Povezane vesti

Inovacije su „Ahilova peta” za Kinu

Politika 16.05.2019
PEKING - „Ahilova peta” Kine je nedostatak inovacija, navodi u autorskom tekstu za „Ći ši” predsednik Kine Si Đinping. Si je u tekstu za ovaj list kritikovao i kinesku ekonomiju. „Iako je naša ekonomija dostigla drugo mesto u svetu, velika… »

U autorskom tekstu Đinping kritikovao kinesku ekonomiju: Nedostatak inovacija je naša "Ahilova peta"

Blic 16.05.2019
"Ahilova peta" Kine je nedostatak inovacija, navodi u autorskom tekstu za "Či ši" predsednik Kine Si Đinping. Si je u tekstu za ovaj list kritikovao i kinesku ekonomiju. - Iako je naša ekonomija dostigla drugo mesto u svetu, velika je, ali ne i jaka… »

Kad kineski predsednik kritikuje: Naša zemlja je velika, ne i jaka

B92 16.05.2019
Peking -- "Ahilova peta" Kine je nedostatak inovacija, navodi u autorskom tekstu za "Chi ši" predsednik Kine Si Đinping. Si je u tekstu za ovaj list kritikovao i kinesku ekonomiju. "Iako je naša ekonomija dostigla drugo mesto u svetu, velika je, ali ne… »

Si: "Ahilova peta" Kine je nedostatak inovacija

Večernje novosti 16.05.2019
"Ahilova peta" Kine je nedostatak inovacija, navodi u autorskom tekstu za "Ći ši" predsednik Kine Si Đinping. PEKING - "Ahilova peta" Kine je nedostatak inovacija, navodi u autorskom tekstu za "Ći ši" predsednik Kine Si Đinping. Si je u tekstu za… »

Si: "Ahilova peta" Kine je nedostatak inovacija

RTV 16.05.2019
PEKING - "Ahilova peta" Kine je nedostatak inovacija, navodi u autorskom tekstu za "Ći ši" predsednik Kine Si Đinping. Si je u tekstu za ovaj list kritikovao i kinesku ekonomiju. "Iako je naša ekonomija dostigla drugo mesto u svetu, velika je, ali ne… »

Vesti dana »

Đurić u Tirani na skupu o regionalnoj saradnji

Večernje novosti pre 7 satijoš 2 povezane

Bobane, šta imaš protiv ovih momaka?

N1 Info pre 5 satijoš 3 povezane

Sergej ne zna kako je dao gol Juventusu?!

Sportske.net pre 6 satijoš 2 povezane