Povezane vesti

Nastavljena potraga za dečakom koji je nestao u bujici kod Žepča

N1 Info 16.05.2019
Pripadnici gorskih službi spasavanja BIH nastavili su pretraživanje reke Bosne i njenog korita u potrazi za šestogodišnjim dečakom koji je prekjuče nestao u bujici u Begovom Hanu kod Žepča. Iz Gorske službe najavljuju potragu čamcima i upotrebu… »

Drama u BiH se nastavlja: Sumnja se da je dečak zatrpan na ušću u Bosnu

B92 16.05.2019
Sarajevo -- Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, danas se nastavlja, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama pretraživaće korito Bosne… »

Roditelji nesrećnog mališana sumnjaju da je njihov sin baš tu zatrpan! Cela Žepča se okupila da traži njegovo telo…

Alo 16.05.2019
Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, nastavljena je danas, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama pretražuju korito Bosne s ciljem… »

Nastavlja se potraga za dečakom koji je upao u reku

Vesti online 16.05.2019
Pripadnici gorskih službi spašavanja nastavili su jutros pretraživanje reke Bosne i njenog korita u potrazi za šestogodišnjim dečakom koji je nestao u bujici u utorak poslepodne u Begovom Hanu kod Žepča. Voditelj GŠ Žepče Toni Matijević… »

Treći dan potrage za dečakom iz Žepča: Roditelji sumnjaju da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu

Blic 16.05.2019
Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama i danas pretražuju korito Bosne s ciljem pronalaska 6-godišnjeg dečaka koji je pre dva dana upao u nabujali potok. Treći dan potrage za dečakom koji je nesretnim slučajem upao u potok počeće… »

Nastavlja se potraga za dečakom u Bosni i Hercegovini

IndeksOnline 16.05.2019
ŽEPČE – Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, danas se nastavlja, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama pretraživaće korito Bosne… »

Nastavlja se potraga za dečakom iz Begovog Hana

Večernje novosti 16.05.2019
Potraga za dečakom iz Begovog Hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, u četvrtak se nastavlja, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. ŽEPČE - Potraga za dečakom iz Begovog Hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok… »

Nastavlja se potraga za dečakom koji je upao u nabujali potok

RTS 16.05.2019
Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama i danas će pretraživati korito Bosne s ciljem pronalaska šestogodišnjeg dečaka koji je prje dva dana upao u nabujali potok, piše sarajevski portal "Kliks". U potrazi učestvuju ekipe Gorske… »

Potraga za dečakom: Sumnja se da je zatrpan peskom

Mondo 16.05.2019
Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, danas se nastavlja, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Foto: MONDO/Predrag Vujić ilustracija Meštani Begovog hana potpomognuti spasilačkim ekipama… »

Nastavljena potraga za dečakom u BiH: Porodica sumnja da ga je zatrpao pesak na ušću Bosne

Telegraf 16.05.2019
Dečak je u ponedeljak upao u nabujali potok kod Žepča. Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, nastavljena je danas, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti… »

BiH: Nastavlja se potraga za dečakom

RTV 16.05.2019
ŽEPČE - Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, danas se nastavlja, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama pretraživaće korito Bosne s… »

Potraga za malim Ibrahimom (6) u BiH: Nabujali potok ga odneo pre dva dana, sumnja se da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu…

Kurir 16.05.2019
Potraga za dečakom Ibrahimom Mešeljevićem (6) iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, danas se nastavlja, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti spasilačkim ekipama… »

Vesti dana »