Povezane vesti

Industrija mesa i konzervi 29. novembar prodata za 59,5 miliona dinara

B92 pre 5 dana
B92: Industrija mesa i konzervi 29. novembar prodata za 59,5 miliona dinara
Subotica -- Industrija mesa i konzervi 29. novembar u stečaju prodata je danas subotičkoj firmi Agro Silver DOO sa Aleksandrovih salaša za 59,5 miliona dinara.
Ovo preduzeće prodato je kao pravno lice, a njegova najznačajnija imovina su nekretnine na više lokacija, među kojima su silos i mešaonica stočne hrane - tehnoloških kompleks sa 14 objekata, upravna zgrada i maloprodajni objekat... »

Subotički "29. novembar" prodat za pola miliona evra

Radio 021 pre 5 dana
Industrija mesa i konzervi "29. novembar" u stečaju prodata je danas subotičkoj firmi "Agro Silver".
"29. novembar" prodat je za 59,5 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Najznačajnija imovina su nekretnine na više lokacija, među kojima su silos i mešaonica stočne hrane - tehnološki kompleks... »

Subotički 29. Novembar prodat za pola miliona evra

Dnevnik pre 5 dana
SUBOTICA: Industrija mesa i konzervi "29. Novembar" u stečaju prodata je danas subotičkoj firmi "Agro Silver" DOO sa Aleksandrovih salaša za 59,5 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.
Subotičko preduzeće prodato je kao pravno lice, a njena najznačajnija imovina su nekretnine na više lokacija, među kojima su silos i mešaonica stočne hrane - tehnološki kompleks sa 14 objekata, upravna zgrada i maloprodajni... »

Subotički "29. Novembar" prodat za pola miliona evra

RTV pre 5 dana
RTV: Subotički "29. Novembar" prodat za pola miliona evra
SUBOTICA - Industrija mesa i konzervi "29. Novembar" u stečaju prodata je danas subotičkoj firmi "Agro Silver" DOO sa Aleksandrovih salaša za 59,5 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.
Subotičko preduzeće prodato je kao pravno lice, a njena najznačajnija imovina su nekretnine na više lokacija, među kojima su silos i mešaonica stočne hrane - tehnoloških kompleks sa 14 objekata, upravna zgrada i maloprodajni... »
©2019 Netmark d.o.o.