Povezane vesti

Studentkinji izgreban auto u Dubrovniku, mislili da je iz Srbije

Sputnik pre 3 dana
Studentkinji iz Slavonije koja studira u Dubrovniku izgreban je automobil, a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal „Indeks“.
Kako je ispričala, kupila je vozilo da bi iz Dubrovnika češće mogla da putuje u rodni kraj i parkirala ga je na javnom parkingu, što je izazvalo negodovanje njenog suseda koji je, kako kaže, spominjao požarevačke registarske... »

Hrvatici izgreban auto u Dubrovniku jer su mislili da je iz Srbije: Da ironija bude veća, komšija joj nije poverovao da je iz Slavonije

Telegraf pre 3 dana
Dubrovčane su PŽ registracije prvo asocirale na Požarevac, a ne na Požegu, grad u Slavoniji, iz koga je ova studentkinja
Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil, a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal Index.hr. Kako je ispričala,... »

Kada je Požega "Požarevac" u Dubrovniku grebu automobile

RTV pre 3 dana
RTV: Kada je Požega "Požarevac" u Dubrovniku grebu automobile
DUBROVNIK - Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal Index.hr.
Kako je ispričala, kupila je vozilo da bi iz Dubrovnika češće mogla da putuje u rodni kraj i parkirala ga je na javnom parkingu što je izazvalo negodovanje njenog suseda koji je, kako kaže, spominjao požarevačke registarske... »

Razočarana ponašanjem svojih sunarodnika: Studentkinji izgreban auto u Dubrovniku, mislili da je iz Srbije

Večernje novosti pre 3 dana
Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice
ZAGREB - Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal Iindeks. Kako je... »

Bruka u Dubrovniku! Slavonki izgrebali auto, mislili da je iz Srbije: Evo čije su tablice bile na automobilu!

Kurir pre 3 dana
Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen komšija mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice.
Kako je ispričala, kupila je vozilo da bi iz Dubrovnika češće mogla da putuje u rodni kraj i parkirala ga je na javnom parkingu što je izazvalo negodovanje njenog suseda koji je, kako kaže, spominjao požarevačke registarske... »

Devojci izgrebali automobil, mislili da je iz Srbije

Mondo pre 3 dana
Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil. Ona je uverena da se to desilo jer je njen komšija mislio da su na vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal Index.hr.
Foto: MONDO portal. Kako je ispričala, kupila je vozilo da bi iz Dubrovnika češće mogla da putuje u rodni kraj i parkirala ga je na javnom parkingu što je izazvalo negodovanje njenog komšije koji je, kako kaže, spominjao... »
©2019 Netmark d.o.o.