Otvorena nezavršena hala u Severnoj Mitrovici

Otvorena nezavršena hala u Severnoj Mitrovici

Glas Amerike pre 7 dana
Na severu Kosova u toku je predizborna kampanja za izbore koji će biti održani u nedelju 19. maja na kojim će građani izabrati gradonačelnike Zvečana, Zubinog Potoka, Severne Mitrovice i Leposavića. Istovremeno u Severnoj Mitrovici obeleženo je 16 meseci od ubistva Olivera Ivanovića. U izbornoj... »

KiM: Za izbore angažovano više od 400 policajaca

B92 pre 7 dana
B92: KiM: Za izbore angažovano više od 400 policajaca
Šef operative kosovske policije za region sever Željko Bojić kaže da će više od 400 policajaca biti angažovano na dan izbora u četiri opštine na severu KiM.
Izbori za gradonačelnike četiri opštine na severu KiM biće održani u nedelju 19. maja, prenosi RTK na srpskom jeziku. Centralna izborna komisija ranije je saopštila da će glasanje biti održano na 86 biračkih mesta i da pravo... »

Izbore za gradonačelnike ne severu Kosova će nadgledati 464 posmatrača

Novi magazin pre 7 dana
Izbore za gradonačelnike opština Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok će nadgledati 464 posmatrača, dok će o bezbednosti brinuti 400 pripadnika kosovske policije, javljaju prištinski mediji.
Portparol Centralne izborne komisije Kosova (CIK) Valjmir Eljezi izjavio je da organizacija izbora za gradonačelnike četiri opštine na severu, koji će biti održani 19. maja, protiče po planu i bez problema. Na dan glasanja u... »

Pripreme za glasanje u četiri opštine na severu KiM: Oko birališta 400 policajaca

Večernje novosti pre 7 dana
U CIK ističu da će glasanje biti organizovano na 86 biračkih mesta, a pravo glasa ima više od 58.000 birača, dok su 793 glasa odobrena putem pošte
NA sastanku kosovske Centralne izborne komisije akreditovano je 464 posmatrača za nedeljne izbore na kojima će biraju predsednici četiri opštine na severu Kosmeta. Glasanje će pratiti predstavnici dve političke stranke, dve... »

Izbore na KiM nadgledaće predstavnici ambasada

Blic pre 8 dana
Član Centralne izborne komisije u Prištini Florijan Duši izjavio je danas da će izbore za gradonačelnike četiri opštine na severu KiM nadgledati međunarodni posmatrači koji su, kako je naveo, predstavnici ambasada na Kosovu. Duši je za RTK2 rekao da neće biti posmatrača iz Evropske komisije, pošto... »
©2019 Netmark d.o.o.