Povezane vesti

Studentkinji izgreban auto u Dubrovniku, mislili da je iz Srbije

Sputnik 16.05.2019
Studentkinji iz Slavonije koja studira u Dubrovniku izgreban je automobil, a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal „Indeks“. Kako je ispričala, kupila je vozilo… »

Kada je Požega "Požarevac" u Dubrovniku grebu automobile

RTV 16.05.2019
DUBROVNIK - Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal Index.hr. Kako je ispričala, kupila je… »

Razočarana ponašanjem svojih sunarodnika: Studentkinji izgreban auto u Dubrovniku, mislili da je iz Srbije

Večernje novosti 16.05.2019
Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice. ZAGREB - Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku… »

Bruka u Dubrovniku! Slavonki izgrebali auto, mislili da je iz Srbije: Evo čije su tablice bile na automobilu!

Kurir 16.05.2019
Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen komšija mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice. Kako je ispričala, kupila je vozilo da bi iz Dubrovnika češće… »

Devojci izgrebali automobil, mislili da je iz Srbije

Mondo 16.05.2019
Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil. Ona je uverena da se to desilo jer je njen komšija mislio da su na vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal Index.hr. Foto: MONDO portal. Kako je ispričala, kupila… »

Hrvatici izgreban auto u Dubrovniku jer su mislili da je iz Srbije: Da ironija bude veća, komšija joj nije poverovao da je iz…

Telegraf 16.05.2019
Dubrovčane su PŽ registracije prvo asocirale na Požarevac, a ne na Požegu, grad u Slavoniji, iz koga je ova studentkinja. Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil, a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused… »

Vesti dana »