Povezane vesti
"Znao sam da je bolestan... Žao mi ga je kao brata": Petar Božović neutešan zbog smrti Miše Janketića
Telegraf 15.05.2019
- Ostavio je sigurno neizbrisiv trag ne samo u svom pozorištu, nego i na filmu i televiziji - kazao je Petar Božović. Proslavljeni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas, u sredu 15. maja u Beogradu, 9 dana pre svog 81. rođendana. Mišine… »
"On je zadužio ovaj narod": Radoš Bajić pretužan zbog smrti velikana Miše Janketića
Telegraf 15.05.2019
Miša Janketić preminuo je u sredu 15. maja u Beogradu, 9 dana pred svoj 81. rođendan. Reditelj i glumac Radoš Bajić ne može da sakrije bol zbog odlaska velikana srpskog glumišta Mihaila Miše Janketića. - Čak i kad je prirodni vodotok života -… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana