Đurić pozvao Srbe da glasaju sa Srpsku listu 19. maja

Đurić pozvao Srbe da glasaju sa Srpsku listu 19. maja

Politika pre 7 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozvao je Srbe na severu Kosova i Metohije da izađu na izbore u nedelju 19. maja i glasaju za Srpsku listu da ne bi dozvolili da Albanci preuzmu kontrolu nad srpskim opštinama. Ukazujući da se albanska strana nada da će Srbi 19. maja biti lenji... »

Marković o izborima na Kosovu: Bira se između Beograda i Prištine

Blic pre 7 dana
"Kada su u pitanju izbori za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije, to nisu lokalni izbori ili izbori za personalna rešenja.
To su izbori za Beograd ili Prištinu" izjavio je gostujući na TV Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i pozvao sve građane iz tih opština da masovno izađu na izbore u nedelju 19. maja i glasaju za kandidate... »

Palma: Izbori na severu Kosova su izbori za Beograd ili Prištinu

Večernje novosti pre 7 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je glasače da na lokalnim izborima za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije glasaju za Srpsku listu
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je glasače da na lokalnim izborima za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije glasaju za Srpsku listu. „Kada su u pitanju izbori za predsednike četiri... »

Srpska lista poziva na masovan odziv, opozicija na bojkot izbora 19. maja

Novi magazin pre 7 dana
Kampanja uoči izbora za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova trajaće još danas i sutra.
Kandidate Srpske liste u predizbornim aktivnostima prate i predstavnici Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju koji pozivaju građane na masovan odziv, navodeći da lokalni izbori 19. maja predstavljaju "referendum za... »

Kampanja na severu Kosova: Srpska lista poziva na masovan odziv, opozicija na bojkot izbora 19. maja

Danas pre 7 dana
Kampanja uoči izbora za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova trajaće još danas i sutra a kandidate Srpske liste u predizbornim aktivnostima prate i predstavnici Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju koji pozivaju građane na masovan odziv, navodeći da lokalni izbori 19. maja predstavljaju „referendum za opstanak Srba na severu Kosova i Metohije“.
Kandidati Srpske liste u svakom obraćanju biračima navode da bez pomoći države Srbije, Vlade Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju ne bi bilo moguće izgraditi i obnoviti mnoge škole, vrtiće, fabrike i puteve na severu. U... »
©2019 Netmark d.o.o.