Povezane vesti

Zvaničnik SAD: Srbija dobro brani granice Evrope od terorizma

Slobodna Evropa pre 5 dana
Koordinator za antiterorizam u Birou protiv terorizma i nasilnog ekstremizma Stejt departmenta Nejtan Sejls ocenio je danas da Srbija "dobro brani granice Evrope od terorizma".
On je tokom razgovora sa srpskim ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem u Vašingtonu pohvalio rad srpske policije i ocenio da Srbija daje "pun doprinos" borbi protiv terorizma, preneo je MUP. Sejls je dodao da će SAD... »

Poseta nebojše stefanovića SAD: Terorizam globalni problem

Večernje novosti pre 5 dana
Ministar u Vašingtonu razgovarao sa zvaničnicima Stejt departmenta
MINISTAR Nebojša Stefanović razgovarao je u Vašingtonu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja u Stejt departmentu Metjuom Palmerom i zamenikom glavnog direktora za evropske poslove u... »

Pohvala iz Amerike: Srbija dobro brani granice Evrope od terorizma

B92 pre 6 dana
B92: Pohvala iz Amerike: Srbija dobro brani granice Evrope od terorizma
Koordinator za antiterorizam u Birou protiv terorizma Stejt departmenta Nejtan Sejls ocenio je da Srbija "dobro brani granice Evrope od terorizma".
On je tokom razgovora sa srpskim ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem u Vašingtonu pohvalio rad srpske policije i ocenio da Srbija daje "pun doprinos" borbi protiv terorizma, preneo je MUP. Sejls je dodao da će SAD... »

Stefanović u Vašingtonu sa Džonsonom i Palmerom

RTS pre 6 dana
RTS: Stefanović u Vašingtonu sa Džonsonom i Palmerom
Ministar policije Nebojša Stefanović se tokom zvanične posete SAD sastao sa senatorom Ronom Džonsonom, zvaničnicima zaduženim za evropska pitanja Metjuom Palmerom i Džonom Eratom, kao i Natanom Sejlsom, koordinatorom za antiterorizam. Poručio je da je Srbija posvećena suzbijanju svih oblika kriminala i da je pouzdan partner u borbi protiv terorizma.
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu, saopštio je MUP.... »

Ministar policije u Stejt departmentu o bezbednosti i borbi protiv organizovanog kriminala u Srbiji

Blic pre 6 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Vašingtonu, na odvojenim sastancima, sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja u Stejt departmentu Metjuom Palmerom i zamenikom glavnog direktora za evropske poslove u Nacionalnom savetu za bezbednost... »

Stefanović u Vašingtonu sa senatorom Džonsonom o unapređenju bezbednosti

RTV pre 6 dana
RTV: Stefanović u Vašingtonu sa senatorom Džonsonom o unapređenju bezbednosti
VAŠINGTON - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije dr Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu.
Stefanović je razgovarao u Vašingtonu, na odvojenim sastancima, sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja u Stejt departmentu Metjuom Palmerom i zamenikom glavnog direktora za evropske poslove u... »

Stefanović u Vašingtonu razgovarao sa Metjuom Palmerom i Džonom Eratom

Danas pre 6 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Vašingtonu, na odvojenim sastancima, sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja u Stejt departmentu Metjuom Palmerom i zamenikom glavnog direktora za evropske poslove u Nacionalnom savetu za bezbednost Sjedinjenih Američkih Država Džonom Eratom.
Ministar Stefanović istakao je posvećenost Republike Srbije borbi protiv terorizma, narkotika, organizovanog i svih drugih vidova kriminala i naglasio da saradnja i brža razmena informacija doprinose većoj bezbednosti građana... »

Stefanović sa senatorom Džonsonom

Politika pre 6 dana
Potpredsednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Tokom zvanične posete Sjedinjenim Američkim Državama ministar... »

Srbija posvećena borbi protiv terorizma, narkotika i kriminala: Stefanović razgovarao sa Palmerom i Eratom

Kurir pre 6 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Vašingtonu, na odvojenim sastancima, sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja u Stejt departmentu Metjuom Palmerom i zamenikom glavnog direktora za evropske poslove u... »

Stefanović sa Stejlsom o borbi protiv terorizma

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji se nalazi u zvaničnoj poseti SAD, sastao se u Stejt departmentu u Vašingtonu s koordinatorom za antiterorizam u Birou protiv terorizma i nasilnog ekstremizma Nejtanom Sejlsom.
Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, Stefanović je u razgovoru sa Sejlsom istakao da je terorizam globalni problem s kojim se može izboriti jedino zajedničkom saradnjom. On je takođe naglasio da je Srbija pouzdan partner u borbi... »

