Povezane vesti

Holandija i Nemačka suspenduju misiju za vojnu obuku u Iraku

Slobodna Evropa 15.05.2019
Nemačka i Holandija saopštile su u sredu da obustavljaju operacije vojne obuke u Iraku, jer su Sjedinjene Države upozorile na povećane pretnje od strane snaga koje podržava Iran, usled eskalacije tenzija između Vašingtona i Teherana, prenosi… »

Tenzije rastu: Posle Španije, vojne misije u Iraku obustavile i Nemačka i Holandija; Francuska ostaje

Večernje novosti 15.05.2019
Nemačka obustavlja vojne misije u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Nemačke. Nemačka obustavlja vojne misije u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Nemačke… »

Napetost raste: Nemačka i Holandija obustavljaju vojne obuke u Iraku

Blic 15.05.2019
Nemačka i Holandija su najavile obustavljanje vojne obuke u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu. Portparol nemačkog ministarstva odbrane je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku Irana, ali i da… »

Napeto: Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku, Holandija isto, kuvajtska vojska u pripravnosti

B92 15.05.2019
Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je portparol nemačkog Ministarstva odbrane. Portparol je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku Irana, ali i da to ne… »

Nakon Nemačke i holandija se povlači iz Iraka: Odluka bez detaljnijeg objašnjenja

Kurir 15.05.2019
Nakon što je Nemačka obustavila vojnu obuku u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu i holandska vlada je suspendovala misiju u Iraku, čiji je cilj bio pružanje bezbednosne pomoći lokalnim vlastima. Osoblje holandske vojske je u saradnji sa drugim… »

Sprema se napad? Hitno povlačenje trupa iz Iraka

Mondo 15.05.2019
Nemačka i Holandija danas su saopštile da su suspendovale operacije vojne obuke u Iraku usled tenzija između SAD i Irana. Ranije je administracija u Vašingtonu izdala hitnu naredbu da se njihovo osoblje povuče u Iraku. Foto: Mondo/Stefan Stojanović… »

Napetost raste: Nemačka i Holandija obustavljaju vojnu obuku u Iraku zbog iranske pretnje

Telegraf 15.05.2019
Ranije su SAD saopštile da povlače osoblje iz Iraka. Nakon što je Nemačka obustavila vojnu obuku u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu i holandska vlada je suspendovala misiju u Iraku, čiji je cilj bio pružanje bezbednosne pomoći lokalnim… »

Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku

Vesti online 15.05.2019
Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je danas portparol nemačkog Ministarstva odbrane. Portparol je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku Irana, ali i da… »

Vesti dana »