Mojsilović sa Fogom u Napulju o situaciji na KiM

Mojsilović sa Fogom u Napulju o situaciji na KiM

Politika pre 4 dana
NAPULj - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović razgovarao je sa komandantom Komande združenih snaga NATO admiralom Džemsom Fogom u sedištu te komande u Napulju i tom prilikom istakao da Kfor predstavlja jedinu legitimnu oružanu formaciju na Kosovu i Metohiji koja treba da... »

Mojsilović sa Fogom u Napulju o situaciji na KiM

Večernje novosti pre 5 dana
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović razgovarao je danas sa komandantom Komande združenih snaga NATO admiralom Džemsom Fogom u sedištu te komande u Napulju
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović razgovarao je danas sa komandantom Komande združenih snaga NATO admiralom Džemsom Fogom u sedištu te komande u Napulju i tom prilikom istakao da Kfor predstavlja jedinu... »

Mojsilović razgovarao sa komandatom NATO-a o Kosovu

Danas pre 5 dana
Načelnik Generalštaba Milan Mojsilović razgovarao je danas sa komandantom Komande združenih snaga NATO-a iz Napulja Džejmsom Fogom o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu i aktivnostima srpske Vojske u okviru Partnerstva za mir.
Oni su, u sedištu te komande, razgovarali i o saradnji Vojske Srbije sa Komandom združenih snaga iz Napulja, u čijoj odgovornosti su i međunarodne snage na Kosovu, navodi se u saopštenju ministarstva odbrane. Mojsilović je... »
©2019 Netmark d.o.o.