Stefanović sa ambasadorom Sejlsom: Borci Islamske države koji su se vratili na Kosovo i Metohiju predstavljaju stalnu opasnost za bezbednost u čitavom regionu

Kurir pre 6 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji se nalazi u zvaničnoj poseti SAD, sastao se u Stejt departmentu u Vašingtonu s koordinatorom za antiterorizam u Birou protiv terorizma i nasilnog ekstremizma Nejtanom Sejlsom. Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije,... »

Stefanović u SAD o borbi protiv terorizma

RTV pre 6 dana
RTV: Stefanović u SAD o borbi protiv terorizma
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se u Stejt departmentu sa ambasadorom Natanom Sejlsom, koordinatorom za antiterorizam u Birou protiv terorizma i nasilnog ekstremizma.
Ministar Stefanović je tokom razgovora sa Sejlsom, u okviru zvanične posete Sjedinjenim Američkim Državama, istakao da je terorizam globalni problem sa kojim se možemo izboriti jedino zajedničkom saradnjom. Stefanović je naglasio... »

Stefanović sa američkim senatorom o bezbednosnoj situaciji u Srbiji i regionu

Novi magazin pre 6 dana
Ministаr unutrаšnjih poslovа Nebojšа Stefаnović razgovarao je u Vаšingtonu sа senаtorom Ronom Džonsonom o bezbednosnoj situаciji u Srbiji i regionu kao i o dosаdаšnjim аktivnostimа srpske policije u borbi protiv orgаnizovаnog kriminаlа i merаmа koje su preduzete u borbi protiv prаnjа novcа.
Stefanović je tokom razgovora sa predsedаvаjućim Komitetu zа unutrаšnju bezbednost i vlаdine poslove Senata SAD, naveo da je Srbija posvećenа suzbijаnju svih oblikа kriminаlа, kаo i dа imа dobru i rаzvijenu međunаrodnu sаrаdnju u... »

Ministar Stefanović u Vašingtonu: Susret sa senatorom Džonsonom

Kurir pre 6 dana
VAŠINGTON - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu. Tokom zvanične posete Sjedinjenim Američkim Državama, ministar Stefanović je sa... »

Stefanović sa američkim senatorom o bezbednosnoj situaciji u Srbiji i regionu

Danas pre 6 dana
Ministаr unutrаšnjih poslovа Nebojšа Stefаnović razgovarao je u Vаšingtonu sа senаtorom Ronom Džonsonom o bezbednosnoj situаciji u Srbiji i regionu kao i o dosаdаšnjim аktivnostimа srpske policije u borbi protiv orgаnizovаnog kriminаlа i merаmа koje su preduzete u borbi protiv prаnjа novcа, saopštio je danas MUP.
Stefanović je tokom razgovora sa predsedаvаjućim Komitetu zа unutrаšnju bezbednost i vlаdine poslove Senata SAD, naveo da je Srbija posvećenа suzbijаnju svih oblikа kriminаlа, kаo i dа imа dobru i rаzvijenu medjunаrodnu sаrаdnju... »

Stefanović u Vašingtonu sa senatorom Džonsonom o suzbijanju svih oblika kriminala

Večernje novosti pre 6 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu
VAŠINGTON - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom, koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu. Tokom... »

Stefanović: U SAD o unapređenju bezbednosti Srbije

Blic pre 6 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da njegova poseta Sjedinjenim Američkim Državama ima za cilj unapređenje bezbednosti države Srbije kada je u pitanju trgovina drogom, kao i povodom povratnika sa ratišta u Siriji, posebno boraca ISIS-a. "Sa direktorom Agencijom za borbu protiv... »

Stefanović – dobra saradnja srpske policije i FBI

Danas pre 7 dana
Potpredsednik srpske vlade i ministar policije Nebojša Stefanović sastao se danas u Vašingtonu sa direktorom FBI Kristoferom Vrejom, koga je upoznao sa bezbednosnom situacijom u Srbiji i regionu.
On je naglasio da je Srbija pouzdan međunarodni partner u borbi protiv svih vidova kriminala i podsetio na učešće srpke policije u međunarodnim akcijama otkrivanja organizovanih kriminalnih grupa u sajber prostoru kao i na... »
©2019 Netmark d.o.o.