Otkriven "snajperista" iz Novog Sada

Otkriven "snajperista" iz Novog Sada

B92 pre 7 dana
B92: Otkriven "snajperista" iz Novog Sada
Novi Sad -- Novosadska policija uhapsila je M. J. (19) zbog sumnje da je iz svog stana pucao iz vazdušne puške na prolaznike, javlja Blic.
Kako je "Blic" pisao, M. J. je u nekoliko navrata u periodu od 3. do 5. maja pogodio nekoliko ljudi u Bulevaru Jaše Tomića i na uglu te saobraćajnice i ulica Kraljevića Marka i Save Ljubojeva. Povređeno je četvoro ljudi.... »

Nepoznata osoba pucala iz vazdušne puške na prolaznike u Sarajevskoj ulici

N1 Info pre 7 dana
Policiji je prijavljeno da u Sarajevskoj ulici u Beogradu nepoznata osoba puca na prolaznike iz vazdušne puške, javili su mediji.
Prema navodima stanara iz tog dela Beograda, dve osobe su povređene. Pronađeni su meci kojima su prolaznici pogođeni. Sličan incident dogodio se prošle nedelje u Novom Sadu kada je nepoznata osoba danima iz vazdušne puške gađala... »

U Sarajevskoj ulici nepoznata osoba pucala iz vazdušne puške na prolaznike

Politika pre 7 dana
Policiji je prijavljeno da u Sarajevskoj ulici u Beogradu nepoznata osoba puca na prolaznike iz vazdušne puške, javili su mediji. Prema navodima stanara iz tog dela Beograda, dve osobe su povređene. Pronađeni su meci kojima su prolaznici pogođeni. Policija je na terenu, prenosi... »

Uhapšen pucač iz vazdušne puške u Novom Sadu: Devetnaestogodišnjak pucao iz stana i lakše povredio četvoro građana

Kurir pre 7 dana
Zbog sumnje da je, u nekoliko navrata, iz svog stana pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana, uhapšen je Milan J. (19) iz Novog Sada.
Novosadska policija je nakon nekoliko dana rasvetila krivično delo izazivanje opšte opasnosti, počinjeno u periodu 3.do 5. maja ove godine. On je kako nezvanično saznajemo, 5.maja oko 19,35 časova, u Novom Sadu, iz svog stana... »

Nepoznata osoba pucala na prolaznike iz vazdušne puške

Novi magazin pre 7 dana
Policiji je prijavljeno da u Sarajevskoj ulici u Beogradu nepoznata osoba pucala na prolaznike iz vazdušne puške.
Prema navodima obližnjih stanara iz centra Beograda, dve osobe su povređene, objavio je RTS. Pronađene su čaure iz puške iz koje je pucano. Pripadnici policije istražuju... »

Nepoznata osoba pucala na prolaznike iz vazdušne puške

RTS pre 7 dana
RTS: Nepoznata osoba pucala na prolaznike iz vazdušne puške
Policiji je prijavljeno da u Sarajevskoj ulici u Beogradu nepoznata osoba pucala na prolaznike iz vazdušne puške.
Prema navodima obližnjih stanara iz centra Beograda, dve osobe su povređene. Pronađene su čaure iz puške iz koje je pucano. Pripadnici policije istražuju... »

Neko puca na prolaznike u centru Beograda,ima ranjenih?

Mondo pre 7 dana
Na prolaznike u Sarajevskoj ulici u centru Beograda navodno puca nepoznata osoba iz vazdušne puške, javili su beogradski mediji. Prema navodima obližnjih stanara iz centra Beograda, dve osobe su ranjene.
Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija Pronađene su čaure iz puške iz koje je pucano, javlja RTS. Pripadnici policije su na terenu. Nepoznati počinilac navodno već dva dana puca na prolaznike. Radnici jedne prodavnice u ovoj ulici... »

Dva dana puca na prolaznike iz vazdušne puške u centru Beograda

Radio 021 pre 7 dana
Prethodna dva dana u Sarajevskoj ulici u centru Beograda, po navodima stanara, nepoznata osoba pucala je na prolaznike iz vazdušne puške.
Kako saznaje Blic, radnici jedne prodavnice u ovoj ulici prijavili su policiji da je neko na njih pucao i danas i juče. "Moj prijatelj je pre neki dan pogođen u leđa, kada je prelazio pešački prelaz. Mislim da ima mali otok na... »

"Druga su mi upucali na pešačkom": Panika u centru Beograda, nn lice dva dana puca na prolaznike iz vazdušne puške

Blic pre 7 dana
Prethodna dva dana u Sarajevskoj ulici kod broja 55, u centru Beograda, po navodima stanara nepoznata osoba pucala je na prolaznike iz vazdušne puške, saznaje "Blic". - Jedan kolega je pogođen u nogu. Kasnije kada je policija došla i izvršila uviđaj, našli su dve-tri dijabole u krugu od desetak... »

Mediji: Neko puca po prolaznicima u Sarajevskoj ulici

B92 pre 7 dana
B92: Mediji: Neko puca po prolaznicima u Sarajevskoj ulici
Beograd -- Nepoznata osoba iz vazdušne puške već dva dana puca na prolaznike u Sarajevskoj ulici u Beogradu, nezvanično saznaje "Blic".
Prema pisanju tog lista, radnici jedne prodavnice u ovoj ulici prijavili su policiji da je neko na njih pucao i danas i juče. Za sada nema više informacija, a navodi se još i da policija traga za... »

Dva dana neko puca u na prolaznike u Beogradu

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Nepoznata osoba iz vazdušne puške već dva dana puca na prolaznike u Sarajevskoj ulici u Beogradu, nezvanično saznaje „Blic“. Kako saznajemo, radnici jedne prodavnice u ovoj ulici prijavili su policiji da je neko na njih pucao i danas i... »

Nepoznata osoba puca u Sarajevskoj ulici

Vesti online pre 7 dana
Nepoznata osoba iz vazdušne puške već dva dana puca na prolaznike u Sarajevskoj ulici u Beogradu, nezvanično saznaje "Blic".
Kako saznaje ovaj list, radnici jedne prodavnice u ovoj ulici prijavili su policiji da je neko na njih pucao i danas i juče. Policija traga za napadačem iz Sarajevske... »

Nepoznati muškarac seje strah po centru Beograda: Već dva dana puca na prolaznike iz vazdušne puške, stanari Sarajevske u strahu!

Kurir pre 7 dana
Nepoznata osoba iz vazdušne puške već dva dana puca na prolaznike u Sarajevskoj ulici u Beogradu, nezvanično saznaje "Blic".
Kako saznajemo, radnici jedne prodavnice u ovoj ulici prijavili su policiji da je neko na njih pucao i danas i juče. Policija traga za napadačem iz Sarajevske ulice. Inače i novosadska policija od petka pokušava da identifikuje... »

Stanari Sarajevske ulice u strahu: Nepoznata osoba dva dana puca na prolaznike iz vazdušne puške, policija traga za napadačem

Blic pre 7 dana
Nepoznata osoba iz vazdušne puške već dva dana puca na prolaznike u Sarajevskoj ulici u Beogradu, nezvanično saznaje "Blic". Kako saznajemo, radnici jedne prodavnice u ovoj ulici prijavili su policiji da je neko na njih pucao i danas i juče. Policija traga za napadačem iz Sarajevske ulice. Sličan... »
©2019 Netmark d.o.o.