Povezane vesti

Rektorka za B92 o doktoratu Siniše Malog, "da se nedoumice otklone"

B92 pre 6 dana
B92: Rektorka za B92 o doktoratu Siniše Malog, "da se nedoumice otklone"
Na sednici Senata Univerziteta usvojen predlog rektorke Ivanke Popović da će biti podneta žalba Odboru za profesionalnu etiku na izveštaj Stručne komisije FON-a
Prema stavu Odbora za profesionalnu etiku na izveštaj Stručne komisije FON-a, doktorat Siniše Malog nije plagijat. Odboru će biti podneta žalba ukoliko rektorki stigne ijedna žalba. Mediji su ranije preneli da rektorka planira... »

Novi dokazi o plagijatu, žalba rektorki na ocenu o doktoratu Malog

N1 Info pre 6 dana
Profesor Raša Karapandža koji je osporio doktorat Siniše Malog podneće žalbu rektorki Beogradskog univerziteta. Iako nije član BU, on će podneti žalbu jer će se na osnovu njegove žalbe i priloga o plagijatu toj inicijativi priključiti i neki profesori BU, rekao je Karapandža za N1.
Senat Univerziteta u Beogradu doneo je na današnjoj sednici odluku da do 24. maja svi zaposleni na Univerzitetu Beograda u nastavnom i naučnom zvanju mogu da podnesu inicijalne žalbe na izveštaj Stručne komisije FON-a prema kojem... »

Beogradski univerzitet podnosi žalbu na ocenu o doktoratu Malog ako je pokrene bilo ko iz naučne zajednice

Radio 021 pre 6 dana
Na današnjoj sednici Senata Univerziteta u Beogradu jednoglasno je usvojen predlog rektorke Ivanke Popović da će biti podneta žalba Odboru za profesionalnu etiku na izveštaj Stručne komisije FON-a prema kojem doktorat Siniše Malog nije plagijat, ukoliko rektorki stigne makar jedna žalba koju Univerzitetu mogu podneti svi koji su u naučnom ili nastavnom zvanju.
"Da ne bismo uskratili mogućnost podnošenja žalbe, ono sto ja predlažem jeste da Senat donese odluku kojoj se ovlašćuje rektorka da u ime univerziteta podnese žalbu na osnovu inicijalnih žalbi koju univerzitetu mogu podneti svi... »

Teodorović i Karapandža podnose žalbu na odluku FON-a

Danas pre 6 dana
Akademik Dušan Teodorović najavio je za Danas da će zajedno sa profesorom Rasom Karapandžom i još nekim kolegama podneti žalbu na odluku FON-a o doktoratu Siniše Malog.
Rektorka UB Ivanka Popović je rekla da je i jedna žalba dovoljna za pokretanje drugostepenog postupka pred univerzitetskim Odborom za profesionalnu etiku. Svi zaposleni na Univerzitetu u Beogradu u nastavnom i naučnom zvanju... »

Žalbe na odluku o doktoratu Siniše Malog do 24. maja

Danas pre 6 dana
Sednica Senata univerziteta u Beogradu Svi zaposleni na Univerzitetu u Beogradu u nastavnom i naučnom zvanju imaju pravo da do 24. maja podnesu prigovor Univerzitetu na odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka o doktorskoj disertaciji ministra finansija Siniše Malog.
Na osnovu inicijalnih žalbi na tu odluku rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović će u ime Univerziteta uputiti žalbu Odboru za profesionalnu etiku UB, koji je drugostepeni organ u odlučivanju. Odbor ima rok od 120 dana da... »

Žalba na ocenu Stručne komisije o doktoratu Malog - samo ako je pokrene bilo ko iz naučne zajednice

Nova ekonomija pre 6 dana
Na današnjoj sednici Senata Univerziteta u Beogradu jednoglasno je usvojen predlog rektorke Ivanke Popović da će biti podneta žalba Odboru za profesionalnu etiku na izveštaj Stručne komisije FON-a prema kojem doktorat Siniše Malog nije plagijat, ukoliko rektorki stigne makar jedna žalba koju... »

Popović: Mogućnost žalbi na odluku o doktoratu Malog

RTS pre 6 dana
RTS: Popović: Mogućnost žalbi na odluku o doktoratu Malog
Svi zaposleni na Univerzitetu u Beogradu koji su u nastavnom ili naučnom zvanju mogu podneti inicijalnu žalbu na odluku nastavno-naučnog veća FON-a o doktoratu aktuelnog ministra finansija Siniše Malog, odlučeno je na sednici Senata UB.
Žalbe se mogu podneti do 24. maja, a rektorka Univerziteta prof. Ivanka Popović sve žalbe proslediće Odboru za profesionalnu etiku UB, koji će u roku od 120 dana doneti konačnu odluku. Time će biti stavljena tačka na ceo slučaj.... »

Doktorat Malog čeka da istekne rok za žalbe

RTV pre 6 dana
RTV: Doktorat Malog čeka da istekne rok za žalbe
BEOGRAD - Svi zaposleni na Univerzitetu u Beogradu koji su u nastavnom ili naučnom zvanju mogu podneti inicijalnu žalbu na odluku nastavno - naučnog veća FON-a o doktoratu aktuelnog ministra finansija Siniše Malog, odlučeno je danas na sednici Senata UB.
Žalbe se mogu podneti do 24. maja, a rektorka Univerziteta prof. Ivanka Popović sve žalbe proslediće Odboru za profesionalnu etiku UB, koji će u roku od 120 dana doneti konačnu odluku. Time će biti stavljena tačka na ceo slučaj.... »

CINS: Odluka o doktoratu Malog tek nakon žalbi

Novi magazin pre 6 dana
Senat Univerziteta odlučio je danas da ne dodeli zvanje doktora nauka aktuelnom ministru finansija Siniši Malom jer želi da sačeka eventualne žalbe na izveštaj komisije Fakulteta organizacionih nauka (FON), javio je danas Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS).
Kako je navedeno, rektorka Univerziteta Ivanka Popović je najavila da će sačekati eventualne žalbe, koje mogu da pošalju zaposleni na Univerzitetu u Beogradu u nastavnom ili naučnom zvanju. Rešenjem dekana FON-a u februaru 2019.... »

CINS: Odluka o doktoratu Malog tek nakon žalbi

Beta pre 6 dana
Senat Univerziteta odlučio je danas da ne dodeli zvanje doktora nauka aktuelnom ministru finansija Siniši Malom jer želi da sačeka eventualne žalbe na izveštaj komisije Fakulteta organizacionih nauka (FON), javio je danas Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS).  Kako je navedeno,... »

BU: Žalba na ocenu o doktoratu Malog ako je pokrene bilo ko iz naučne zajednice

N1 Info pre 6 dana
Senat Univerziteta u Beogradu doneo je na današnjoj sednici odluku da do 24. maja svi zaposleni na Univerzitetu Beograda u nastavnom i naučnom zvanju mogu da podnesu inicijalne žalbe na izveštaj Stručne komisije FON-a prema kojem doktorat Siniše Malog nije plagijat, a koje će rektorka kao žalbu u ime UB podneti Odboru za profesionalnu etiku.
To je za N1 potvrdila rektorka Ivanka Popović. "Da ne bismo uskratili mogućnost podnošenja žalbe, ono sto ja predlažem jeste da Senat donese odluku kojoj se ovlašćuje rektorka da u ime univerziteta podnese žalbu na osnovu... »
©2019 Netmark d.o.o.