Raiffeisen banka "bacila oko" na Komercijalnu, ali...

Raiffeisen banka "bacila oko" na Komercijalnu, ali...

Kamatica pre 7 dana
"Ako cena odgovara bili bi spremni, u zemljama u kojima smo dobrodošli, da preuzmemo banke", naglasio je Štrobel u izjavi nemačkom dnevniku "Handelsblat".
Prema njegovim rečima, problem su previsoke procene, kao i pitanje da li je RBI, kao strana banka, uopšte dobrodošla. To pitanje, kako navodi, postavlja se i u slučaju Komercijalne banke u Srbiji. "Neophodan je transparentni... »

Stigla potvrda iz Austrije: Rajfajzen želi Komercijalnu banku

B92 pre 7 dana
B92: Stigla potvrda iz Austrije: Rajfajzen želi Komercijalnu banku
Beč -- Rajfajzen banka namerava da se dalje širi u zemljama Istočne Evrope, a kao atraktivne zemlje je direktor Johan Štrobel naveo Srbiju, Češku, Slovačku i Mađarsku.
"Ako cena odgovara bili bismo spremni, u zemljama u kojima smo dobrodošli, da preuzmemo banke", naglasio je Štrobel u izjavi nemačkom dnevniku "Handelsblat". Prema njegovim rečima, problem su previsoke procene, kao i pitanje da... »

Strobel: Raiffeisen želi Komercijalnu banku, ali...

SEEbiz pre 7 dana
BEČ – Raiffeisenbank International (RBI) namerava da se dalje širi u zemljama istočne Evrope, a kao atraktivne zemlje je direktor Johann Strobel naveo Srbiju, Češku, Slovačku i Mađarsku.
„Ako cena odgovara bili bi spremni, u zemljama u kojima smo dobrodošli, da preuzmemo banke", naglasio je Strobel u izjavi nemačkom dnevniku „Handelsblatt". Prema njegovim rečima, problem su previsoke procene, kao i pitanje da li... »

Komercijalna banka "na oku" Rajfajzena, ali...

RTV pre 7 dana
RTV: Komercijalna banka "na oku" Rajfajzena, ali...
BEČ - Rajfajzenbank Internacional (RBI) namerava da se dalje širi u zemljama istočne Evrope, a kao atraktivne zemlje je direktor Johan Štrobel naveo Srbiju, Češku, Slovačku i Mađarsku.
"Ako cena odgovara bili bi spremni, u zemljama u kojima smo dobrodošli, da preuzmemo banke", naglasio je Štrobel u izjavi nemačkom dnevniku "Handelsblat". Prema njegovim rečima, problem su previsoke procene, kao i pitanje da li... »
©2019 Netmark d.o.o.