Povezane vesti

Đurić pozvao Srbe da glasaju sa Srpsku listu 19. maja

Politika 16.05.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozvao je Srbe na severu Kosova i Metohije da izađu na izbore u nedelju 19. maja i glasaju za Srpsku listu da ne bi dozvolili da Albanci preuzmu kontrolu nad srpskim opštinama. Ukazujući da se… »

Marković o izborima na Kosovu: Bira se između Beograda i Prištine

Blic 16.05.2019
"Kada su u pitanju izbori za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije, to nisu lokalni izbori ili izbori za personalna rešenja. To su izbori za Beograd ili Prištinu" izjavio je gostujući na TV Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan… »

Palma: Izbori na severu Kosova su izbori za Beograd ili Prištinu

Večernje novosti 16.05.2019
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je glasače da na lokalnim izborima za predsednike četiri opštine na severu Kosova i Metohije glasaju za Srpsku listu. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je glasače da… »

Kampanja na severu Kosova: Srpska lista poziva na masovan odziv, opozicija na bojkot izbora 19. maja

Danas 16.05.2019
Kampanja uoči izbora za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova trajaće još danas i sutra a kandidate Srpske liste u predizbornim aktivnostima prate i predstavnici Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju koji pozivaju građane na… »

Srpska lista poziva na masovan odziv, opozicija na bojkot izbora 19. maja

Novi magazin 16.05.2019
Kampanja uoči izbora za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova trajaće još danas i sutra. Kandidate Srpske liste u predizbornim aktivnostima prate i predstavnici Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju koji pozivaju građane na masovan… »

Vesti dana »