Povezane vesti

Beogradski kriminalci uhapšeni u gaćama u dnevnoj sobi (video s lica mesta)

Telegraf pre 5 dana
Osumnjičeni su, u periodu od 2017. godine do hapšenja, instalirali više ilegalnih laboratorija za proizvodnju marihuane na teritoriji Austrije i Češke
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcije Zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i... »

Ponovo uhapšeni policajci

RTS pre 5 dana
RTS: Ponovo uhapšeni policajci
Dva policajca iz Uba i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu.
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja, uhapšen je policajac iz Uba R. P. (1987), dok su zbog sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje novca uhapšeni policajac iz Uba D.... »

Međunarodna akcija policije: Zaplenjeno više od 120 kilograma droge, uhapšeno sedam osoba (video)

Večernje novosti pre 5 dana
Tokom višemesečnog rada zaplenjeno je više od 110 kilograma raznih narkotika, a iza rešetaka je smešten 31 srpski državljanin
ISTRAŽNI tim, koji čine pripadnici policije i tužilaštva Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, uhapsio je sedmoro pripadnika organizovane kriminalne grupe, osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu i rasturanje narkotika. Tokom... »

Dva policajca uhapšena zbog puštanja u promet falsifikovanih novčanica

Radio 021 pre 5 dana
Unutrašnja kontrola policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila je dva policijska službenika i još jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu.
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšen je policijski službenik Policijske stanice UB R.P. (32), dok su zbog sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje novca... »

Velika akcija policije: Hapšenja narko grupa u Srbiji, Austriji, Češkoj i Slovačkoj VIDEO

B92 pre 5 dana
B92: Velika akcija policije: Hapšenja narko grupa u Srbiji, Austriji, Češkoj i Slovačkoj VIDEO
Srpska policija, u okviru akcije zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsila je sedam osoba.
Uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe, zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela. Policija je u Beogradu uhapsila M.... »

Uhapšena dva policajca i još jedna osoba zbog falsifikovanja novca i prikrivanja dela

Novi magazin pre 5 dana
Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila dva policijska službenika i još jednu osobu zbog sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšen je policijski službenik iz Uba R.P. (32), dok su zbog sumnje da su zbog falsifikovanja novca uhapšeni policijski službenik D.V. (35), takođe iz Uba i... »

Zbog falsifikovanih novčanica uhapšena dva policajca

RTV pre 5 dana
RTV: Zbog falsifikovanih novčanica uhapšena dva policajca
BEOGRAD - Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP.
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšen je policijski službenik Policijske stanice Ub R.P. (32), dok su zbog sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje novca... »

Uhapšena dva policajca zbog falsifikovanih novčanica

Politika pre 5 dana
Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog... »

Uhapšena dva policajca u Beogradu: Omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze

Kurir pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su dva policijska službenika i još jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet... »

Zbog falsifikovanih novčanica uhapšena dva policajca

Blic pre 5 dana
Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog... »

Uhapšena dva policajca zbog falsifikovanih novčanica

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba... »

Uhapšeni policajci!

Mondo pre 5 dana
Dva policijska službenika i još jedna osoba uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu, saopštio je danas MUP.
Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšen je policijski službenik Policijske stanice Ub R.P. (32), dok su zbog sumnje da su počinili... »

Hapšenje policijskih službenika: Prikrivali falsifikatora

Večernje novosti pre 5 dana
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su dva policijska službenika i još jednu osobu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su dva policijska službenika i još jednu osobu zbog... »

Uhapšena međunarodna kriminalna grupa! (video)

Mondo pre 6 dana
Uhapšeno je sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe, zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela, saopštio je MUP.
Foto: Tanjug/MUP/Screenshot Uhapšeni su M. R. (1978), V. N. (1977), M. Č. (1972), M. N. (1980), M. M. (1981), V. J. (1972) i A. N. (1974). Osumnjičeni se terete da su, u periodu od 2017. godine do hapšenja, instalirali više... »

Spektakularno hapšenje dilera: Pogledajte kako su članovi opasne narko-bande "pali" u gaćama i na spavanju (video)

Blic pre 6 dana
U velikoj međunarodnoj akciji policije uhapšeno je sedam osoba za koje se sumnja da su članovi organizovane grupe, a sumnjiče se da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela. Srpska policija uhapsila je u Beogradu... »

Uhapšena grupa narko-dilera, zaplenjeno više od sto kilograma marihuane

RTS pre 6 dana
RTS: Uhapšena grupa narko-dilera, zaplenjeno više od sto kilograma marihuane
Sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe, uhapšeno je zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela, saopštio je MUP.
Uhapšeni su M. R. (1978), V. N. (1977), M. Č. (1972), M. N. (1980), M. M. (1981), V. J. (1972) i A. N. (1974). Osumnjičeni se terete da su, u periodu od 2017. godine do hapšenja, instalirali više ilegalnih laboratorija za... »

Dileri opet pali u gaćama! Pogledajte spektakularno hapšenje u Beogradu: Krimose hvatali nasred ulice, upadali u stanove, a evo šta su kod jednog zatekli! (video)

