Zbog pretnji Tatjani Vojtehovski osam meseci kućnog zatvora

Zbog pretnji Tatjani Vojtehovski osam meseci kućnog zatvora

RTS pre 6 dana
RTS: Zbog pretnji Tatjani Vojtehovski osam meseci kućnog zatvora
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci kućnog zatvora, uz elektronski nadzor (nanogicu), Branka Tomića (36) iz Majdanpeka zbog pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski Stevanov i njenoj ćerki putem društvene mreže "Tviter“.
Ovom odlukom, pooštrena je kazna Tomiću, pošto je preinačena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je u februaru Tomić bio uslovno osuđen na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog krivičnog dela ugrožavanje... »

Pooštrena kazna za pretnje Tatjani Vojtehovski - osam meseci kućnog zatvora

B92 pre 6 dana
B92: Pooštrena kazna za pretnje Tatjani Vojtehovski - osam meseci kućnog zatvora
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci kućnog zatvora, uz elektronski nadzor (nanogicu), Branka T. (36) iz Majdanpeka.
On je osuđen zbog pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski Stevanov i njenoj ćerki putem društvene mreže "Tviter". Ovom odlukom, pooštrena je kazna Branku T., pošto je preinačena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je u februaru bio... »

Osuđen na osam meseci kućnog zatvora zbog pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski

Blic pre 6 dana
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci kućnog zatvora, uz elektronski nadzor (nanogicu), Branka Tomića (36) iz Majdanpeka zbog pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski Stevanov i njenoj ćerki putem društvene mrežže "Tviter“. Ovom odlukom, pooštrena je kazna Tomiću, pošto je... »

Pretio novinarki Tatjani Vojtehovski i njenoj ćerki: Branko Tomić iz Majdanpeka osuđen na osam meseci kućnog zatvora sa nanogicom

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci kućnog zatvora, uz elektronski nadzor (nanogicu), Branka Tomića (36) iz Majdanpeka zbog pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski Stevanov i njenoj ćerki putem društvene mreže "Tviter". Ovom odlukom, pooštrena je kazna Tomiću,... »

Za pretnju Vojtehovski - osam meseci kućnog zatvora

Mondo pre 6 dana
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci kućnog zatvora, uz elektronski nadzor (nanogicu), Branka Tomića (36) iz Majdanpeka zbog pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski Stevanov.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Pretnje je uputio i njenoj ćerki putem društvene mreže Twitter. Ovom odlukom, pooštrena je kazna Tomiću, pošto je preinačena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je u februaru Tomić bio uslovno... »

Zbog pretnji Vojtehovski osam meseci kućnog zatvora sa "nanogicom"

RTV pre 6 dana
RTV: Zbog pretnji Vojtehovski osam meseci kućnog zatvora sa "nanogicom"
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci kućnog zatvora, uz elektronski nadzor (nanogicu), Branka Tomića (36) iz Majdanpeka zbog pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski Stevanov i njenoj ćerki putem društvene mreže "Tviter".
Ovom odlukom, pooštrena je kazna Tomiću, pošto je preinačena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je u februaru Tomić bio uslovno osuđen na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog krivičnog dela ugrožavanje... »
©2019 Netmark d.o.o.