Povezane vesti

Novi investicioni ciklus: U infrastrukturne projekte biće uloženo više od osam milijardi evra

B92 pre 5 dana
B92: Novi investicioni ciklus: U infrastrukturne projekte biće uloženo više od osam milijardi evra
Beograd -- Srbija ove godine počinje novi investicioni ciklus za infrastrukturne projekte, čija je vrednost veća od osam milijardi evra.
On obuhvata vazdušni, vodni i železnički saobraćaj. Radi se o ulaganjima u autoput Koridora 11 Preljina - Požega, u Moravski koridor, koridor ka BiH, ka Kosovu i Albaniji, o koridoru delom auto-puta i brze saobraćajnice... »

Vučić o Koridoru 10 i Grdelici: Treba da budemo ponosni, ovo smo čekali decenijama

B92 pre 6 dana
B92: Vučić o Koridoru 10 i Grdelici: Treba da budemo ponosni, ovo smo čekali decenijama
Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se na svom nalogu "budućnostsrbijeav" na Instagramu, uoči otvaranja auto-puta kroz Grdeličku klisuru najavljenog za vikend.
Vučić je istakao da je to najteža deonica južnog kraka Koridora 10. On je naveo i da je Koridor 10 jedan od najvažnijih panevropskih saobraćajnih koridora koji prolazi kroz našu zemlju. "Treba da budemo ponosni, ovo smo čekali... »

Vučić: Treba da budemo ponosni, ovo smo čekali decenijama

RTS pre 6 dana
RTS: Vučić: Treba da budemo ponosni, ovo smo čekali decenijama
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uoči otvaranja auto-puta kroz Grdeličku klisuru najavljenog za vikend, istakao da je to najteža deonica južnog kraka Koridora 10 duga 26,3 kilometra, kao i da je Koridor 10 jedan od najvažnijih panevropskih saobraćajnih koridora koji prolazi kroz našu zemlju.
"Treba da budemo ponosni, ovo smo čekali decenijama. Auto-putevi nas spajaju, donose nova radna mesta, veće plate i veći broj turista", naveo je predsednik. Koridor 10 je, takođe, jedan od najvažnijih panevropskih saobraćajnih... »

Počinje izgradnja autoputa Preljina-Požega u petak: Predsednik Vučić prisustvuje početku radova

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra početku izgradnje deonice autoputa Preljina - Požega, u dužini od 30,9 kilometara, na Koridoru 11 (E-763).
Početak radova je planiran u blizini Čačka u 15 časova, najavljeno je iz Predsedništva. Izvođač je kineska kompanija CCCC (Čajna komjunikejšens end konstrakšen kompani), a rok za izvođenje radova je 36 meseci. Vrednost radova je... »

POČINjE GRADNjA Preljina - Požega sa 35 mostova i tri tunela

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra početku izgradnje deonice autoputa Preljina - Požega, u dužini od 30,9 kilometara, na Koridoru 11 (E-763).
Početak radova je planiran u blizini Čačka u 15 časova, najavljeno je iz Predsedništva. Izvođač je kineska kompanija Čajna komjunikejšens end konstrakšen kompani, a rok za izvođenje radova je 36 meseci. Vrednost radova je 450... »

"Grdelica je građevinsko remek-delo"; Počinje gradnja auto-puta Preljina-Požega

B92 pre 6 dana
B92: "Grdelica je građevinsko remek-delo"; Počinje gradnja auto-puta Preljina-Požega
Beograd -- Auto-put na Koridoru 10 gotov je od Beograda do makedonske granice, otvara se u subotu, rekla je gostujući u Jutarnjem programu TV Prva Zorana Mihajlović.
Ona je istakla da to znači da je južni krak gotov i nema više magistralnog puta, kao i da se sada od Beograda do granice sa Severnom Makedonijom stiže za tri i po sata, bezbedno auto-putem. "Samo deo kroz Grdelicu koštao je blizu... »