Kurir pre 6 dana
U zajedničkoj akciji policija i tužilаštаvа Srbije, Austrije, Češke i Slovаčke u Beogradu je uhаpšeno sedаm osobа, člаnovа orgаnizovаne kriminаlne grupe, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršile krivičnа delа neovlаšćenа proizvodnjа i stаvljаnje u promet opojnih drogа i udruživаnje rаdi vršenjа... »

Trinaest osoba uhapšeno na području Tuzlanskog kantona

Slobodna Evropa pre 6 dana
U policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) u četvrtak ujutro je uhapšeno 13 osoba i zaplijenjena je veća količina droge heroin.
Akcija je izvedena po naredbi Opštinskog suda u Tuzli, a pretresi su izvršenina 15 lokacija u Tuzli, Lukavcu i Kalesiji. "Tom prilikom je 13 osoba lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo... »

Čitava porodica uhapšena zbog podvođenja devojke

Politika pre 6 dana
Petoro osumnjičenih tereti se da je od avgusta prošle godine primoravala H. S. na prostitucija od čega su zaradili višemilionski iznos
U zajedničkoj akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu juče je uhapšeno pet osoba koji se terete za trgovinu ljudima, udruživanje radi činjenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije. Prema... »

Hapšenja i zaplena više od 100 kilograma droge u akciji policija Srbije i još tri zemlje

Radio 021 pre 6 dana
U okviru zajedničke akcije policija Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, u Beogradu je uhapšeno sedam članova organizovane kriminalne grupe, osumnjičenih za trgovinu drogom.
U višemesečnoj akciji, na teritoriji ovih zemalja, u prethodnom periodu ukupno je uhapšena 31 osoba. Svi su srpski državljani, a otkrivene su ilegalne laboratorije za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i zaplenjena je veća... »

Velika akcija hapšenja u Beogradu: Pali članovi međunarodne narko bande

Blic pre 6 dana
U zajedničkoj akciji policije i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke u Beogradu je uhapšeno sedam osoba za koje se sumnja da su članovi organizovane kriminalne grupe.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcije Zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i... »

Uhapšeno sedam članova kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prodajom droge

Novi magazin pre 6 dana
U okviru akcije Zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, u Beogradu je uhapšeno sedam osoba zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja je od 2017. instalirala više ilegalnih laboratorija za proizvodnju marihuane na teritoriji Austrije i Češke, odakle su drogu distribuirali širom Evrope.
Kako je saopštio MUP, uhapšeni su M.R. (41), V.N. (42), M.Č. (47), M.N. (39), M.M. (38), V.J. (47) i A.N. (45) a tokom višemesečne akcije na teritoriji Srbije, Austrije, Češke i Slovačke u prethodnom periodu uhapšen je 31 srpski... »

Hapšenja zbog droge u akciji policija Srbije i još tri zemlje

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Srpska policija, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, u okviru akcije zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsila je sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe, zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.
Policija je u Beogradu uhapsila M.R. (41), V.N. (42), M.Č. (47), M.N. (39), M.M.(38), V.J. (47) i A.N. (45). Kako se navodi u saopštenju MUP-a, u višemesečnoj zajedničkoj akciji na teritoriji Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, u... »

Uzgajali marihuanu, prodavali kokain u EU - UHAPŠEN 31 DRŽAVLjANIN SRBIJE

Politika pre 6 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcije zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsili su sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe, zbog postojanja osnova sumnje da su... »

Pala međunarodna kriminalna grupa, do sada uhapšena 31 osoba: Specijalnim bunkerima prevozili heroin, kokain i marihuanu po Evropi! Imali čak i svoje kurire (foto)

Kurir pre 6 dana
U zajedničkoj akciji policija i tužilаštаvа Srbije, Austrije, Češke i Slovаčke u Beogradu je uhаpšeno sedаm osobа, člаnovа orgаnizovаne kriminаlne grupe, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršile krivičnа delа neovlаšćenа proizvodnjа i stаvljаnje u promet opojnih drogа i udruživаnje rаdi vršenjа... »

Hapšenja zbog droge u zajedničkoj akciji policija Srbije i još tri zemlje

N1 Info pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcije Zajedničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbije, Austrije, Češke i Slovačke uhapsili su sedam osoba, članova organizovane kriminalne grupe.
Kako se navodi u saopštenju, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela u Beogradu su uhapšeni M. R. (41), V.... »

Uhapšena organizovana grupa zbog šverca narkotika

RTV pre 6 dana
RTV: Uhapšena organizovana grupa zbog šverca narkotika
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Upravе kriminalističkе policijе u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a i u okviru akcijе Zajеdničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbijе, Austrijе, Čеškе i Slovačkе uhapsili su sеdam osoba, članova organizovanе kriminalnе grupе, zbog postojanja osnova sumnjе da su izvršilе krivična dеla nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga i udruživanjе radi vršеnja krivičnih dеla.
Srpska policija uhapsila jе u Bеogradu M.R. (1978), V.N. (1977), M.Č. (1972), M.N. (1980), M.M.(1981), V.J. (1972) i A.N. (1974). U ovoj višеmеsеčnoj akciji Zajеdničkog istražnog tima policija i tužilaštava Srbijе, Austrijе,... »
©2019 Netmark d.o.o.