Ćiro Blažević u spotu Pupovca

Ćiro Blažević u spotu Pupovca

Vesti online pre 3 dana
Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni fudbalski trener i deklarisani pripadnik HDZ-a, snimio je predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.
On se zapravo odazvao pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za evropske izbore. Spot tek treba da bude emitovan, a Blažević je za RTL objasnio zašto se odlučio na taj... »

Ćiro Blažević u spotu Pupovca: Neko mora da počne; HDZ ćuti

B92 pre 3 dana
B92: Ćiro Blažević u spotu Pupovca: Neko mora da počne; HDZ ćuti
Zagreb -- Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni fudbalski trener i deklarisani pripadnik HDZ-a, snimio je predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.
On se zapravo odazvao pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za evropske izbore. Spot tek treba da bude emitovan, a Blažević je za RTL objasnio zašto se odlučio na taj korak. "Neko mora početi s pozitivnim ponašanjem,... »

Ćiro Blažević snimio predizborni spot za SDSS

RTV pre 3 dana
RTV: Ćiro Blažević snimio predizborni spot za SDSS
ZAGREB - Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni fudbalski trener i deklarisani pripadnik HDZ-a snimio je predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku (SDSS) odazvavši se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za evropske izbore.
Spot tek treba da bude emitovan, a Blažević je za RTL objasnio zašto se odlučio na taj korak. "Neko mora početi s pozitivnim ponašanjem, pa nek to budem ja. Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare",... »
©2019 Netmark d.o.o.