima iz pištolja pedesetogodišnjeg muškarca ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici, navode "Nezavisne".
Prema nezvaničnim saznanjima, sudski policajac je slučajno pucao iz pištolja, ali detalji još nisu poznati. "Policija je uhapsila M. D. koji je osumnjičen da je hicima iz pištolja usmrtio jednu osobu", potvrdio je portparol... »

Drama ispred suda u vlasenici: Sudski policajac slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje

Kurir pre 6 dana
Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Mila Jevtića (52) iz Vlasenice.
Prema našim informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji. "On je sedeo u portirnici sa ostalim kolegama i najverovatnije se igrao pištoljem koji je u jednom trenutku opalio i hitac je... »

Kobna igra pištoljem: Policajac u službu došao pre tri meseca, pa na poslu ubio oca troje dece

Blic pre 6 dana
Mladen Deurić koji je osumnjičen za ubistvo u Vlasenici pre manje od tri meseca počeo je raditi kao sudski policajac, saznaje Srpskainfo.
Direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević rekao je za naš portal da je upoznat sa ovim slučajem. - Deurić je odradio pripravnički kod nas, a pre toga završio je obuku za sudskog policajca, kao i obuku za... »

Sudski policajac slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje?!

Alo pre 6 dana
Alo: Sudski policajac slučajno ubio čoveka koji je došao na suđenje?!
Osumnjičeni za ubistvo uhapšen
Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, igrajući se pištoljem slučajno je ubio Milu Jevtića (52) iz Vlasenice. Prema našim informacijama radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji. JEZIVO SVEDOČENJE O ZLOČINU KOJI JE ŠOKIRAO... »

Ubistvo ispred zgrade suda: Uhapšen sudski policajac, igrao se pištoljem i slučajno upucao stranku?

Blic pre 6 dana
Sudski policajac Mladen Deurić, najverovatnije, nepravilno rukujući pištoljem slučajno je ubio Mila Jevtića (52) ispred zgrade Osnovnog suda u Vlasenici u Republici Srpskoj, saznaje Srpskainfo.
Prema informacijama Srpskainfo, radi se o mlađem policajcu koji je nedavno počeo da radi u Sudskoj policiji. - On je sedeo u portirnici sa ostalim kolegama i najverovatnije se igrao pištoljem, koji je u jednom trenutku opalio i... »
©2019 Netmark d.o.o.