Povezane vesti

Beogradski kriminalci uhapšeni u gaćama u dnevnoj sobi (video s lica mesta)

Telegraf 16.05.2019
Osumnjičeni su, u periodu od 2017. godine do hapšenja, instalirali više ilegalnih laboratorija za proizvodnju marihuane na teritoriji Austrije i Češke. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave kriminalističke policije u saradnji sa… »

Ponovo uhapšeni policajci

RTS 16.05.2019
Dva policajca iz Uba i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo… »

Međunarodna akcija policije: Zaplenjeno više od 120 kilograma droge, uhapšeno sedam osoba (video)

Večernje novosti 16.05.2019
Tokom višemesečnog rada zaplenjeno je više od 110 kilograma raznih narkotika, a iza rešetaka je smešten 31 srpski državljanin. ISTRAŽNI tim, koji čine pripadnici policije i tužilaštva Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, uhapsio je sedmoro… »

Uhapšena dva policajca i još jedna osoba zbog falsifikovanja novca i prikrivanja dela

Novi magazin 16.05.2019
Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila dva policijska službenika i još jednu osobu zbog sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali… »

Dva policajca uhapšena zbog puštanja u promet falsifikovanih novčanica

Radio 021 16.05.2019
Unutrašnja kontrola policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila je dva policijska službenika i još jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet… »

Velika akcija policije: Hapšenja narko grupa u Srbiji, Austriji, Češkoj i Slovačkoj VIDEO

B92 16.05.2019
Srpska policija, u okviru akcije zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsila je sedam osoba. Uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe, zbog sumnje da su izvršile krivična dela… »

Zbog falsifikovanih novčanica uhapšena dva policajca

RTV 16.05.2019
BEOGRAD - Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Zbog postojanja… »

Uhapšena dva policajca zbog falsifikovanih novčanica

IndeksOnline 16.05.2019
BEOGRAD – Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Zbog postojanja… »

Uhapšena dva policajca zbog falsifikovanih novčanica

Politika 16.05.2019
Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Zbog postojanja osnova sumnje… »

Zbog falsifikovanih novčanica uhapšena dva policajca

Blic 16.05.2019
Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Zbog postojanja osnova sumnje… »

Hapšenje policijskih službenika: Prikrivali falsifikatora

Večernje novosti 16.05.2019
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su dva policijska službenika i još jednu osobu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora… »

Uhapšeni policajci!

Mondo 16.05.2019
Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Foto: MONDO/Mario Milojević -… »

Uhapšena dva policajca u Beogradu: Omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze

Kurir 16.05.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su dva policijska službenika i još jednu osobu zbog postojanja osnova… »

Spektakularno hapšenje dilera: Pogledajte kako su članovi opasne narko-bande "pali" u gaćama i na spavanju (video)

Blic 16.05.2019
U velikoj međunarodnoj akciji policije uhapšeno je sedam osoba za koje se sumnja da su članovi organizovane grupe, a sumnjiče se da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja… »

Uhapšena grupa narko-dilera, zaplenjeno više od sto kilograma marihuane

RTS 16.05.2019
Sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe, uhapšeno je zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela, saopštio je MUP. Uhapšeni su M. R… »

Dileri opet pali u gaćama! Pogledajte spektakularno hapšenje u Beogradu: Krimose hvatali nasred ulice, upadali u stanove, a…

Kurir 16.05.2019
U zajedničkoj akciji policija i tužilаštаvа Srbije, Austrije, Češke i Slovаčke u Beogradu je uhаpšeno sedаm osobа, člаnovа orgаnizovаne kriminаlne grupe, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršile krivičnа delа… »

Uhapšena međunarodna kriminalna grupa! (video)

Mondo 16.05.2019
Uhapšeno je sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe, zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela, saopštio je MUP. Foto… »

Čitava porodica uhapšena zbog podvođenja devojke

Politika 16.05.2019
Petoro osumnjičenih tereti se da je od avgusta prošle godine primoravala H. S. na prostitucija od čega su zaradili višemilionski iznos. U zajedničkoj akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu juče je uhapšeno pet osoba koji… »

Trinaest osoba uhapšeno na području Tuzlanskog kantona

Slobodna Evropa 16.05.2019
U policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) u četvrtak ujutro je uhapšeno 13 osoba i zaplijenjena je veća količina droge heroin. Akcija je izvedena po naredbi Opštinskog suda u Tuzli, a pretresi su izvršenina… »

Hapšenja i zaplena više od 100 kilograma droge u akciji policija Srbije i još tri zemlje

Radio 021 16.05.2019
U okviru zajedničke akcije policija Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, u Beogradu je uhapšeno sedam članova organizovane kriminalne grupe, osumnjičenih za trgovinu drogom. U višemesečnoj akciji, na teritoriji ovih zemalja, u prethodnom periodu… »

Uhapšeno sedam članova kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prodajom droge

Novi magazin 16.05.2019
U okviru akcije Zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, u Beogradu je uhapšeno sedam osoba zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja je od 2017. instalirala više ilegalnih… »

Uzgajali marihuanu, prodavali kokain u EU - UHAPŠEN 31 DRŽAVLjANIN SRBIJE

Politika 16.05.2019
Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcije zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsili su sedam osoba, članova… »

Velika akcija hapšenja u Beogradu: Pali članovi međunarodne narko bande

Blic 16.05.2019
U zajedničkoj akciji policije i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke u Beogradu je uhapšeno sedam osoba za koje se sumnja da su članovi organizovane kriminalne grupe. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave kriminalističke… »

Hapšenja zbog droge u akciji policija Srbije i još tri zemlje

Dnevnik 16.05.2019
BEOGRAD: Srpska policija, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, u okviru akcije zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsila je sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe… »

Uhapšena organizovana grupa zbog šverca narkotika

RTV 16.05.2019
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Upravе kriminalističkе policijе u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcijе Zajеdničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbijе, Austrijе, Čеškе i… »

Hapšenja zbog droge u zajedničkoj akciji policija Srbije i još tri zemlje

N1 Info 16.05.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcije Zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsili su… »

Pala međunarodna kriminalna grupa, do sada uhapšena 31 osoba: Specijalnim bunkerima prevozili heroin, kokain i marihuanu po…

Kurir 16.05.2019
U zajedničkoj akciji policija i tužilаštаvа Srbije, Austrije, Češke i Slovаčke u Beogradu je uhаpšeno sedаm osobа, člаnovа orgаnizovаne kriminаlne grupe, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršile krivičnа delа… »

Vesti dana »