Vremenska prognoza - 17. maj

Vremenska prognoza - 17. maj

RTS pre 6 dana
RTS: Vremenska prognoza - 17. maj
Promenljivo oblačno i malo toplije, ponegde sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom,uglavnom u južnim i istočnim krajevima. Vetar slab, promenljiv. Najviša temperatura od 17 do 21 stepeni.
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 16.05.2019. Četvrtak: Pretežno oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, a posle podne na jugu i istoku i sa lokalnim... »

U Srbiji sutra promenljivo oblačno i toplije vreme

Novi magazin pre 7 dana
U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo toplije, sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Ponegde će biti kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u južnim i istočnim krajevima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od sedan do 11, najviša od 17 do 21 stepen. U Beogradu promenljivo... »

U Srbiji sutra malo toplije

Danas pre 7 dana
U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo toplije, sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Ponegde će biti kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u južnim i istočnim krajevima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od sedam do 11, najviša od 17 do 21 stepen. U Beogradu promenljivo... »

Vremenska prognoza: Evo kakvo nas vreme čeka u petak

Večernje novosti pre 7 dana
U Srbiji će u petak biti promenljivo oblačno i malo toplije sa dužim periodima sunčanog vremena, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u južnim i istočnim krajevima
U Srbiji će u petak biti promenljivo oblačno i malo toplije sa dužim periodima sunčanog vremena, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u južnim i istočnim krajevima. Vetar će biti slab,... »

Danas oblačno vreme, ponegde sa kišom

Novi magazin pre 7 dana
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno vreme, u svim krajevima osim na severu mestimično sa kišom, uz lokalne pljuskove sa grmljavinom posle podne na jugu i istoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Najniža temperatura biće od šest do 10 stepeni, najviša dnevna od 13 do 19 stepeni. U Beogradu će danas biti pretežno oblačno vreme, veći deo dana biće suvo, jedino je posle podne moguća... »

Kiša stala, Sava raste, nasipi spremni

Dnevnik pre 7 dana
Kiša koja je padala skoro neprekidno dva dana skoro je sasvim prestala.
Ipak, i pored toga što se sunce probija kroz oblake, Srbija nije izašla iz kišnog perioda i hladnog vremena, upozoravaju meteorolozi. Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, sutra će biti promenljivo... »

I danas kiša, a narednih sedam dana...

Mondo pre 7 dana
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, posle podne na jugu i istoku i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Evo kakvo će vreme biti u narednom periodu.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 6 do 10 C, najviša dnevna od 13 do 19 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će danas biti pretežno oblačno, veći deo dana suvo,... »

Danas pretežno oblačno, moguća kiša, najviše 19 stepeni

Blic pre 7 dana
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, posle podne na jugu i istoku i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.
Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 6 do 10 stepeni, najviša dnevna od 13 do 19 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će danas biti pretežno oblačno, veći deo dana suvo, samo je posle... »

Danas tmurno, ali toplije: Pretežno oblačno, ponegde sa kišom i do 19 stepeni

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, posle podne na jugu i istoku i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.
Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 6 do 10 C, najviša dnevna od 13 do 19 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će danas biti pretežno oblačno, veći deo dana suvo, samo je posle podne moguća... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.