Najviše žalimo nas bez njega

Najviše žalimo nas bez njega

Danas pre 7 dana
Povodom smrti glumca Mihaila Miše Janketića, njegove kolege Voja Brajović, Irfan Mensur, Dragan Petrović Pele, i reditelji Darko Bajić i Predrag Gaga Antonijević Miša je bio divan čovek, divan glumac a pre svega moj kolega kojeg sam jako voleo – kaže za Danas glumac Dragan Petrović Pele povodom smrti barda jugoslovenskog glumišta, Mihaila Miše Janketića, koji je preminuo u Beogradu juče u 80. godini.
Dragan Petrović kaže da je Janketića često citirao svojim studentima. – Jednom kada sam ga kao mlad glumac pitao kako on savladava tremu, kako se on bori protiv toga, kazao mi je: „Pa ništa… Ja stanem na scenu i kažem svoju... »

Znao sam da je na samrti! Veliki prijatelj i kolega otrkio je kako je Miša Janketić proveo poslednje dane!

Kurir pre 7 dana
Glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je u 81.u Beogradu, a iza njega ostaće bogata umetnička karijera i veliko poštovanje koje je svojim radom i harizmom zaslužio.
Predrag Gaga Antonijević srpski režiser sa kojim je Miša Janketić bio prijatelj, ali i sarađivali su godinama, ispričao je da je znao da je čuveni glumac na samrti. On je otkrio da je Miša Janketić do poslednjeg trenutka bio... »

"Znao sam da je bio na samrti": Kolega Miše Janketića otkrio za "Blic" kako su izgledali glumčevi poslednji dani

Blic pre 7 dana
Glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je u svojoj osamdesetoj godini u Beogradu, a iza njega ostaće bogata umetnička karijera i veliko poštovanje koje je svojim radom i harizmom zaslužio.
Predrag Gaga Antonijević srpski režiser sa kojim je Miša Janketić bio prijatelj, ali i sarađivali su godinama, ispričao je da je znao da je čuveni glumac na samrti. On je za "Blic" otkrio da je Miša Janketić do poslednjeg... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.