Počinje izgradnja Koridora 11, na trasi 25 mostova i tri tunela

RTS pre 6 dana
RTS: Počinje izgradnja Koridora 11, na trasi 25 mostova i tri tunela
Izgradnja deonice Koridora 11 "Preljina–Požega" počinje sutra. Saobraćajnica će biti duga 30,9 kilometara. Na trasi 25 mostova i tri tunela. Vrednost radova, koje će izvoditi kineska kompanija "Čajna kontrakšn korporejšn" je 450 miliona evra. Rok završetka radova je dve i po godine.
Jednu trećinu trase činiće mostovi i tuneli, a novom saobraćajnicom, kada bude završena, od Čačka do Požege, umesto dosadašnjih 45 minuta, stizaće se dva puta brže. "Od Preljine, do Požege, nova deonica Koridora 11 podeljena je u... »

Otvaranje Grdelice u subotu

Vesti online pre 6 dana
Izgradnja deonice Koridora 11 Preljina-Požega počinje sutra, dok će južni krak Koridora 10 u subotu biti svečano otvoren, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Ona je za TV Prva naglasila da su završetkom radova u Grdeličkoj klisuri potpuno završeni radovi na južnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju i da se sada od Beograda do granice sa Severnom Makedonijom stiže za tri i po sata, bezbedno... »

Vučić o koridoru 10 i grdelici: Treba da budemo ponosni, ovo smo čekali decenijama

Večernje novosti pre 6 dana
Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uoči otvaranja autoputa kroz Grdeličku klisuru najavljenog za vikend, istakao da je to najteža deonica južnog kraka Koridora 10 duga 26,3 kilometara
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uoči otvaranja autoputa kroz Grdeličku klisuru najavljenog za vikend, istakao da je to najteža deonica južnog kraka Koridora 10 duga 26,3... »

Počinje izgradnja Koridora 11, otvaranje Grdelice u subotu

RTV pre 6 dana
RTV: Počinje izgradnja Koridora 11, otvaranje Grdelice u subotu
BEOGRAD - Izgradnja deonice Koridora 11 Preljina-Požega počinje sutra, dok će južni krak Koridora 10 u subotu biti svečano otvoren, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Ona je za TV Prva naglasila da su završetkom radova u Grdeličkoj klisuri potpuno završeni radovi na južnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju i da se sada od Beograda do granice sa Severnom Makedonijom stiže za tri i po sata, bezbedno... »

Mihajlović: Grdelica je građevinsko remek-delo

N1 Info pre 6 dana
Južni krak Koridora 10 od Mađarske do Severne Makedonije kompletno je gotov i u subotu ćemo ga svečano pustiti u saobraćaj, izjavila je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Ona je, gostujući u jutarnjem programu TV Prve, istakla da je Srbija konačno povezana auto-putem od Horgoša do Preševa i da je izgrađen najsavremeniji auto-put, po svim evropskim i svetskim standardima, te da će otvaranje... »

Mihajlović: Počinje izgradnja Koridora 11, otvaranje Grdelice u subotu

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Izgradnja deonice Koridora 11 Preljina-Požega počinje sutra, dok će južni krak Koridora 10 u subotu biti svečano otvoren, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Ona je za TV Prva naglasila da su završetkom radova u Grdeličkoj klisuri potpuno završeni radovi na južnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju i da se sada od Beograda do granice sa Severnom Makedonijom stiže za tri i po sata, bezbedno... »

Radovi na putu Preljina - Požega počinju sutra, grdelica se otvara u subotu: Ministarka Mihajlović otkrila da li će putarina biti skuplja zbog teškog gradilišta

Kurir pre 6 dana
Izgradnja deonice Koridora 11 Preljina-Požega počinje sutra, dok će južni krak Koridora 10 u subotu biti svečano otvoren, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Ona je naglasila da su završetkom radova u Grdeličkoj klisuri potpuno završeni radovi na... »

Mihajlović: Koridor 10 gotov, u subotu ga puštamo u saobraćaj

Danas pre 6 dana
Južni krak Koridora 10 od Mađarske do Severne Makedonije kompletno je gotov i u subotu ćemo ga svečano pustiti u saobraćaj. Napravili smo auto-put za narod i pokazali da umemo da završimo stvari, kao što smo i obećali, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović.
Ona je, gostujući u jutarnjem programu TV Prve, istakla da je Srbija konačno povezana auto-putem od Horgoša do Preševa i da je izgrađen najsavremeniji auto-put, po svim evropskim i svetskim standardima, te da će otvaranje... »
©2019 Netmark d.o.o.