Povezane vesti

Holandija i Nemačka suspenduju misiju za vojnu obuku u Iraku

Slobodna Evropa pre 8 dana
Nemačka i Holandija saopštile su u sredu da obustavljaju operacije vojne obuke u Iraku, jer su Sjedinjene Države upozorile na povećane pretnje od strane snaga koje podržava Iran, usled eskalacije tenzija između Vašingtona i Teherana, prenosi Rojters. Portparol nemačkog ministarstva obrane izjavio... »

Tenzije rastu: Posle Španije, vojne misije u Iraku obustavile i Nemačka i Holandija; Francuska ostaje

Večernje novosti pre 8 dana
Nemačka obustavlja vojne misije u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Nemačke
Nemačka obustavlja vojne misije u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Nemačke. Portparol je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku... »

Napeto: Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku, Holandija isto, kuvajtska vojska u pripravnosti

B92 pre 8 dana
B92: Napeto: Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku, Holandija isto, kuvajtska vojska u pripravnosti
Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je portparol nemačkog Ministarstva odbrane.
Portparol je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku Irana, ali i da to ne znači da se program vojnog treninga neće nastaviti u budućnosti, preneo je Rojters. Nemački magazin Fokus... »

Napetost raste: Nemačka i Holandija obustavljaju vojne obuke u Iraku

Blic pre 8 dana
Nemačka i Holandija su najavile obustavljanje vojne obuke u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu.
Portparol nemačkog ministarstva odbrane je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku Irana, ali i da to ne znači da se program vojnog treninga neće nastaviti u budućnosti, preneo je... »

Sprema se napad? Hitno povlačenje trupa iz Iraka

Mondo pre 8 dana
Nemačka i Holandija danas su saopštile da su suspendovale operacije vojne obuke u Iraku usled tenzija između SAD i Irana. Ranije je administracija u Vašingtonu izdala hitnu naredbu da se njihovo osoblje povuče u Iraku.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Iz nemačkog Ministarstva odbrane saopšteno je da Berlin nema nikakvih indikacija o napadima Irana na zapadne interese i da bi programi obuke mogli biti nastavljeni u narednim danima. Izvor iz... »

Napetost raste: Nemačka i Holandija obustavljaju vojnu obuku u Iraku zbog iranske pretnje

Telegraf pre 8 dana
Ranije su SAD saopštile da povlače osoblje iz Iraka
Nakon što je Nemačka obustavila vojnu obuku u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu i holandska vlada je suspendovala misiju u Iraku, čiji je cilj bio pružanje bezbednosne pomoći lokalnim vlastima. Osoblje holandske vojske je u saradnji sa drugim stranim trupama... »

Nakon Nemačke i holandija se povlači iz Iraka: Odluka bez detaljnijeg objašnjenja

Kurir pre 8 dana
Nakon što je Nemačka obustavila vojnu obuku u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu i holandska vlada je suspendovala misiju u Iraku, čiji je cilj bio pružanje bezbednosne pomoći lokalnim vlastima. Osoblje holandske vojske je u saradnji sa drugim stranim trupama pomagalo u obuci iračkih snaga u... »

Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku

Vesti online pre 8 dana
Nemačka obustavlja vojne obuke u Iraku zbog povećanih tenzija u regionu, izjavio je danas portparol nemačkog Ministarstva odbrane.
Portparol je objasnio da Nemačka ima određene naznake da postoji rizik od napada koji bi imao podršku Irana, ali i da to ne znači da se program vojnog treninga neće nastaviti u budućnosti, preneo je Rojters. Nemački magazin Fokus... »
©2019 Netmark d.o.o.